Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 3

(série)
Velká Británie, 2016, 6 h 24 min (Minutáž: 53–90 min)

Tvůrci:

Charlie Brooker

Hrají:

Gugu Mbatha-Raw, Mackenzie Davis, Gavin Stenhouse, Jeff Mash, Jerome Flynn, Alex Lawther, James Norton, Alan Ritchson, Madeline Brewer, Phil Hodges (více)
(další profese)

Epizody(6)

Obsahy(1)

V příbězích plných technologie se milenci setkávají ve snovém ráji, mladíka sužují zvláštní esemesky, a sociální aplikace má zneklidňující moc. (Netflix)

Recenze (36)

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sezóna seriálu „Black Mirror“ jen ukazuje výjimečnost tohoto počinu, stejně jako naprosto skvělé rozhodnutí, že se má jednat o seriálu, kde nebude až tolik dílů. V tomto případě se ale podařilo, aby i šest dílů bylo kvalitních. Každý si zde najde něco, ať už máte rádi sociální drama, trochu brutální akci, emotivní romanci anebo něco detektivnějšího. Všechno funguje velmi dobře. ()

Reklama

mcb 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původní antologie BBC pokračuje šesti novými technokratickými příběhy, v nichž se mísí jedinečná autorská vize, gradování technologických konceptů do extrému a apelativní rétorika. Často jde o příliš okázalé žánrové hříčky, nicméně díky rozdílnému kreativnímu uchopení jednotlivých epizod vznikly neskutečně působivé samostatné příběhy stojící za opakované zhlédnutí – a to zejména melancholicko-nostalgická romance San Junipero, krutý realistický thriller Shut Up and Dance a mysteriózní sherlockovská epizoda Hated in the Nation. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predsa len, dve epizódy v tejto sérii boli natočené o čosi slabšie, konkrétne San Junipero a Men Against Fire, ale celkovo Black Mirror svojou kontroverziou a úprimnosťou neprestáva prekvapovať. Ak by mala táto séria 4 časti bez spomnaných dvoch určite by som ju označil za tú najlepšiu doteraz, takto odo mňa dostane najnižšie hodnotenie z doterajších, aj keď paradoxne obsahuje doteraz najlepšiu epizódu. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (71)

  • Kvůli tematice epizody si herečky Bryce Dallas Howard (Lacie) a Alice Eve (Naomi) zkusily jízdu s Uberem s tím, jaké dostanou hodnocení od řidiče. Howard dostala 4.8 z 5 a Eve 4.4 z 5. (hansel97)

Reklama

Reklama