Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja pubertálni kamoši Rickie (Shiloh Fernandez) a J.T. (Noah Segan) sa idú z nudy zabaviť do bývalého blázinca. Zatúlajú sa hlbšie do pivníc a objavia 'mŕtve' dievča. 'Mŕtve' dievča avšak tak úplne mŕtve nieje a tu vystupuje na svetlo konflikt medzi chalanmi, kde jeden sa snaží zo situácie vycúvať s rozumom, ale druhý má na situáciu opačný názor. Zvrátená hra, do ktorej sú pomaly zaťahované ďalšie osoby z ich blízkeho okolia začína... (phaloc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

kingik 

všechny recenze uživatele

Dva kámoši objeví v opuštěné budově blázince spoutanou nahou dívku, která je zombík a jednoho z nich napadne, že si z ní udělá sexuální otrokyni, přizve pár kámošů a bude legrace. Jenže vše se vymkne kontrole a mrtvá dívka si ráda hryzne. Tohle je celkem dost perverzní horor, u kterého se nelze bát, ale ani nelze u něj odvracet zrak, protože gore je tady na dost nízké úrovni a není skoro nic vidět. Originální nápad to však je. Největší nechutnost bych viděl v tom, že ti kluci vůbec chtěli souložit s holkou, která už zapáchala a ještě si to užívali. Na tohle se tento film nejvíce zaměřil, ale obtěžovat se s vysvětlením, kde se tam tam ta holka vzala a jak se z ní stala zombie, to už film neřešil. Stejně tak nebylo zřejmé, co se s ní stalo na konci. Hororovější přístup byl tady podán formou perverzit, které se ale v podstatě opakovaly pořád dokola. Vzhledem k řídkému ději, by se celková stopáž dala výrazně zkrátit. Herecká partička nepředváděla nic extra, ale současně to ani nebyly nijak urážlivé herecké výkony, ačkoliv se v drtivé většině jednalo o herce z nižších lig. Horor to zas až tak moc není. Postrádal jakoukoliv hororovou atmosféru nebo napětí, ale z čisté zvědavosti se to dá vydržet a podruhé bych si to už nepustil. 60% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý nápad, hoci nebol celkom využitý. Dvaja chalani objavia v opustených priestoroch starého blázinca spútané dievča, ktoré sa ukáže byť nesmrteľné... Čo s ním? To je otázka, ku ktorej sa obaja stavajú odlišným štýlom; jeden ju chce ako svoju sexuálnu otrokyňu, druhý má v pláne ju pustiť na slobodu. Všetko sa však samozrejme zamotá viac než by čakali a Deadgirl im prichystá ešte nejedno prekvapenie. Nejedná sa o čistý horor, hoci film ponúka viacero napínavých i krvavých scén, je v ňom natlačený žánrový mix a tak sa ku slovu dostane aj teenage romanca či čierna komédia. Vadilo mi však, že filmík nevyužil svoj potenciál - na to aký mal dobrý nápad nešiel moc do hĺbky a tak na mňa pôsobil trochu plocho, akoby sa tvorcovia sami vzdali vyšších ambícií. Za pozretie však Deadgirl určite stojí, ubehne ako voda a nenudí. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Na tom filmu je povedená jen hudba a závěrečná půl hodina - akorát člověk musí akceptovat, že to absolutně nedává smysl a postavy se chovají o dost hloupěji než (jak tady trefně uvedl uživatel lamps) Homer Simpson... takže povedená je v ní jen atmosféra, nic jiného. A ještě ten námět je originální, když už nic jiného. Celé je to o dvou strašně nesympatických pitomcích, co vlezou do opuštěného skladu, udělají tam bordel a najdou zombie holku. A samozřejmě je nenapadne nic jiného, než si to s ní rozdat. Pak k těm dvěma přibude ještě jeden chuj, pitomější než ti dva dohromady a sranda může začít... Dál děj popisovat nebudu, ale celou první hodinu je to strašná nuda skoro o ničem, jen je to samoúčelná úchylárna bez jakékoli větší psychologie (jen naivní, jak z průměrného teen slasheru - a to navíc jen u jedné postavy...), pak tam přijde jedna překvapující scéna, která ale v následujícím průběhu filmu vůbec nedává smysl a pak až do konce filmu to je celkem odhadnutelné a bez nějakého pořádného zvratu. Kdyby se tam aspoň ty postavy nechovaly tak tupě, kdyby to aspoň trochu dáválo smysl, asi bych to tolik nekritizoval, ale takhle je to prostě špatné. Ale čistě jako hororová komedie by to fungovalo skvěle, ostatně, u některých scén jsem se smál už takhle (třeba u díry v břiše... já vím, je to morbidní a hnusný, ale to by fakt napadlo jenom totálního idiota :D). Slabé 2* ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tak nevím... Je tohle zombie film nebo ne? Těžko říct, protože pod typickým zombie filmem si většina lidí představí něco úplně jiného, ale přitom tady očividně jeden zombie (nebo spíše zombice) je... no, rozhodnutí nechávám na jiných, pro mě to zombíkovina je:). K filmu samotnému řeknu tolik, že příběh je zajímavý a poměrně originální. Dva výrostci se poflakují po starém blázinci (mimochodem docela děsivém) a v jedné odlehlé místnosti najdou holku zabalenou do igelitu. Myslí si, že je mrtvá, ale ona se nakonec probere... ovšem není tak docela normální. Nejen, že nemluví, ale jak později chlapci zjistí, nejde ani zabít. Co s ní? V tomto ohledu mají hoši dost rozdílné názory. Jeden je pro to nějak jí pomoci a druhý si z ní chce udělat sexuálního otroka. V tenhle moment se začíná děj rozjíždět. Spory mezi chlapci se vyhrocují, o mrtvé dívce se dozvídá stále více lidí a spory se vyostřují, až vše skončí tragicky. Tolik k ději. Herecké výkony sice nejsou kdovíjak brilantní, ale téma a místy docela hutná atmosféra posouvají film na úroveň těch lepších hororů, které byste si neměli nechat ujít. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Po pravdě mě obsah filmu vůbec nezaujal. Ale hodnocení zdejších hororových kolegů mě přesvědčilo, že to asi tak špatný nebude a tak jsem tomu dal šanci. Udělal jsem chybu. Měl jsem dát na svůj instinkt. To byla hrozná 3,14čovina. Dva 17 letí týpci najdou v opuštěné budově tělo. Mrtvolu. Jenže po chvíli se tahle mrtvola zdá být až moc živá a tak si z ní udělají šukátko. Dál už příběh nebudu popisovat abych nespoileroval. Každopádně tohle se u mě absolutně minule účinkem. Čekal jsem,že by to mohlo zachránit gore, ale toho tady moc není. Konec je spíš úsměvnej. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama