Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

andio 

všechny recenze uživatele

Run! Bitch Run! je skvělej exploitation film, kterej v podstatě vzdává hold filmům jako je "Last House on the Left" nebo "I Spit on Your Grave". Jedná se o subžánr rape and revenge, z jehož názvu v podstatě vyplývá úplně všechno. Nedá se říct, že by to bylo tak skvělý, jako výše zmíněné dva filmy, ale pro fanouška je to věc jistě nevynechatelná! Snímek se s ničim nesere a závěrečnej kill je prostě epickej. Takovejhle anal rape jinde neuvidíte. 7/10 ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tenhle lehce erotický exploaťák natočený v retro stylu sedmdesátých a osmdesátých let nemá absolutně žádnou chybu! Ryzí oldschoolový příběh, přímočarý děj, syrová a stylová atmosféra, věrohodná dobová výprava i dobově příšerné herecké výkony, dokonalá hudba, chlapi s bowijáky za opaskem a dvě úžasné baby - zvrácená sadistická a lesbická bestie Marla (Ivet Corvea) a především andělská a panenská katolická dívka Catherine/Rosie (Cheryl Lyone), od které se kromě jejích půvabů dočkáme například i nelítostného penetrování mužského konečníku mačetou. Vytříbená delikatesní lahůdka pro všechny ctitele pokleslých žánrů. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak niektoré hlášky boli brutálne. Tento film sa tvári strašne neohrabane, špinavo a vizuál ma k tomu tiež prispôsobený. Originalita tu chyba a je to jedna vykradačkova cundra ale, ktorá to ani netají. Je tu viacero tvrdších scén ale deje sa to tak rýchlo, že ma to nemohlo ani šokovať. Remeselná stránka filmu je strašne slabá a k tomu značnou mierou prispeli aj herci. Tu mi chýbali charakterove postavy zaporákou ako napr. v chaose tam hlavná sviňa bola naozaj veľká ale tu som hlavnému kingovi vobec neveril .Co ma ale prekvapilo, že film disponuje veľmi malou dávkou brutality, tej som čakal oveľa viac. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Co asi tak vede člověka k tomu, aby natočil film jako Run! Bitch Run!? Technickou stránku raději nebudu komentovat a ani samotný děj není nijak originální a překvapivý, ale stejně má tenhle snímek něco do sebe. Ať to je absence zábran v ukazování nahoty a sexu na mnoho způsobů, spíše jejich vyhledávání, tak i ultrabrutální způsoby zabíjení a vyžívání se v bolesti. Taktéž, i když jen v malé roli, potěšil "mladý Michael Mayers", , u kterého diváka napadá, co z toho herce asi vyroste když hraje zatím jen ve snímcích podobného rázu. Film by rozhodně mohl mít i na víc, ale i tak je to v určitém smyslu radost pohledět a pocit, který ve mně tento lehce úchylný film zanechal hodnotím na 4 hvězdy. Na druhou stranu pochopím, když někdo ohodnotí odpadem, ale nebudu se divit ani plnému počtu. Trailer sice navnadí více a vyčerpá většinu "zábavných" scén, ale i tak R!NR! považuju za obohacující zážitek, ovšem zřejmě jen pro silnější povahy...což už je dnes asi velká část místního uživatelstva. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Retro rape-revenge, skalní fandové si nejspíš budou lebedit. Mohlo to být natočený před 30-ti lety a vypadat i znít skoro úplně stejně. Zápletka klasika - dvě mladý holky (zde křesťanky) padnou do spárů trojice gaunerů (Lobo, kokták, bi bitch), následuje trýznění, šukací schovávaná ("find 'em and fuck 'em":D) a lesní znásilňovačka, načež na smrt vyděšená dívka si to srovná v hlavě a vrací se srovnat účty. Aneb z jeptišky zdravotní sestřičkou s brokovnicí během dne:) Upřímně, hlavní charaktery se mi nezdály tou nejsilnější stránkou, na druhou stranu došlo na pár potěšujících vedlejších postav (pasák, barman). Hrdinka byla hnusná až do chvíle, než začala běhat nahá po lese (ehm, ano, vzpomeňme na I SPIT ON YOUR GRAVE). Co ještě; chick fight, kozy kozy kozy, mačetový anál, dobrá muzika a nefalšovaný grindhouse feeling, bohužel taky nedostatečný důraz na psychologickou stránku věci. No je to taková nenáročná pocta, co spíš působí jak plagiát, ale čert to vem - zábava to je. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama