Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejslavnější pekelnická sága pokračuje! Princ temnot Pinhead opět našel cestu z říše mrtvých, a chce rozpoutat na Zemi vládu pekla. Zabránit mu v tom může dívka, která ho již dvakrát porazila ale co když je opravdu mrtvá? (SPI International)

Recenze (114)

Alexandre 

všechny recenze uživatele

Pokus o druhé Inferno se nezdařil. Ubylo toho, co bylo pro tuhle sérii typické, totiž Hellraiser s Cenobity měl ve filmu velmi malý prostor, typická Kostka se nám téměř vytratila, ubylo krve a to ve velkém množství. Kvalita scénáře trochu klesla, herecké výkony taktéž, již viděná pointa opravdu nepřekvapila a k tomu všemu přibylo hloupých scén, které o hvězdu snížily kvalitu Hellseekera (neustálé probouzení z představ, Trevorovy milenky, které se na něj neustále lepí,...). Jediné potěšení, které mi šestka přinesla, bylo návrat sympatické Kirsty (i když tomu nebylo vůbec třeba). Pro tuhle sérii mám slabost, takže přes všechny záporné vlastnosti zůstanu u pevných 2*. Ano, koukat se na to pořád dá. 40% ()

Vaklaf 

všechny recenze uživatele

Hmm, se scénářem se někdo evidentně moc nesral. U něčeho takovýho přemejšlet je přece zbytečná práce... I když jednotlivý halucinační sekvence (v podstatě celej film) nebyly úplně špatný, co s nima, když celek je jeden velkej blud. A to, že se to jakože hlásí k Hellraiserovi, mě teda nedojímá, ale naopak spíš nasírá. ()

Reklama

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Celkem podařené psycho, i když místy trochu zmatené a nepřehledné. Nakonec docela zajímavá pointa. Opět už to není ten klasický Hellraiser, Pinhead se objeví zase jen kousek na konci, ale jsem docela překvapen, že i šestý díl si udržel celkem ucházející "kvalitu" ke které se série vrátila s dílem pátým. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Jediný plus je, že se vrátila Kirsty, která připomíná ty lepší díly ze série. Bohužel se s ní nevrátilo nic, co dělalo z jedničky a dvojky výborné horory, naopak přibyla trotlovská postava jejího přítele, něco na způsob: co krok, to jiná sexy ženská. Co na něm vidí nám odhaleno není a já to na to během filmu nepřišla, kromě toho, že to byl fakt trotl. Tenhle díl a díly další už jsou jen paskvil, uboze se živící na slávě prvních tří dílů. Mělo se skončit už trojkou a mohla to být důstojná trilogie, takhle to degradovalo na další řetězec čím dál horších počinů, vezoucích se na prvním dílu, který přinášel něco nového a zajímavého (rozuměj: co mohlo slušně vydělat). ()

petero 

všechny recenze uživatele

Niekto chcel napodobniť geniálnu 5 časť detektívnym príbehom, ale totálne zlyhal na všetkých poliach. Réžia je tak priemerná a nevýrazná, že z toho až rozum stojí. Absolútne nevtiahne do deja, príbeh slabý staviaci iba na záverečnú pointu, žiadne krvavé nechutnosti, málo Pinheada. Zbytočné pokračovanie, ktoré nemôže uspokojiť absolútne nikoho. Ako je možné že tento režisér točí aj ďalšie dve pokračovania?! ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Vancouveru. (gogos)
  • Přestože se jeho podoba objevuje na plakátech k filmu, Pinhead (Doug Bradley) má na plátně méně než 5 minut času. (ČSFD)

Reklama

Reklama