Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (105)

plakát

Probuzení (2007) 

Zajímavý film, ale nijak zvlášť mě neoslovil, i když to bylo napínavé.

plakát

Dvojí obvinění (1999) 

Pro někoho tuctový akčňák, pro mě příjemný návrat do 90.let s líbivým obsazením. Díky Netlixu jsem se 100 minut fakt bavil!

plakát

Zlatá labuť (2023) (seriál) 

Seriál si mě získal díky některým neokoukaným tvařím podávajícím výborné herecké výkony. Ačkoli se asi tvůrci inspirovali Holkami na drátě, dá se na to výborně dívat. Majitelé Labutě padnou do rolí úplně perfektně, Plesl se pro roli nácka narodil a zaměstnankyně hrály fajn, byť v nich furt vidim postavy z Pana profesora. Což mě přivádí k nápadu, že by v druhé sérii už tedy mohli klidně zapojit i Vojtu Dyka do nějakého camea.  Co mě ale doopravdy každý díl nervovalo byly kulisy a "dobové" vybavení obchodního domu a kanceláří. Jako někdo, kdo se v tomto oboru pohybuje, tak jsem poznal, že celá kancelář Maškové byla snad vybavena z XXX Lutzu nebo Kare, chvílemi lacinými šunty z Pepca nebo Actionu. Vzhledem k tomu, že se natáčelo hned vedle Actionu ve Kbelích, tak o tom asi ani nepochybuji. O těch umělých palmách v kanceláři ani nemluvím. Nábytek v Kučerově bytě a kancelářích tvůrci tedy přepálili šíleně - doporučuji si nastudovat, jak vypadal nábytek i v luxusních bytech před 2. sv. válkou. Ty designové kousky a supermoderní artefakty skutečně v roce 1939 nezdobily ani ty luxusnější podniky. Podsvícené podhledy a dokonce snad skoro LED pásky v restauraci Zlaté labutě tehdy taky ještě neexistovaly :D Budiž - odpuštěno, ale kdyby se naaranžoval i skutečný dobový nábytek, asi by to tomu seriálu dodalo ještě o trochu větší šmrnc.  Stejně tak některé konverzace a používaná slova nebyla vůbec příznačná pro tuto dobu. Chápu, že to je z produkce Voyo a že tam o tohle moc nejde, ale je to prostě škoda.  Těším se na další sérii.

plakát

Hranice života (2005) 

Asi si film zaslouží víc hvězd, ale já se v něm totálně ztratil a byť mám takové filmy rád, ani po vysvětlujícím videu moc nerozumím, o co ve filmu šlo.

plakát

Pánský klub (2022) 

Další z řady totálně opominutelných a zbytečných českých "komedií". Já se ale nesmál. Hvězdné obsazení mě naprosto zmátlo a jednu hvězdu dávám jen za to, že tam není Langmajer nebo Polívková. Doufám, že aspoň divadelní předloha byla vtipnější. Přitom se jedná o tak snadné téma a šlo takový film podojit úplně na maximum.

plakát

Za vším hledej ženu (2022) 

Jeden z těch českých pseudokomedií, co vůbec nemusely vzniknout. Ten twist s Vašutem ke konci si tvůrci mohli odpustit. Zbytečný a laciný pokus o to zvednout filmu seriozitu. Detaily jako že v Ostravě nikdo nemluvil ostravsky už od samého počátku tento film potopily pod 40%. Divím se Vašutovi, že roli přijal.

plakát

Poslední výstřel (2021) 

Dělám to fakt nerad, ale dvě hvězdy jsou maximum, co tomu mužu dát. Neesonovy filmy jsou čim dál trapnější a ten člověk akorát remixuje stále dokola ten jeden film uvnitř jednoho žánru.

plakát

Každý milion dobrý (2016) (TV film) 

Jeden z mála TV filmů, ze kterého se dá poučit. Vetchý super a Bohdalka dobrá.

plakát

Jedna za všechny (2014) 

Mě to asi vlastně docela bavilo. Velmi jednoduchý film, ale koukatelný.

plakát

Ruce v záruce (2022) (TV film) 

Muselo tohle vzniknout? Já nevim, mně tyhle TV filmy přijdou úplně zbytečný.