Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletý flákač Anton (Devon Sawa), který by mohl být vyhlášen nejlínějším a nezbytečnějším Američanem, se vydá navštívit své stejně hloupé, líné a neužitečné kamarády Micka (Seth Green) a Pnuba (Elden Henson). U nich se při sledování televize dozví o několika záhadných vraždách, ke kterým došlo v jejich městečku Bolan. Přestože jim to zrovna příliš dobře nemyslí, uvědomí si, že za vraždy by mohl být zodpovědný Anton. Nebo lépe řečeno, jeho pravá ruka, která se rozhodla žít vlastním životem a projevily se u ní značně morbidní sklony. Zatímco se Anton pustí do boje se svou vraždící končetinou, která hodlá v zabíjení pokračovat, Debi (Vivica A. Foxová) se vydává napříč celou zemí po stopách podezřelých událostí, které ji zavedou až do severní Kalifornie a městečka Bolan. Síly dobra a zla stanou tváří v tvář v našlápnuté komedii Ruka zabiják. (HBO GO)

(více)

Recenze (184)

van Lumineux 

všechny recenze uživatele

Představa teen age jak jsme chtěli, aby ve skutečnosti vypadala - jako zkouřená flákačka v americkém předměstí. Tak to sice víceméně bylo, ale nebylo přítomno halloweenské dobrodružství se zabijáckou rukou a pokud vím, tak ani Jessica Alba v kostýmu zlobivého anděla - tohle jsem si neobjednal! Nezbyde tedy než opět zkouknout tento "kult pro ujeťáky"; přiznávám, že spíše soukromý kult, což mu pro mě jen těžko může ubrat na sympatiích. Taky kdo by neměl rád oslavu flákačství, záhrobního kamarádství a utržený skalp Bryana Hollanda, že. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Perfektní, mimořádně zábavná teenage černá komedie/parodie/slasher o zlu, které se přesouvá z ruky do ruky u mimořádně líných jedinců. A funguje to naprosto skvěle, trojice Sawa, Green (ten s flaškou zabodlou v hlavě především) a Henson si film užívají každou vteřinou, co jsou na scéně, a jelikož tam jsou prakticky pořád, je to znát. A k tomu hláškují jako o život. Mrtvej Mick k mrtvýmu Pnubovi, co se líbá s holkou: "Co to děláš, ty vole? Je to nechutný, jseš přece mrtvej! To je trestný!" K tomu spousta skvělých odkazů (jak jinak parodovat Vetřelce v takovéhle šílenosti, než že se useklá ruka proklube ven skrz poklopec?!), brutálních vraždiček, skalpování The Offspring, pár úchyláren a brilantních dialogů - a samozřejmě, rozhodně v neposlední řadě, nádherná osmnáctiletá Jessica... ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo jako se zhulit a koukat na pulku Evil Dead 2 a Vřískotu. Chvílema parodie , chvílema horor se vším všudy. Nádherná mladounká Jessica Alba (takovýho andílka bych rád *kal taky :-D ). Dvojice zombies kamarádu obstarávají nejvíce zábavy (dvojice zombies kouká na zombies filmy). Celý je to tak ujetý viz. jeptiška hrající vymítače dábla , která si po skončení rituali vyžádá sex. Mimochodem smrt fanousku KISS i s makeupem me pobavila (tricko co mel v kuzelkarne bylo zas MEGADETH ). Na plesu hraje Offspring cover od Ramones "I wanna be sedated" a na konci ztomu Dexteru Hollandovi doslova jde hlava kolem. Snad jen smrt rozkošné kočičky v cerveném je škoda , ale zato byla luxusní. Všech pět by to dostalo , kdyby se tam ukazal Bruce Campbell :-D . "Nekde tady radi vrazedny maniak. Urizl jsem si kuli tomu ruku a ta vás chce zabít. " ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Ruka zabijak bol v čase svojho uvedenia do kín určite populárny film, nakoľko hororové komédie vždy mali a vždy budú mať svojich priaznivcov. Rovnako treba oceniť dobrý nápad, avšak je to film ktorý diváka prekvapil pred desiatimi rokmi, v súčasnosti už podstatne menej. Nie že by bol film vyslovene sklamaním, ale čakal som o niečo lepší dej a aj lepšie hlášky postáv. Film na jedno pozretie, v čase Halloweenu a rozhodne skôr pre mladších filmových fanúšikov. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Kdyby byla Jessica Abla ještě o trošičku větší kočka, z čistě preventivních důvodů bych vypálil čínský bufety po celým světě. A faktem je, že dobře udělaný béčko umí rozjet večer víc než ubohý éčko koupený na diskotékovým hajzlíku. A teď si to spojte. Humoru je tu rozhodně víc než v autobuse plným středoškoláků a nikdo se díkybohu nepokouší o umění. Proto dva závěry. Za á: Je to super film. Za bé: Ten, co zbouchnul Jessicu by se mi měl vyhýbat. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (20)

  • Poté co Anton porazí autem Debi, již má pravou ruku useknutou. Když ale odjíždí pryč, můžeme si všimnout, že Anton používá k otáčení volantu obě ruce a pravá je v pořádku (Stocki)
  • Když Anton sestupuje po schodech, všimněme si jeho inhalátoru na krku. V kuchyni totiž inhalátoru chybí trubička, která se při použití strká do pusy. Když usedá na gauč, trubička tam opět je (Stocki)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 84. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama