Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na vysoké škole se znenadání začínají objevovat tajemné vraždy. Pár studentek se tedy ze strachu rozhodne odjet do starého domu daleko za městem. To ale nepočítaly s tím, že vrah udělá to samé. (Chupacabre)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Pravé italské giallo, které si potyká s náznaky raného slasheru. Za mě bohužel docela núďo, které nakopne až finálové vyústění. Jak jinak. O pěkné babušky zde není nouze, ale příběh je uplácaný jak bábovička na písečku. Navíc bez nervy drásající atmosféry, která by mě vtáhla do děje. Škoda, čekal jsem o dost víc. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ moje najlepšie giallo. Tento hororový subžáner mi doposiaľ moc nešmakoval, ale asi to je len otázka zvyku alebo šťastia na film. Po Tenebre od Argenta sa mi dostal pod ruku ďalší super snímoček z tejto oblasti. Je nabitý nádhernými herečkami (casting bol asi riadne tvrdý, všetky ženy by mohli ísť na miss) a ľahkou erotikou, pritom nič vulgárne, ale decentné, ba povedal by som, že miestami až umelecké. Do toho napínavá dejová linka s tajomným vrahom bez hluchých miest, stále sa tu niečo dialo, takže nebol žiaden priestor na nudu. Možno by som privítal o trošku viac gore a film by bol ešte zaujímavejší. Inak veľká spokojnosť a vrelo odporúčam. Výborný tip na hororový maratón. 80/100 ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrý film. Martino si dokáže vyhrát s atmosférou která se tu dá krájet. 70 léta+hipíci a vrah. Vrahův motiv byl sice klišé ale nebral si s nikým servítky(oblíbená vražda je hipísačky v bahně). Napětí se tu dá krájet a celý film solidně odsípá. Je tu sice pár hluchých míst ale zas tak moc ne. Herci hrají tak nějak co mají a hudba podbarvuje atmosféru. Rozhodně doporučuji. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Erotika není všechno. Tento film nemá moc propracovaný scénář, což je pro italská gialla normální. Ovšem už dlouho se mi nestalo, že bych si hned na začátku tipl vraha a trefil se přímo do černého. V giallu by přece měl být vrah někdo, do koho bychom to vůbec neřekli. Oběti se navíc smrti moc nebrání, což nám sice umožňuje sledovat větší pole působnosti zabijáka, ale přeci jen je to proti logice. Film určitě nenudí a některé scény, jako například ta v bažině, jsou velmi povedené, ale to mi prostě moc nestačí. Celkově takové slabší tři hvězdy. ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

V první půlce softeroťák s několika děsivými momenty (bažina rulez), ve druhé nervydrásající horor, kdy u scén s mlékem a klíčem jsem měl málem infarkt :) Závěr a motivace vraha jsou slabší, ale právě perfektní druhá polovina to celé táhne hodně nahoru. A koneckonců, slečny v té první jsou dost pěkné. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Počet mrtvých osob ve filmu: 9. (Karlos80)
  • První polovina filmu byla natáčena v umbrijském městě Perugia a druhá polovina filmu byla natáčena ve městě Tagliacozzo, které se nachází v italské provincii L'Aquila. Interiéry se dotáčely v římských ateliérech DEAR. (Trajektt)

Reklama

Reklama