Reklama

Reklama

Doba ledová: Dobrodružství s Buckem Wildem

  • USA The Ice Age Adventures of Buck Wild (více)
Trailer

VOD (1)

Vo filme Doba ľadová: Dobrodružstvá s Buckom Wildom zábavné eskapády obľúbených prehistorických zvierat pokračujú. Hoci sa vačičí bratia Crash a Eddie v honbe za akciou vzdialia od svojej staršej sestry Ellie, vydajú sa hľadať vlastné miesto vo svete. Onedlho uviaznu v obrovskej podzemnej jaskyni a zachráni ich jednooká lasica menom Buck, ktorá miluje dobrodružstvo a loví dinosaury. Spolu musia čeliť nedisciplinovaným dinosaurom, ktoré obývajú Stratený svet. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

sQelle 

všechny recenze uživatele

Naprosto bolestivý konec vyčpělé značky jménem Doba ledová. Kdysi to býval fenomén na úrovni Madagaskaru nebo Shreka, jenže postupným dojením z této série, kvalita pomalu upadala, až na dno jménem Doba ledová: Buckova dobrodružství. Film absolutně ignoruje některé postavy z minulých filmů a to včetně legendární veverky Scrat a dcery mamutí familie. Takže člověk vlastně pořádně neví, v jaký čas se děj odehrává. Ačkoli u tak plytkého děje je to nakonec stejně úplně jedno. A o té animaci ani nemluvě, předchozí díl byl aspoň skrz animaci snesitelnou podívanou, zatímco tady to šlo o několik desítek tříd dolů. Naštěstí tato série snad byla ukončena hezkým kraťasem, kde Scrat konečně sní žalud a tak uzavře tuhle prehistorickou, strmou cestu dolů. ()

DJ_bart odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten důvod proč existují anti-monopolní zákony, protože 'Ice Age: Adventures of Buck' je ukázkovej exemplář korporativního vykořisťování jehož prostřednictvím chce Disney vydojit popularitu a chechtáky z týhle mrtvý franšízy pro svou streamovací platformu, nemluvě o low-budget animaci která je zde horší než v první Době ledový...... RIP Blue Sky Studios ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle už nemá takřka s Dobou Ledovou nic společného a působí to jako takový datadisk ke trojce. Není zde z neznámých důvodů Scratt (vyjma zhruba 5 vteřinového záběru na kameni) nevím, kterého idiota to napadlo , ale nedat ho tam je asi taková blbost jako natočit Toy Story bez Buzze rakeťáka a ostatní postavy kromě Crashe a Eddieho a Bucka hrají křoví navíc z neznámých důvodů je tu tyranosauří matka bez potomka , která je úplně k ničemu těch několik raptorů co pomůže porazit stejně k ničemu nebylo a porazil by je kdokoliv. Mamuti se tam objeví tak 10 minut Broskvička a ten její přítel z předchozího dílu chybí úplně ta Diegova přítelkyně taky  chybí úplně a Sid je tam taky tak 10 minut. Buck je zde lepší než v předchozím díle a má nějaký charakterový vývoj máme zde i novou postavu skunčice nebo co to bylo, která je zajímavá. Naopak záporák je neschopný blbeček co má jen plnou hubu keců a skutek utek. Nic jsem od toho nečekal tak, že odpad nedám nicméně to působí zbytečným dojmem. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Hořký konec jedné z nejlepších animovaných sérií. Příšerná animace, děsivé dialogy, stupidní příběh. Příšerná iritující nuda u které se nemůžou bavit ani ti nejmenší děti. Disney dělá většinou solidní rozhodnutí, bohužel něco se mu občas šíleně nepovede a jaká hlava vymyslela takhle znevážit takovou značku, to mi hlava nebere. Celou tu tragédii nezachrání ani povedený český dabing který má kompletní obsazení z minulých dílů. A zrovna takhle vyčpěle natočit příběh o jedné z nejlepších postav celé série. Netflix točí občas šílený laciný bizáry a Disney+ mu bude solidním konkurentem evidentně. Jako milovník prvních třech dílů sem trpěl. 30%. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Strašlivě odbytá počítačová animace, absence humoru a nechutný důraz na rodinu a sílu přátelství. Podaný jako to nejotřepanější klišé a kýč jako bič. Tohle nemá s Dobou ledovou nic společného, i když zneužívá známé postavy. Tady šlo autorům čistě a jen o prachy a vydojení už zažité značky, aniž by projevili jakoukoliv snahu. SHRNUTÍ: Když autoři nepochopí nebo nechtějí pochopit, o čem to je. A vydají se tou nejlenivější cestou, aniž by investovali dostatek peněz a mozkových buněk. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Toto je první film ze série, kde se neobjevuje veverka jménem Scrat. (JajsemCZech)
  • Jedná se o první film Doby ledové, který není od původního studia Blue Sky Studios. Film si vzali na starost Bardel Entertainment a 20th Century Animation. (petr.koca)
  • Jediný originalní dabér předchozích filmů, který se vrátil, byl Simon Pegg. (petr.koca)

Reklama

Reklama