Reklama

Reklama

Ochrana planety před žraločími tornády po pěti letech selhala. Nad Las Vegas se roztočí písečné tornádo, které s sebou opět přináší žraloky. Fin Shepard je nasazen do akce na záchranu planety. Tornádo se žene krajinou a zasáhlo i ropnou oblast. Texas je v plamenech. Další tornáda ničí vše, co jim stojí v cestě. Dobytčí, lávové, kamenné... a to nejhorší bude nukleární, které míří přímo na New York. Aston Reynolds, autor a majitel Astro X přišel na to, jak tornádo zastavit. Musí ho nějak ochladit, aby anuloval jadernou aktivitu. Existuje motor a kvantový generátor, který po spušětní zvedne vodu z vodopádů, nukleární hmota v tornádu se schladí a tím z něj udělá jen obyčejné tornádo, bez ničivé síly... (TV Barrandov)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Kdo zná sérii, ví, do čeho jde, a pokud neví, jeho chyba. Opět skvělá parodie na spousty filmů se spoustou krve a roztrhaných těl. na začátku jsou Star Wars, na konci připomínka Apokalypsy Jízdou valkýr. Kromě jiných připomínka na Indiana Jonese a Dobyvatele ztracené archy, Star Trek, Pobřežní hlídka, Buckaroo Banzaie či Christine. A mezi řadou postav se mihnou i Elvis a Tina Turnerová. Je radost sledovat všechny ty nápady a vtípky s masakrovanými postavami. Se špičkovými triky by to byla super podívaná, ale ztratila by kouzlo jistého neumětelství. Snad jedinou výtku bych měl, proč se postavy neschovaly do krytu...jenže pak by nedošlo na citaci z Čaroděje ze země Oz, tudíž nakonec OK. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Ako som od pokračovania neskutočne zlej až zábavnej série Sharknado čakal, je to veľmi nápadité, vtipné, plné skrytých aj otvorených paródií na iné filmy padlých hercov séria (Myslím teba Hasselhoff) ako star wars, baywtach, terminator atď. Ale hoci to bolo možno troška vtipnejšie ako minulá časť, už to bolo moc preplácané a ďalšiu časť by som si už neprosil. Ale tak či onak je to neskutočná zábava. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Tak toto bylo fakt hustý. Po třetím, naprosto stupidním dílu se tvůrci vycajchnovali. Nejen, že evidentně navýšili rozpočet, vylepšili vizuál, přidali lokace, ale také zapojili v cameo rolích plavčice z Baywatchu, z jedné z protagonistek udělali robocopku a vůbec to má větší grády. To vše ovšem neznamená, že celý film není do nebe volající pitomost, je, ale já se fakt bavila. V tomto díle je víc než jasné, že jde celou dobu o svébytnou parodii na kde co. Za mne tři hvězdy, ať nežeru. ()

Stružák odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle už je skoro čistokrevná parodie. Bohužel těch vtipů tam ale není tolik a ty z předchozích dílů už nějak nefungují. Člověk se tu tak baví už jenom nad grafickými efekty, které snad tvůrci vytváříte Malování. 🙄 Fakt už jsem si skoro rval vlasy hrůzou, když jsem viděl Taru jak pomocí trysek lítá nad vodopádem a zachraňuje děti ze sudu. 😂 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ian Ziering je ve své roli prostě skvělý a já se jen těším na to, čemu bude muset znovu a znovu čelit, nebo jakým způsobem bude sám zachráněn. Tady je ten finální opravdu skvělá magořina. Stojí to ale i na dalších hercích, kteří jsou béčkově výborní. Tara Reid už je s touto sérií také plně spojená, ale už sem patří i David Hasselhoff. A když už jsme u té „Pobřežní hlídky“, tak ve filmu se objeví i Gena Lee Nolin a Alexandra Paul, které z tohoto devadesátkového seriálu budete znát dobře. Pro fanouška béčkových kravin je tohle pořád nádhera. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (3)

  • Vo filme sa objavili dvaja atléti z najznámejšej MMA organizácie UFC. Na začiatku sa medzi novinármi objaví Roy Nelson a počas útoku žralokov v kasíne sa objaví Frank Mir. (Marceloo)
  • Fin po príjazde do Kansas City dostane od známeho červené auto s menom Christine. Je to odkaz na horor z roku 1983 s totožným názvom Christine. (Marceloo)
  • Ve filmu si zahrál cameo Corey Taylor, zpěvák skupin Slipknot a Stone Sour. Je oslovován jako „číslo 8“, což je narážka na Slipknot, kde všichni zakládající členové měli číselné označení a Taylor je právě „8“. (Schyzartis)

Reklama

Reklama