Reklama

Reklama

Avenged

Trailer

Obsahy(1)

Hluchonemá Zoe (Amanda Adrienne) si požičiava auto od svojej najlepšej kamarátky. Chce totiž vycestovať za svojou celoživotnou láskou. Jej plány nečakane skomplikuje konflikt so skupinkou násilníkov, ktorí ju mučia, týrajú a znásilňujú dovtedy, až ju jeden z nich bodne nožom. V domnení, že je mŕtva, zanechávajú Zoe voľne pohodenú v pustatine. Telo nachádza starý indiánsky šaman, ktorý ju za pomoci obradu vzkriesi. Nepreberie tak k životu len mladú dievčinu, ale aj bojovného ducha bažiaceho po krvi. Pomsta bude sladká! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Absencia žánrových prídavkov nedokáže ani v tomto prípade vyvolať nadšenie, aj keď sa jedná o ničím ( myslím ale úplne ničím) obohatený príspevok. Vlastne na "lowbud" to bolo ukážkové. A osobne by som sa skôr znepokojovala nad implikovaním fatazmagorických šplechov do R&R žánrovej odnože ako definovať nejakú základňu so svojím čelom, alebo vztýčené pentilky. P.S. Vynechaním zhuleného apača by to bola jazda, ktorej by som pridala bodík. Zoe však mala asi iné plány a Mišo ich schválil - škoda. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ještěže jsem si po chvíli všiml té velké nadsázky, se kterou filmaři tohle dílko pojali (Byla tam, že jo? :-), protože toto je fuckt jedna pořádná jízda, brutální, krvavá, odpíchnutá a taková správně nasraná- prostě taková, jaké má Ramirez rád. Velký plus za hlavní, mírně shnilou, hrdinku, ty drsný držky házela obstojně, stejně tak sebranka jižanských buranů, kteří její zlost pocítí na vlastní... střevo, byla fajná. SPOILER: Jen ten její přítel, holka mu zachrání krk a on jí za to poleje benzínem a podpálí, tomu říkám vděk... ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Nevinná naivka sa ide presťahovať za svojim chlapíkom, pričom cestuje sama cez púšť. To sa jej stane osudným keď narazí na miestnych buranov, ktorí sa na nej vyvŕšia a pochovajú ju. Dostane sa do nej však indiánsky duch a tak sa vydáva na cestu pomsty... Čo sa spočiatku zdá ako klasický rape & revenge kúsok sa onedlho pretvorí na fantasy revenge typu „Vrana“. Či je to však na niečo dobré, neviem. Pretože nech sa na to dívam z akéhokoľvek uhla, ničím špeciálnym ma to nenadchlo ani nezaujalo a dokonca mi to vďaka tomu nadprirodzenému nádychu miestami prišlo trápne, čo sa nehodilo do scén, ktoré by mali pôsobiť vážne. Je síce pravda, že zo stránky gore a fyzickej deštrukcie je to vydarené, čo bude hlavným dôvodom prečo si film svojich nadšencov nájde, no mňa to akosi chytiť nedokázalo. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Zklamání a to docela velké. Podle toho co jsem četl a slyšel jsem čekal slušnou gore jízdu, kde ocením kvalitní gore a nápaditý příběh. Jediné co oceňuji je právě ten příběh a pouhý casting. Gore bylo odporné, předigitalizované a jediná práce maskérů, která byla ve snímku vidět byl rozklad mstící se děvuchy. Záporáci fajn, jen mohli být více odpornější a nechutnější. K tomu nehorázně krátkej a nudnej rape, který vlastně ani tak rapem nebyl. Na béčko hodně slabé. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

U Savaged by se mohlo prostřídat hodnocení ve škále od 1* do 5* v závislosti na úseku, který právě sledujete.. na začátku jsem si říkala, že už už aby to přešlo z fáze jedna (rasistická šovinistická hovada plení co můžou) do fáze dvě (pomsta oko za oko, krev za krev..hmm, i když v tomto případě tam figurovaly jiné orgány..), protože přece jen jsem trochu jemnocitná a mám radši, když se ubližuje "těm špatným". Fáze dvě překvapivě dodala snímku grády, ducha a červíky, ale protože jsem si začala klást onu věčnou diváckou otázku, a sice- "to mysleli vážně, nebo si z nás dělají legraci?", hodnocení šlo dolů. Celkově není horor vůbec špatný, takovou tu zábavnou část bych hodnotila spíše pozitivně, takže nakonec za 3*. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal počas roka 2012 v blízkosti bývalej bane na zlato pri Los Angeles. (misterz)

Reklama

Reklama