Reklama

Reklama

Už teď mi chybíš

  • Velká Británie Miss You Already (více)
Trailer 1

Milly (Toni Colette) a Jess (Drew Barrymore) byly odjakživa nejlepšími kamarádkami. Od dětství spolu sdílely absolutně všechno – tajemství, šaty, dokonce i kluky, se kterými chodily. Návštěvy bujarých večírků plných alkoholu a drog či vyvádění ztřeštěností jim zůstaly od mládí až do dospělosti. V životě ale jednou nastane chvíle, kdy se každý musí začít chovat dospěle... Nebo ne? Snažit se žít „dospěle" má ale různé podoby. Zatímco Milly má úžasnou práci a žije v krásném městském domě s manželem Kitem (Dominic Cooper) a dvěma dětmi, Jess a její přítel Jago (Paddy Considine) žijí bohémským životem na hausbótu na londýnském kanálu. Přátelství Milly a Jess je však stále pevné jako skála a život je jednou velkou zábavou. Každá zábava však jednou skončí a pro Milly s Jess to platí dvojnásob. Jess po mnoha neúspěšných pokusech, kdy se pokusila otěhotnět, konečně prolomila smůlu a chce s Milly oslavit radostnou zprávu. Ta má bohužel úplně opačnou novinku – byla jí zjištěna rakovina prsu. Dlouholeté kamarádky se tak ocitají před životní zkouškou, jak se poprat s vážným onemocněním jedné z nich, když druhá prožívá nejradostnější období svého života. Vydrží jejich přátelství všechno špatné i dobré? (Bohemia MP)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (141)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Hmmm,tazko to hodnotit,aj sa mi to pacilo,aj nie,co sa tyka pribehov zo zivota,k comu bohuzial patri v dnesnej dobe aj rakovina som videl napriklad film Griffin a Phoenixova,zanechalo to vo mne nieco,na co sa nezabuda a dojalo ma to tak,ze som sa neubranil slzam viackrat,bolo to smutne no zaroven uzasne nadherne,ale Uz teraz mi chybas vo mne nevyvolalo ani slzicku,neviem preco,ale chyba tomu nieco,no aj tak to bolo pekne,takze davam 4 hviezdicky so zazmurenym jednym okom...:-) ()

b.fidel 

všechny recenze uživatele

Toni Collette by mi chyběla, ale tenhle film rozhodně ne. Největší problém sice ohraného, ale vcelku příjemně pojatého námětu je obsazení hlavních hrdinů. Toni i Drew nás už všechny přesvědčili, že jim můžete do rukou svěřit všechno možné a nikdo jim herecké výkony vytýkat nebude, ovšem tyhle dvě osobnosti k sobe prostě nejdou, i když výše posazený plakát k filmu budí dojem, že tahle nerozlučná dvojka se doplňuje v dobrém i zlém. Bohužel onen poster působí z celého filmu nejpřirozeněji. Co je to teď za podivný Hollywoodský zlozvyk, párovat naprosto nesourodé dvojce k sobě? Herečka v hlavní roli - a to bez urážky, vypadá o 10 let starší a její filmový manžel zase o 10 let naopak. Výsledek je podivný a nevěrohodný už jen když se k sobě přiblíží. Drew Barrymore je zase v jináči s naprosto nesympatickým nimrodem o kterého by v normálním životě vůbec nezakopla. Ale chápu, že v jejím případě to napomáhalo navodit atmosféru té rozumnější a vyklidněnější kamarádky na telefonu. Což je vcelku paradox u někoho, kdo se proslavil rolemi bláznivých nespoutaných volnomyšlenkářek. Takže jsem jen čekal, kdy si tenhle andílek zapálí cigáro, vyskočí na náklaďák a sundá si vršek, těhotenství netěhotenství. ()

Reklama

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Škoda, že Toni Colette je tak nesympatická a dost se to odráží i na postavě Milly. Bylo hrozně těžký s ní nějak sympatizovat. Naštěstí to vyrovnává Drew, která je jako vždy rozkošná a tak nějak se dá tou celou stopáží proplout. Děj poměrně odsýpá a i když na konci jsem nezažila tak velké dojetí, je Miss You Already celkem koukatelný. ()

bobby_jean 

všechny recenze uživatele

Emócie to malo asi vyvolať silnejšie. Hodnotenie nie je založené na celkovom prežití a precítení toho, čo sa deje, skor tak všeobecne na dobrom spracovaní. Odľahčovanie deja vzhľadom na vývoj príbehu bolo vítané a hoci je asi jasný záver už dávno dopredu, radi sa pozriete, ako si hlavné postavy žijú svoj a zároveň aj spoločný svet. Ale nebolo mi všetko jedno, to by som klamala. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

u těhle filmů je dopředu jasné o čem budou,jak dopadnou a že budou smutné.Pak je otázka,jak se toho chopí tvůrci,zda půjde o poctivého dojiče emocí jako třeba My sisters keeper,nebo o prvoplánovou záležitost.Tohle je spíš ten druhý případ a jakkoliv se na plátně děly smutné věci,které asi těžko pochopí někdo kdo si tím neprošel,mě osobně ten film spíš vadil,než by mě dojímal a to je u podobného druhu filmu docela špatně.Za celou dobu jsem se nedokázal sžít s postavami a jejich osud mě tak ve finále nedojmul ani nijak extrémně nezasáhl.škoda...chtěl sem se nechat dojmout...40% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • Když si Jess (Drew Barrymore) a Millie (Toni Collette) povídají o diagnóze rakoviny a pleši, řekne Jess, že pleš je běžná. Na to však Millie odpoví, že běžná je jen u mužů, miminek a u E.T. Tím naráží na jednu z prvních rolí představitelky Jess, Drew Barrymore, ve filmu E.T. - Mimozemšťan (1982). (hansel97)
  • Film vznikl na základě rozhlasové hry "Goodbye" herečky Morwenny Banks, která se původně hrála na BBC Radio 4. (Patw)
  • Jennifer Aniston byla původně obsazena do role Jess, ale poté, co se práce na filmu opozdily, od něj odstoupila. Nahradit ji měla Rachel Weisz, ale ta od snímku také po čase odpustila, a tak jí nahradila Drew Barrymore. (Patw)

Reklama

Reklama