Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Díky atmosférickým anomáliím se policista John náhodou spojí starou vysílačkou s otcem, hasičem Frankem, který vysílá ze stejného přístroje, ovšem před třiceti lety. Varuje ho před chybou, která ho bude při zásahu v hořícím skladišti stát život, a Frank díky tomu přežije. Zásah do minulosti však má nečekaně vážné následky. Vrah zdravotních sester Nightingale totiž místo původních tří zavraždí sedm dalších, mimo jiné i Johnovu matku Lindu. Teď musí John s otcem zjistit, co se jeho přežitím změnilo, a pak rychle jednat, pokud chtějí Lindu zachránit a vraha zastavit. Frank v roce 1969 i John o tři desítky let později. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (584)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Frequency aneb thrillerové Back to the Future. I z vlhkého roští se dá vykřesat jiskra, když je vůle, tedy zvlášť když je po ruce fajn scénář. Po většinu stopáže to je 100% napětí, pátrání po vrahovi je lepší než v kdejaké krimi. Ani vteřinu jsem se nenudil, zábava byla, takže zasloužené 4*. Caviezel s Quaidem hrají slušně. Jen ten začátek je americká pohádka - když jsem viděl drsného samce se samolibým výrazem na motorce, začal jsem se bát. Naštěstí obavy rychle přešly. ()

maxi6 

všechny recenze uživatele

Klasické sci-fi okořeněné vkládáním svérázného střihu, zajímavý způsob časových proměn, dobrý soundtrack.... Škoda jen toho nešťastného konce.....Velice by mě také zajímalo, zda-li z tohoto zdařilého, ale jinak složitého scénáře nebolela skriptku Samanthu Armstrong hlava. James Caviezel jako obvykle u mě zabodoval. Nejenom tím, že je částečně původem švýcar, ir a slovák, ale i jeho cizokrajný zjev mu zároveň hodně přidává na popularitě....... ()

Reklama

Big Bear

všechny recenze uživatele

POMO tu v komentu píše: ,,žádná velká herecká hvězda'' s čímž zásadně nesouhlasím. Caviezel podle mne hvězdou je a pořádnou. Mám na něj spadeno (v pozitivním slova smyslu) od doby kdy v Tenké červené dělal saniťáka a tahal postřelené mariňáky z bojiště na pláž Quadalcanalu. Filmy o cestování časem, nebo časových rovinách mám rád. Vždy mně bavilo coby bylo kdyby... Osobně bych bral vinou bouře spojit se alespoň vysílačkou se svým tátou, který odešel moc brzy a kterému jsem lecos nestihl říci. Snad proto tento film u mne zabodoval více než je zdrávo :-). Dávám 4 kmitočty. * * * * ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Úspěch tohoto filmu stojí za promakaným scénářem a na dvou vynikajících hereckých výkonech. Dlouho jsem neviděl takhle strhující krimi drama. Výtku mám vyloženě pouze k dosti nezáživnému začátku. Naštěstí netrval dlouho. Ve chvíli kdy se rozeběhla rádiová komunikace napříč časem, si mě snímek okamžitě získal. Atmosféra se po celou dobu správně stupňuje a napětí rozumně dávkuje. Děj je neskutečně originální a zápletka je jednoduše skvělá. Dokonce i závěr byl správně emotivní, přičemž nesklouzl někam do vod sentimentu. V daném desetiletí se zkrátka s dobrými sci-fi roztrhl pytel, a to pořádně velký pytel. Pozitivně oceňuji i to, že tvůrcům vyšly hrátky s časem. Je velmi častým jevem, že když se někdo rozhodne prolínat více časových rovin, tak to velmi snadno, rychle a spolehlivě domrví. Za mě slabších pět kusů. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

....dva body je presne to, čo si tento film zaslúži..keďže som vďačný divák, ktorý sa bojí, keď treba, súcití s postavami, keď treba, prežíva dej a každučkú kolíziu, vo filme Frequency to so mnou tiež lomcovalo. Záver však zvrátil všetky moje pôvodne pozitívne emócie naruby. Záver nevypointovaný, plytký, suchý, túžiaci po síce originalite, no po pravde skôr ťažkopádny ...celú dobu to bol len jeden veľký nafúknutý klam! ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Všechny události ze Světové série popisované ve filmu se skutečně staly. (HellFire)
  • Cameo: Brian Greene (odborný konzultant filmu) si zahraje sám sebe při rozhovoru s Dickem Cavettem. (HellFire)

Reklama

Reklama