Reklama

Reklama

Pavučina

Trailer 1

Osmiletého Petra trápí záhadné, neustálé ťukání, ťukání ze zdi jeho ložnice - ťukání, o kterém jeho rodiče tvrdí, že se mu jen zdá. Jak se Peterův strach stupňuje, věří, že jeho rodiče (Lizzy Caplan a Antony Starr) by mohli skrývat strašné, nebezpečné tajemství, a zpochybňuje jejich důvěru. A co může být pro dítě děsivější než tohle? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (200)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Z počátku velice dobře vystavěný horor, který se tváří jako klasická lekačka ze strašidelného domu, aby se později ukázalo, že je vše jinak. Vizuálně výborně natočený (práce s kamerou je na hodně vysoké úrovni), ozvučený a hlavně zahraný, který v poslední dvacetiminutovce hodí chybnou výhybku, kterou naruší počáteční kvalitu, ale naštěstí ji úplně nezničí. Překvapivě kvalitní kousek. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Možná trochu přehodnocuji, jenže vidět originální, napínavý a vizuálně neotřelý horor je takový unikát, že nemohu jinak. Zaujal mě už neobvykle pomalý, atmosférický rozjezd natočený civilně a zdánlivě jednoduše. Prostřední část je naopak expresivní a totálně gradující psychohra. Finále je ryzí horor se slušným rozuzlením a pořádnou řezničinou. Dohromady to funguje a už dlouho mě horor v kině takhle nebavil. Za mě zatím jednička roku 2023. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zase závadová mládež za zdí. Měla by se ostříhat a najít si práci.. Lehce cáklá maminka chlapce, jehož malý představitel kouzelně špatně hraje uleknutí, popisuje svého synka jako někoho, kdo má great, big, beautiful imagination. Tedy něco, co tvůrci tady postrádali a když se zjeví vlasatice s přísavkami na rukou v celé své kráse, plně se to projeví. Výsledkem je halloweenská dýně, co je docela vydlabaná a vyřezaná dle zaběhnutých postupů.. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý atmosférický film, ktorý nepotrebuje ľakačky, skákačky. galóny krvi, a predsa zaujme. Len záver mi prišiel taký skratkovitý a až tak skrátený, že sa zabudlo na vysvetlenia. Je tam len obrat v charaktere postáv, avšak čo bolo predtým a potom, to akosi nikoho nezaujíma. Dve tretiny vynikajúci film. A hoci v horore je dovolené všeličo, potom sa len so začudovaním zamýšľate, že ako mohla byť nadprirodzená entita s takými schopnosťami uzamknutá niekde za spráchnivenými dverami v štýle cigánska osada. To v Princovi a Večernici som ešte veril, že tam Brzobohatý bol spútaný v reťaziach, ale toto už bolo fakt nezmyselné. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Logika dostala taký náklad, že to bolí aj mňa. Všetko je tu podriadené hororovej pôsobivosti a nič preto nedáva zmysel. SPOILERy! Nezmyselné je chovanie postáv v prvej polovici (Prečo mu to nevysvetlili? Prečo mu vôbec spomínali to dievča? Prečo mu neverili? Prečo, keď vedia, že toto majú v dome, mu dávajú zaracha v pivnici?). Nezmyselné sú činy hlavnej postavy (Zabiť rodičov? Nestačilo uspať?).  Nezmyselné je chovanie zvyšku postáv (Hmm, je večer na Halloween, určite je ten malý chlapec sám doma, poďme sa tam vlúpať. Prečo by asi mal mať doma rodičov?!). A najviac nezmyselný je záver (Príšera zavretá za mrežou, tá ho isto bude celý život prenasledovať a už nikdy nebude mať kľud. Logicky, určite predsa do toho baráku plného mŕtvol nezavolajú políciu, ktorá príšeru zadrží. Divák predsa nedokáže uvažovať o scénu ďalej!). Koniec SPOILERu! A je to škoda, pretože je to pekne strašidelné. Ale je to taká blbosť, že už s tou trojkou, za slušné remeslo, váham. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama