Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 5 (2019) (série)


Rachel, Jack a Ashley Too (S05E03)

(epizoda)
  • Velká Británie Rachel, Jack and Ashley too
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Osamělá teenagerka se zblázní do robotické panenky navržené podle popové hvězdičky Ashley O právě v době, kdy se Ashleyin život pořádně zamotává. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vůbec na mě s tak nízkými čísly nechoďte. Jediné, co mi na téhle obzvláště tematicky nevídané povídce iritovalo, byl vyzpívaný chraplák Miley Cyrus. Nevím, zda je její skutečný, nebo záměrný pro postavu, kterou ztvárňuje, ale vůbec mi nesedl. Co mě ale vyhouplo do vesmírných výšin, je mezititulková scéna, kde se z té rádoby showmanky stane ta sexy Miley Cyrus a se skvělou Madison Davenport rozjedou tu správnou verzi ústředního songu. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Panenka vybavená signifikantními rysy své slavné předlohy? 3D hologram čnící do výše klidně i 10 metrů místo živé, 1,5 metru “vysoké” interpretky? Jo, tomuhle jsem schopen uvěřit, tohle jsou nápady, na kterých můžete vystavět sci-fi, které jsem ochoten seriózně věnovat svoji pozornost. A je mi jedno, kdov tom hraje, nemluvě o tom, že to Miley hrála moc dobře. ()

Reklama

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzal jsem to odzadu, tahle povídka je pro mě první z Black Mirror, a jestli patří mezi ty horší, tak se na zbytek doopravdy těším. U nahozeného příběhu jsem měl tendence očekávat horrorový vývoj, ale tímhle směrem asi BM nechodí. Varovné poselství ke mě žádné nedolehlo, na to je epizoda příliš odlehčená, nicméně pobavil jsem se dostatečně. A Miley Cyrus v coveru Head Like a Hole od NIN ..slušná raritka. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dve sestry sa po smrti mamy presťahujú do nového mesta. Mladšia z nich Rachel má problémy s adaptáciou a tak je čoraz viac pobláznená speváčkou Ashley O. Jej posadnutosť narastá potom, ako je na trh uvedená bábika Ashley TOO, ktorá má simuovať speváčkine správanie. Ani život samotnej popovej hviezdy však nie je na ružiach ustlaný...Pravdepodobne sa Netflixu podarilo zistiť, kto si ich epizódy pozerá najčastejšie a tak stavili na teenagerskú epizódu, ktorá nebola úplne zlá, ale opäť to bolo iba presunutie vedomia do niečoho a teda nič nové pod slnkom. Škoda, keď si človek zaspomína na časti ako The national anthem, Hated in the nation alebo Shut up and dance. Škoda.Btw Miley Cyrus? To si robíte srandu nie??? ()

easaque 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

+3* Každý ví, že být celebritou je byznys a ne každý to asi dělá dobrovolně. Ale díky tomu má dalekosáhlý vliv a dokáže s ním úspěšně či neúspěšně manipulovat. Když se do toho zakomponuje ještě panenka s naklonovanou myslí, tak se dějou divy. Průměrné, ale i tak poučné a lehce nadprůměrné. Přesto nejslabší díl z páté série. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (2)

Zajímavosti (7)

  • Scéna, kedy je zrútená Ashley pripútaná k posteli, sa točila hneď potom, ako sa jej predstaviteľka Miley Cyrus dozvedela, že vďaka rozsiahlym požiarom zhorel jej dom v Malibu do tla. Jej záchvat plaču je tak v scéne autentický a sama povedala, že v tom momente nemohla myslieť na nič iné, len na tragédiu, ktorá sa práve udiala. (matthew.17)
  • Rockovú pieseň "Head Like a Hole", ktorá zaznie v záverečných titulkoch v podaní Miley Cyrus, speváčka zaspievala neskôr aj v roku 2021 na pre-show k americkému Super Bowlu. (matthew.17)
  • Přestože se děj epizody odehrává v Americe, natáčelo se v okolí Kapského Města v Jihoafrické republice. Autor scénáře Charlie Brooker to zdůvodnil tím, že je natáčení v Americe příliš drahé a ve světě se dá najít mnoho podobných lokací. (IvcaSammet)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno