Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Poslední recenze (144)

plakát

Cizinci: Kapitola 1 (2024) 

The Strangers Rennyho Harlina je remake hororu z roku 2008, který se snaží navázat na atmosféru domácího teroru, ale přináší málo nového. Film sleduje mladý pár  v opuštěném domě, kde jsou pronásledováni třemi maskovanými vrahy. Zatímco originál vynikal plíživou atmosférou a anonymitou útočníků, remake trpí nedostatkem logiky a zbytečnými rozšířeními zápletky. Herecké výkony jsou solidní, ale film postrádá hloubku a inovaci, což vyvolává obavy, že plánovaná trilogie bude jen opakováním toho, co už jsme viděli.

plakát

Tarot (2024) 

Film Tarot se odehrává kolem skupiny vysokoškoláků, kteří narazí na tajemný sklep s tarotovými kartami. Navzdory slibnému námětu se film potýká s plošnými postavami a předvídatelnými hororovými klišé. Rating PG-13 omezuje potenciál děsu, ačkoliv se snaží vytěžit maximum. Režijní debut Spensera Cohena a Anny Halberg nabízí kvalitní osvětlení a praktické efekty, ale výsledný dojem kazí laciné lekačky a nelogičnosti. Tarot se snaží evokovat starodávnou atmosféru, ale působí spíše povrchně a neoriginálně.

plakát

Back to Black (2024) 

Další hudební životopisný snímek, kde je Amy zobrazena jako talentovaná dívka s problémy, ale bez tvrdých drog a se starostlivým otcem. Marisa Abela se snaží, ale chybí jí hrany skutečné Amy. Film nabízí povrchní napodobení bez skutečného prožitku, sklouzává k stereotypům a zjednodušením. Back to Black je další z podprůměrných hudebních životopisů, které by měly raději zůstat v zapomnění.

Reklama

Poslední deníček (2)