Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (99)

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Líbilo se mi to víc než jednička.Skvělý hlášky třebas ta s kobrou a Chuckem,skvělý akční scény.Jvcd s Adkinsem si padouchy užívaj.Jen tak dál.

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Dal bych svému oblíbenému mistrovi za tenhle film i víc,ale nezaslouží si to protože je to trilogie takže bud chci všechny 3 díly aby to do sebe zapadlo nebo se na to měl vysrat.Film je za 5 přístup za odpad tohle si Davide neměl brát.Už poslední 2 filmy pro mě byly utrpením a tohle je důkaz že si vykročil nepsrávnou cestou.Chci temnýho nihilistickýho antispolečenskýho Finchera a ne rejžu kterej leze do prdele dnešní počítačový generaci.Eště je čas se vrátit Davide eště je čas!!!!

plakát

Smrtonosná past: Opět v akci (2013) 

Je to škoda,ale tohle už prostě do tý série nepatří.Už i ta 4.0 byla na hranici.To se fakt nepovedlo.

plakát

Smrtonosná past 4.0 (2007) 

Vidím to tak na 3,5 z Olyphanta strach nák nikdy moc nešel.

plakát

Smrtonosná past 3 (1995) 

Už ne tak dobrý jako první dva díly,ale přesto je to furt klasickej McClane.Irons si svýho "padoucha" užil ačkoliv takovejch rolí moc nenahrál.

plakát

Tenký led (2011) 

Jedna z variací na téma fargo není to špatný dá se to bez újmy shlídnout.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Natočený čistě na efekt.Samozřejmě,že existujou lidi co uměj roztočit prachy za fet děvky auta atd.,ale věnovat každýmu 3 hodinovej film tak se nic jinýho netočí.Scénky se ve filmu opakují v cyklech a je to vlastně furt dokola můžete si vlastně pustit libovolnou půlhodinu z filmu a uvidíte furt to samý.Jo a Scorsese by se měl zamyslet i nad tím,že by taky natočil film s nákým jiným "hercem" než Dicapriem začínaj mi ty filmy fakt splývat do jedný kuličky.

plakát

Gravitace (2013) 

Tenhle film je především zážitek kdo to viděl ví jak to na každýho zapůsobí.Skvělej film.Co skvělej přímo výbornej.Je to jízda pardon vlastně let.

plakát

Špičák (2009) 

Parádní rodinka.

plakát

Čelisti (1975) 

Přesně typ filmu kterej nikdy nezestárne prostě klasika.Pro mě něco jako vetřelec kdykoliv to dávaj říkám si nebudu na to koukat už sem to viděl fakt stokrát a stejně na to vždycky čumím at to dávaj kde to dávaj a eště si to pouštím na blureji.Poprvý sem to viděl jako kluk někde v letnáku.Prostě biják jakejch se už dneska bohužel moc netočí...