Reklama

Reklama

Ponor

Trailer 2

Dvě sestry se potápějí na krásném, odlehlém místě. Jednu ze sester zasáhne skála a ona zůstane uvězněná v hloubce 28 metrů. Při nebezpečně nízké hladině kyslíku a nízkých teplotách je na sestře, aby bojovala o její život. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (27)

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Mohlo to být sociální drama o 2 ošklivých ženských, které celou dobu sedí v kavárně, žvatlají a přemítají o svých životech. To by asi nešlo prodat, tak tu samou kostru umístili tvůrci pod hladinu. Přesto je to neskutečná, nezáživná nuda. Navíc jsem měl pocit, že jsem totéž už někde viděl, takže je to asi jen německá kopie nějakého staršího braku. ⬇️ 2% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Vždy to boli Američania, ktorí si zo všetkého robili svoju kópiu. Ale tento krát to neboli oni, ale Nemci. Úž si celkom podrobne nepamätám Švédsky Breaking Surface, ale viem, že tento film sa originálu drží veľmi vierohodne. Len potom nechapem, na čo je to dobré, keď sú dva veľmi podobne filmy. Režisér tam mohol dať niečo svoje, tých možnosti tam bolo veľa, ale on sa bal aspoň trocha zariskovať a tak na svet vzišla napodobenina, ktorá už naozaj nemá čo ponúknuť.  Aj tu sú baby nesympatické, aj tu je jedná z nich trocha nahlavu a aj podmorské problemy sú si veľmi podobné . Film je slušne natočený a aj nejaké tie adrenalínové sceny tu samozrejme sú, ale nemohol som si ich užiť, keď som také niečo už videl inde. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Antireklama na potápění, jsem zvědavý, co na tenhle film (respektive na reálnost všech těch jeho svízelných situací) řekne kolega z práce, který se léta potápěl. A když zapátrám v mém komentátorském análu, mohl bych teď koukám okopčit několik vlastních vět z komentáře k rovněž skvělému, sugestivnímu a svou zápletkou vzdáleně příbuznému podvodnímu drámku 47 Meters Down. A netřeba snad dodávat, že na podobné nervydrásající kousky je nejlépe čumět z tepla a bezpečí postele a s plným žaludkem. EDIT: Díky kolegovi darkrobykovi za informaci, že se jedná o remake norské předlohy z roku 2020! ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Překvapí někoho, že je to asi o půl hodiny delší, než by bylo záhodno? The Dive je úplně klasický survival "thriller", kterých vidíme ročně minimálně 5 a a všechny jedou podle zajetých kolejí tohohle subžánru. Někdy je to žralok, vesmír, lev, ale ono je to úplně jedno. Je to všechno na jedno brdo a záleží jen na divákovi, jak se mu tyhle jednohubky líbí. The Dive nenese vůbec nic zajímavějšího, než další kousky, ale nedělá tomu ani ostudu. Občas to sice pořádně vaří z vody a "myšlenky, představy" uvězněné, jsou jen nudnou výplní, ale jak říkám... Jednohubka, která neurazí. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Možná o trochu lepší než původní Breaking Surface, ale pokud si ho člověk pamatuje, ani se na tuhle verzi dívat nemusí. Já v podstatě jen čekal, zda se něco výrazně nezmění, krom toho, že původně se s děvčaty potápěla matka, nyní vzpomínají na otce (a moc hezké vzpomínky to nejsou). Zajímalo mě, zda Němci nepojmou konec jinak, proto jsem dokoukal. Moře fajn, kamera dobrá, hudba výborná. Člověk se také dozví, jak je dobré mít v autě povinnou výbavu a jak otevřít kufr, pokud nemáte klíčky. Drew je tak trochu dřevák, ta v původní verzi byla naprostá magorka, a tak hodně věcí podělá. Ale OK, bez toho by asi napětí nebylo mnoho. Konec napínavý. 2,5* ale nahoru nezaokrouhlím. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama