Reklama

Reklama

Dětská hra 2

Trailer

Obsahy(1)

Chucky se vrací. Neschvalně proslulá dětská hračka s úsměvem zabijáka ožívá v novém pokračování děsivého souboje mezi chlapcem Andym (Alex Vincent), a démonickou panenkou, která se snaží ovládat jeho duši. Přestože byl Chucky v předchozím díle usmažen zaživa, povstává z popela ve chvíli, kdy ho továrna na hračky znovu sestaví, aby rozptýlila negativní publicitu, která se kolem panenky rozšířila. Chucky - opět v plné síle - objeví svou oběť v dětském domově a nový souboj dvou nesmiřitelných protivníků v ďábelsky povedeném pokračování filmu, který si získal ohromnou popularitu, může začít...
(Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Doposud jediný díl, který jsem z hororové série o Chuckym viděl. Poměrně zajímavé. Ta panenka je určitě jeden z nejrafinovanějších filmových vrahů. Film jako celek mě bavil hodně - trochu jsem se bál, trochu jsem se smál. Jenom konec v tý továrně je docela dost blbej... Jistě si nenechám ujít další Chuckyho zabíjačku a černohumorné hlášky. Jako horor to je zcela průměrný film, ale pobaví a trochu bát se budete. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Dvojka sa nesie v úplne inom štýle ako originál. Už nemôže spôsobovať napätie tým, či je hračka živá, alebo vraždí chlapec. Film sa vydal na priamočiaru cestu: Chucky sa objavuje v celom filme, ústa sa mu nezavrú a háďže jednu hlášku za druhou. Herecké výkony sú biedne, ale kto čakal Shawshank, pozerá nesprávny film. Záver je úžasný, plný úmyselného klišé, stále vtipného a nasratého Chuckyho a skvelej hororovej akcie, ako to má fanúšik slasherov a podobných žánrov rád. Približne na rovnakej úrovni ako jednotka. PS: môj rebríček série CP4, CP2, CP1, CP3, CP5 ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Aneb příběh o tom, jak se Chucky "vrátil do oběhu". Ručně smontovaný a ručně malovaný. To zní skoro jako "Freddy je zpět". Pardon "Chucky je zpět"! CITÁT - Charles Lee Ray............. Andy se taky vrátil a tak dva hlavní atributy rozjíždí další Chuckyho příběh. CITÁT - Slibuju, že nikoho jiného nezabiju........... Je to o něco málo lepší než jednička. K dobru se dá taky napsat, že Chucky je víc ukecanej a hodně hláškuje. CITÁT - Co tak koukáš? Děláš, jako by jsi nikdy neviděl mrtvolu!......... 69 minuta přináší lehce brutální scénu s nožem. Síla. CITÁT - Nenávidím děti!!........... Finální scéna za to taky stojí, je monstrózní a opět lehce podobná Terminátoří sáze. Leč konec pohádky to není. ()

Isomut odpad!

všechny recenze uživatele

No, tak jeden diel bohate stačil, na ostatné nemám nervy. Stupídnejšie to nadviazať ani nemohlo. V tomto nepodarku už ani nebolo pekné koľkokrát tam ten kamión s hračkami prebehol cez obrazovku. Oživenie (a nie jedno) hračky bolo veľmi úbohé a o scenári ani nehovorím. Nerozumiem, ako takýto film mohol mať nie jedno, dve pokračovania. Strašný dabing Andyho sa nedal ani počúvať. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Au, tak tohle docela zabolelo. Po výborné jedničce mám sto chutí tomuhle fláknout čistý odpad. Tvůrci se ve snaze překonat jedničku a být akčnější rozhodli dát Chuckymu mnohem více prostoru (což by nijak nevadilo) a udělat ho dokonalejším, a tak tady Chucky normálně chodí a hýbe se (a to už mi vadilo). Tím totiž Chucky ztratil na své děsivosti. Pokaždé, když se objevil na scéně, myslel jsem spíše na to, jak dobře ten trik udělali, než na to – ty vole, to by mě fakt vyděsilo. Chucky tu je tak jen obyčejnou animáckou panenkou, která sice sem tam někoho zabije, ale vůbec jsem z něj neměl ten respekt, jako v jedničce, kde když se najednou pohnul, cítil jsem se nepříjemně. Tady to působilo trochu komicky. Detailní záběry na pohybujícího se Chuckyho fungují v pětce a šetce, které mají komediální nádech a kde je Chucky alfou a omegou, tady tomu ještě není, a tak je tento fakt spíše na škodu, než k užitku. Scénář je navíc hodně slabý a dost často průhledný, během 10-15 minut jsem dokázal odhadnout celý děj a každá další uplynulá minuta filmu mé domněnce jen dávala za pravdu. Kdybych měl vyjmenovat trojici nejhorších sequelů, Child´s play 2 by tam určitě patřila. Hodnocení nad odpad částečně i za hlavně seriálovou herečku Christine Elise, kterou ve filmu vidíme málokdy a kterou jsem si zamiloval již od dob Beverly Hills 902 10. 1.5* ()

Galerie (81)

Zajímavosti (16)

  • Martin Bryant, najhorší austrálsky masový vrah, 28. apríla 1996 zabil a zohavil 35 ľudí a ďalších 23 zranil. Bryant, ktorý mal IQ 66, bol doslova posadnutý Detskou hrou 2 a vplyv tohto filmu psychiater posúdil ako hlavný faktor na spáchanie takéhoto zločinu. (Raccoon.city)
  • Autor scénáře Don Mancini uvedl, že v rané verzi svého scénáře byl film situován do období vánoční sezony, což by vysvětlovalo plný sklad panenek v závěru filmu v tovární hale. (Lajty)
  • Natáčelo se také v Kalifornii, a to od 6. listopadu 1989 do 1. února 1990. (Varan)

Reklama

Reklama