Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (70)

plakát

Extraktoři (2023) (seriál) 

Z mého úhlu pohledu je to nejhorší mini série co Voyo/Nova za poslední roky udělali. Postavy, které hrál Jakub Štáfek a Jan Révai by potřebovaly mnohem více prostoru a naopak postava, kterou hrála Pavla Gajdošíková by v každé epizodě měla trávit ideálně méně než 20 sekund. U třetího díllu jsem se naučil scény s ní přetáčet a seriál mě pak bavil o poznání víc. Celkově je to ale silně podprůměrné a oproti Jitřní záři nebo Guru je to velkej propadák.

plakát

Extraktoři - Únos (2023) (epizoda) 

Tohle je slabota. Jak se mi všechny minisérie od Voyo líbily, tak tahle je vážně nezábavná. Hlavní vyšetřující agentka je jak vlhkej sen amerických feministek a sympatičností bych jí srovnal s jinými Mary Sue jako je Galadriel z RoP od Amazonu nebo Captain Marvel z Marvels. Asi se Nova snaží být světová, ale bohužel se jí to moc nepovedlo a hlavně tenhle druh světovosti vede k tomu být "broke".

plakát

Ahsoka - Část 3: Čas odletu (2023) (epizoda) 

Nevím proč jsem tomu dal ještě šanci.. Byla to chyba, je to čím dál větší trapnost. Sabine je sympatická asi jako průjem, Ashoka asi jako svrab. Je to chvílemi hrozně nudný,  dialogy trapný, ztráta času.

plakát

Ahsoka - Část 2: V potu tváře (2023) (epizoda) 

Dva díly a už teď mi to příjde jako ztráta času. Tohle nebude takovej trhák, jak se doufalo. Přetrpěl jsem všechny Disney seriály, jejich stupidní vandalizaci tohodle vesmíru, ale tohle už nedám. Kéž by to Disney prodalo arabskejm šejkům, i v jejich pojetí by to na 100% byly lepší hvězdné války, než co předvádí tahle banda aktivistickejch looserů z Disney..

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) 

Nelíbilo se mi to a ani mě to moc nebavilo. Disney pár let kazí na co sáhne a i tady podle mě dali Jamesi Gunnovi jejich stupidní mantinely, požadavky a tím z filmu udělali jejich korporátní plitkou slátaninu bez duše. Měli by to prodat a měl by to koupit někdo mimo USA, protože americká produkce je poslední roky vážně nudná a protivná.

plakát

What Is a Woman? (2022) 

Tenhle snímek je vtipně podaný manifest otce čtyř dětí, který nechce, aby bylo manipulována s myslí jeho dětí woke ideologií a snaží se tomu postavit. Kromě toho, že snímek je skutečně přínosným a zajímavým dílem, tak navíc nám tady v hodnocením odhaluje, kdo je ovlivněný ultralevicovou agitací (to jsou ty lidi co dávají odpad, nebo 1 hvězdu, protože jim to bortí jejich vzdušné zámky) a jak moc se toho můžeme obávat v naší populaci. Víceméně je to smutný střet. Ti lidé, co uvěřili woke ideologii nejsou zlí ani špatní, jejich původní motiv je pravděpodobně velice šlechetný a to pomoc lidem s poruchou sexuální identity, do jejichž kůže se snaží vcítit a pomoci jim s problémy, kterým čelí. Problém je, že ta pomoc děla MNOHEM víc škody, než užitky. Lidí trpících transexualitou je nepatrné množství, jeden člověk z pár desítek tisíc lidí. Je skvělé, že jim jako společnost jsme schopni pomoci - kromě terapie je to později i léčba završená změnou pohlaví. Vzhledem k tomu, že míra sebevražd po tranzici je více než 50%, tak celkově lze takto pomoci opravdu jen několikda desítkým lidí za celou republiku ročně. To je ale ještě naprosto ok, problém nastává, když se začne zejména do mladých lidí a dětí hustit, jak je to skvělé a že je to něco vratného, co vyřeší Vaše problémy a konečně pak budete šťastní. Problém je, že ta "pomoc", kterou bych se nebál označit jako páchání zdánlivého dobra, odpovídá chování slona porcelánu. Pomůžeme pár lidem za cenu několika násobně větších emocionálních škod. Sportovkyně co nejsou schopny porážet biologické muže, co berou hormony a občas si dokonce ani nenechají odstranit penis, ženy co musí trpět v šatnách muže s penisy, co se cítí být ženy, pomatené děti, které se nechají pod vlivem bludu sterilizovat a rozvrátí to vztahy s jejich okolím. Kromě těchto lidí to má dopady na jejich rodiny a okolí a navíc v rámci tohoto falešného boje padají i profesní hlavy kohokoliv, kdo se opováží ukázat na nesmyslnost tohoto snažení zejména poukazováním vědeckých faktů a snahou upřednostňovat realitu před emocemi duševně nemocných lidí. Není divu, že se tomu rodiče malých dětí chtějí postavit, protože jejich nejsilnějším pudem je ochrana jejich potomků. Chováním lidí ovlivněných woke ideologií se cítí být oprávněně ohroženi a jejich odmítavé reakci se vůbec nedivím.  Pokud bych měl porovnat, kdo z těchto stran, které to obě myslí v prvopočátcích dobře, ale občas se to vyvine do vážně absurdit, je mi bližsí, tak zdaleka mnohem více sympatií mají pro mě lidé, kteří se snaží bránit své děti před indoktrinací extrémním smýšlením. Za mé plné hodnocení a skvělé varování toho, kam to u nás v žádném případě nesmíme nechat zajít.

plakát

Shazam! Hněv bohů (2023) 

Tak jsem zase jednou pustil HBO Max, když už si ho platím a viděl jsem tam za půl roku asi tak 120 minut produkce. Shazam mi přidal dalších třicet minut, protože víc jsem  i s přeskakováním nedal. Hlavní hrdina je imbecil a hlavní záporáci jsou duo nezajímavých feministek. Už vím, proč to byl tak obrovskej propadák a nikdo na to do kina nechodil. Kromě odškrtnutí všech políček ve Woke boxu si tenhle film nemůže připsat k dobru snad vůbec nic. Vlastně kromě toho, že je to natočené ve vysoké obrazové kvalitě. Ano, nic lepšího, než že měli dobrý kamery a v vypadá na velký televizi hezky, k filmu nemůžu říct.  Jednu hvězdu dávám spíš z lítosti, než že by si jí to zasloužilo, protože tenhle film je odpad.

plakát

The Mandalorian - Season 3 (2023) (série) 

Mandalorian byl super seriál do série 3. Třetí série byla veliký pád kvality dolů a to pomocí klasické osvědčené metody z poslední doby. Jakmile začne být něco populárního, tak tam nacpeme nějakou woke postavu, která nám vysvětlí, že hlavní hrdina je vlastně jenom poskok této Mary Sue..

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) 

Co to sakrá má být? Proč seriál Mandalorian od třetí série už není o Mandovi, ale o nějaký nesympatický zrzavý arogantní Mary Sue, co nemusí nosit helmu a tváří se, že jí to všude a všechno patří? A co ty trapný nucený scény, co do seriálu vůbec nezapadají? Jak se mi moc líbil Andor a vcelku i Boba fet a nakonec i ten Obi-wan, tak za tu zrůdnost, co dělají Mandovi nebudu ani trochu vlídný k hodnocení toho, co s tímhle seriálem udělali.