Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta spolužáků a přátel se chystá na maturitní ples a snad nejvíc se na něj těší Donna (Brittany Snowová), která před třemi lety prožila děsivou tragédii. Netuší ovšem, že psychopat, jenž vyvraždil její rodinu, utekl z ústavu a chce si definitivně vyřídit účty...  Před třemi lety se Donna Keppelová (Brittany Snowová) stala svědkyní toho, jak zběsilý zabiják (Johnathon Schaech) vyvraždil její rodinu. Dnes večer se koná její maturitní ples, a přestože scény z minulosti dívku stále děsí, těší se, že slavnostní večer prožije s přáteli, mezi nimiž se cítí v bezpečí. Je tu však něco, co Donna neví…Vyšinutý psychopat unikl z ústavu a vrací se, aby ji dostihl. Navíc je odhodlán zabít každého, kdo se mu připlete do cesty. Noc se blíží k napínavému finále a otázkou už není, která z dívek se stane královnou plesu, ale kdo unikne vražednému řádění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale tak celkem to šlo. Přijde mi trochu nespravedlivé tohle házet a srovnávat s filemem s roku 1980, je to úplně o ničem jiném. Film je poměrně rychlý, a přesto dokáže nudit, nicméně scény v hotelu mě i bavily, jen škoda že režisér neudělal nějakou více nápaditou vraždu. Film sám o sobě za moc nestojí ale v té záplavě remaků a hlavně sraček typu Halloween 2 se dá říct že je to klenot(pozor na význam slova). Jiank je to další podprůměrný film z mnoha, ale i tak jsem se občas bavil. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Naprosto nejnudnější teenagerovská vyvražďovačka, kterou jsem za pár let viděl. Atmosféra strachu veškerá žádná, veškeré vraždy postrádají invenci a končí u nezáživného probodnutí/podříznutí, ze zabijáka tedy určitě strach nejde a postavy se chovají tak nelogicky, že kdyby je nezabil ústřední vrah, tak snad zemřou samy... ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Odhliadnúc od toho, že mi nebolo jasné, prečo bol psychopatický vrah až tak zaťažený na hlúpu blondínu, som sa celkom bavil...prvé dve tretiny filmu, v ktorých sa síce vraždí poskromne, hlavní hrdinovia tradične nepoužívajú mozog ale atmosféra maturitného plesu ma dokázala príjemne naladiť. Počnúc evakuáciou hotelu však išiel scenár úplne do pekiel a nezachránil ho ani priehľadný záver, ktorý bol cítiť na míle ďaleko. Takže ďaľší nevydarený zástupca hororového žánru. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Před pár lety byla Donna napadena šíleným maniakem Richardem Fentonem, který vyvraždil celou její rodinu - sice se Donně podařilo přežít, ale zlé sny ji stále pronásledují. Naštěstí byl vrah brzy dopaden, a Donna se může vrátit zpět do normálního života - a nyní ji (a její spolužáky) čeká maturita a hlavně - maturitní ples. Ale netuší, že se její noční můra se vrací - Fenton uprchl z vězení, a chce se pomstít ... Teenagerovská vyvražďovačka v tom pravém smyslu - bez nějaké velké invence, na druhou stranu se tvůrci ani nepouštěli do nějakých velkých experimentů (což většinou u daného žánru končí pěkným průserem). Sice se několika obvyklých chyb nevyvarovali (v hotelu je vyhlášen poplach, všichni zdrhají jen hlavní hrdinka si _musí_ jít pro zapomenutou šálu do hotelového pokoje), ale dá se to překousnout. Trochu bych ubral lekaček (kdykoliv si někdo otevře skříň,tak na něj buď vybafne vrah, nebo na něj vybafne nějakej kolega, kterej šel zrovna okolo). Hlavní hrdinka (Brittany Snow) je vcelku sympatické, vrah je zase vcelku nesympatickej - suma sumárum, čistě průměrný film (2.5*)... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Oo, ted jsem Opravdu na vážkách zda dát 4* či 3*.. Velmi klišovitý námět.. Ale já mám pro Horory s psychouši slabost.. Záporná postava,byla chytrá,nekompromisná.. Perfektní předpoklady pro Vraha.. Ale po 40 minutách napětí vypršelo.. Přišlo mi, že se na to McCormick pěkně vybodl a odflákl to..! Což je škoda! Věřil jsem tomu! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (12)

Reklama

Reklama