Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Reality-TV
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (61)

plakát

Krakonošovo tajemství (2022) (TV film) 

Já na tohle hrozně nechtěl koukat, protože už ukázky ve mě nevyvolávaly vlnu nadšení, nicméně nakonec jsem tomu dal šanci, ani už vlastně nevím proč.. Vlastně vím, potřeboval jsem záminku, proč sežrat kilovku nutely! A k mému překvapení se mi dostalo poměrně milého překvapení. Nepřekvapilo mě, že nutela z německa je i při pokojové šestnáctistupňové teplotě chutnější než ta česká, kterou máte celé odpoledne mezi stehny, ale že Krakonoš byl vcelku sledovatelný sváteční kus. Bál jsem se Krakonoše a bojím se ho pořád, což je v pořádku, bál jsem se Sokola, že zas bude jako vždycky všude totálně preexponovanej retard, ale bylo tý retardace tak akorát, lesy a kotliny fajn, triky na kartonový pohoří samozřejmě neměly nárok, ale na úroveň naší kotliny taky OK, no a tak vlastně jediný, co mě nebetyčně vytáčelo, byl Herr Lékárník. Jsem naprosto přesvědčen o tom, že kdyby byl ponechán v originálním znění a hulákal "Scheisse, Rübezahl!", samozřejmě s titulky, pozvedlo by to snímek ještě o úroveň výš. My bychom totiž neměli dabovat už nikdy nic, zvláště ne Slováky. A lékárníky.

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) 

Tak jsem se číhnul i na jedničku, aby mi náhodou u dvojky a jejího mnohovrstevnatého příběhu nic neuniklo. A poněkud mě překvapilo, že jsem měl Bambitku zafixovanou jako ne úplně blbou pohádku, z čehož jsem velice rychle vystřízlivěl u úvodního dua scén "Jáj, natáhla mi brka stará, no co už, přišel jsem pozdě" a následně "Pozri fotr, co řikáš na moje kozy?" Na druhou stranu se objevilo pár trefných hlodů a ryšavá slečna se zdála také poměrně šikovná. O to smutnější na ní byl pohled ve dvojce, ale to už je jiný příběh..

plakát

Tajemství staré bambitky 2 (2022) 

Jak stárnu, tak senilním, měknu (všude) a už mi stačí fakt málo. Třeba absolutně dutá pohádka, která mě ale narozdíl od svých (před(před))loňských kolegyň nedonutila provést si domácí lobotomii. Už už jsem při několika scénách přikládal dlátko ke spánku, ale nikdy jsem kladívkem neťuknul. Nevím, jestli za to vděčím ještě někomu dalšímu kromě slečny panovnice Kubařové, i když ta byla taky blbá jak dlabané necky, stejně jako všichni okolo. Úplně všichni. Něco málo hlodů bylo OK a navíc mně podobným výše zmíněná dala naději, že i vcelku pohledná, leč debility zpívající ženština může spočinout okem a následně snad i dlaní na retardovaném seniorovi.

plakát

Survivor Česko & Slovensko - Série 1 (2022) (série) odpad!

Na Survivora jsem se docela těšil. Což se ukázalo jako skutečně nevhodné již ve vteřině, kdy uspávač hadů počal hovořit. Poté se objevilo panoptikum peroxiďáků v růžových plavkách a zálesaček ve šňůrkových tangáčích. Má babička by vám potvrdila, že požít krmi mi trvá pravděpodobně nejdéle ze všech lidí na celé zeměkouli, nicméně ani dvě večeře mi nestačily, abych se dostal alespoň ke kmenové radě - pokud tedy v této verzi vůbec nějaká je. Což já už nezjistím. Nicméně mám pocit, že žádná kmenová rada ani nebude potřeba, protože celá skupina skutečných chlapů a neohrožených amazonek uteče domů hádám nejpozději třetí den. Tedy alespoň ti, kteří nezemřeli při první kruté hře, kde hrozil i pád na zem. Zde si dovolím malé statistické intermezzo: Duch ostrova již tři trosečníky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho - zesměšnil. Protože - a zde je třeba si zatleskat - toto je ta nejdrsnější soutěž na planetě. Proto tu vyfasujete všechno, co k takovému noclehu v nelítostné divočině potřebujete. Deky, pláštěnky, hřebíky, sekyrky, dokonce i vyvýšenou podlážku vám postaví produkce a nakonec i napíchne na klacek rybu. Junáci vzhůru, volá den, buď připraven, buď připraven!

plakát

Jak si nevzít princeznu (2021) (TV film) 

Jako asi to nebylo tak příšerný jako většina vánoční produkce z poslední doby. A jak se mi slečna Fialová nikdy extra nelíbila, tak tady jsem o ní rád zavadil pohledem. Hrátky s časem bejvaj velice tenkej led. A tady jsem si mnohokrát říkal, proč do psích náušnic ty lidi dělaj to, co dělaj. Na druhou stranu je to "jenom" pohádka a nikoliv výpravná sci-fi eposárna. Ale to vylízání se z největší polízanice, tam jsem supervillaina fakt nepobral. Doufám, že aspoň ta finanční injekce od fricků stála za obsazení místní královny. Obsazením nemyslím anexi.

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

"Tak jak se Ti to líbilo?" ptali se mě. A já nevěda co odpovědět, říkal jsem pokaždé, že jsem to čekal horší. Co to ale znamená? Líbilo se mi to? A opravdu to bylo lepší, než jsem čekal? Popravdě možná vlastně ani ne. Spíš jsem se trefil. Nečekal jsem nic a to jsem přesně dostal. Nic. Žádnou akční scénu. Ani jednu. Když už jsem si říkal "Hm, tady by to šlo!", tak se zastavily kulky a zdrhalo se dál. Žádnou hustou postavu. Ani jednu. Všechno zachránily kapitánka, generálka, robochůva a kantynská se svačinářkou poslouchající při šichtě trylkoverzi Wake Up. Sexmise hadr. A když jsem dostal něco extra, co jsem opravdu nečekal - "humor" od pitvořícího se Morfea a Merovingiana - bylo mi moc moc smutno. Ale zase jsem vlastně díky tomuto progresivnímu snímku měl možnost vidět v kině notný kus Matrixu. Myslím toho opravdového.

plakát

Svatba na první pohled (2020) (pořad) 

Já bych tuhle vědomostní soutěž určitě nezatracoval, rozhodně tam vidím potenciál. Kdyby se ta nepříjemná ukrajina napojila na toho uplakaného chlapce, tak by jistojistě vyhráli. Šlapat na paty by jim mohl už snad jen pár složený z vedoucí rádobypsycholožky a takovy ty čuzy, jak ji jen popsat, asi takhle stači si myslim. Kdyby se ale přeci jen patošlapot na slzavé meditátory nezadařil, vždycky se můžou chytit za ruce a jít spolu pracovat zpátky do školky. Té se stromy, samozřejmě.

plakát

Utajený šéf (2018) (pořad) 

Já vám nevím. Měl jsem utkvělou představu, že jsem kdysi viděl díl tohoto pořadu s toitoikami, který mi dal do života moudro místního bodrého hajzldědka "Je lepší pracovat s hovnama, než s lidma." Pod dojmem historických kladných emocí jsem se včera podíval na fungl nový díl a jako.. Já vám nevím. Hodinu nebo jak dlouho jsem se musel dívat (no dobře, nemusel..) na brutálního úchyla rochnícího se v tom, jakej je to úchylák. Jedna věc je si upíchnout čtyři siroty pokaždé s jinou masérkou (současná mladá pani by měla konzumovat antikoncepci po kamionech, aby co nejvíce oddálila výměnu za novější model), druhá věc je říkat svojí asistentce veřejně kočko (mám totiž pocit, že nebyla z klanu pražskejch pouťomástrů) a třetí věc je obdarovat třináctiletou dceru své zaměstnankyně a ohodnotit ji "Hmm, třináctiletá, ale nevypadá na to, hmm" olizujíc si při tom rtíček a mhouříc šibalsky oči. Úplně další věc je se vším výše uvedeným chlubit do televize a totálně next level shit je to odvysílat. Já nejsem bůhvíjak outlocitnej, ale WTF? Kam se do hajzlu poděla veškerá lidská soudnost a sebeúcta? Koukám, že jsem si vlastně odpověděl sám. Dlouholetá osobní překuřovačka, tedy pardon, asistentka s oficiální pozicí "Výkonná manažerka" (sic!), která dle hodnocení svého šéfika v poslední době pravděpodobně přestala polykat, ve výsledku dostane od "generálního" miliardového holdingu fabku (pravda, v kombíku). Wow! Babka z Liťáků si sice vozí řiť mezi klientama v pětilitrovym mustangu, ale jinak bere tolik, že není za sto let schopná splatit sto pade. Makes perfect sense. Superzkušenej slizoun, kterej shání v potu tváře pozemky k prodeji opruzováním lidí jdoucích z kostela? Příště bych doporučil k tomu rozdávat odznáčky a přidat historku s nemocnými pejsky. Týpek, kterýho si i s rodinou pozve úchyl "k sobě" do Řecka? Intenzita stoupá! A jako třešeň na dortíčku utajená samohana v kartonové hoňbudce při vysněné voyeřině s nezbytným komentářem "Mmmm, Kačenka, má moje oblíbené červené šaty, mmm, jen těch dortíčků by neměla jíst tolik." Šéfe, vy jste ale ďábel! Můžem hned?.. Já vám nevím. O svym šéfovi si můžete myslet, co chcete, ale pokud to není pedofilní narcis, tak si vlastně můžete gratulovat, že mohlo být i hůř. O emenems reality (prosím neplést s emerickejma lentilkama) jsem si nikdy nemyslel bůhvíco, už jenom kvůli tomu, co odjakživa prováděli autům těma nechutnejma polepama, ale má včerejší zkušenost se strejdou pedo to zpečetila. Ta jedna hvězda je za hajzldědka, kterej ví, co je život.

plakát

Nejvyšší skóre (2020) (seriál) 

Ahoj, jsem McFranta, v životě jste o mě neslyšeli a už nikdy neuslyšíte, ale jsem černej, teplej a přešitej. Wow! Spojitost s historií videoher? Anyone? Franto, buď si třeba zelenej, nech si našít na penis pevný trojky a adoruj po večerech sousedovic ovce. Pokud si to ovečky užijou stejně jako ty, je mi totálně šumák co děláš ve svym volnym čase. Ale neni mi šumák, že můj volnej čas, kterej chci pod nátlakem klamavé reklamy strávit s videohrami, jest zaplevelen irelevantním balastem. Dvě hvězdy za přeci jen několik objevivších se zajímavých informací.

plakát

Kdo vyhraje v divočině (2020) (seriál) 

Příjemný seriál (Šou? Realityšou? Soutěž? Pořad..) k večernímu posezení. Jakožto největší zázrak se mi jeví skutečnost, že snad nikdo z účinkujících není totální napřesdržku kretén, který by jinak pohodovou atmosféru neustále rušil svou debilitou zvyšující sledovanost. Jo aha, ono to je z Británie a ne z Emeriky, chápu. Jen ty "survival" úkoly mi připadaly na takovém přežívacím levelu, že bych je snad přežil i já, známý to nepřežívač. Trochu se obávám, že následný střet s realitou v opuštěné chatce po odjezdu štábu velmi brzy vyústí v ještě opuštěnější chatku.