Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

solver

solver (hodnocení, recenze)

Dabing je "herecky" skvělý, ale jsou v něm faktické chyby. Např. pokerový výraz "nejvyšší postupka" je vždy z více postupek u stolu. Žádná taková situace ve filmu nenastala, přesto se toto slovní spojení objeví ve filmu 2x. A druhý problém mám se situací po nakládačce od policistů jsou první slova Nortona: "Neměl jsi hrát s těma králema." Pokud vím, Damon s nimi nehrál, smrdí to špatným překladem.

Dejna

Dejna (hodnocení, recenze)

Mr. Norton a Matt Damon u pokerového stolu.. lepší kombinaci si prostě neumím představit! :-) Dala bych šest! :-))

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Typicke CSFD... znami herci, "Ackovy" film = vysoke hodnotenie - darmo ze clovek pri sledovani toho fimlu zomiera od nudy. Shade sa mi pacilo ovela, ovela viac. Toto je najslabsi film s Nortonom co som videl. Snad budem mat este tie nervy dopozerat to.

Chester7

Chester7 (hodnocení, recenze)

dávám plný počet... Zbožňuji Edwarda Nortona. Ale hlavně, John Malkovich je tady v tom filmu naprosto ultimátní :-) ta jeho "angličtina" s dokonalým ruským přízvukem, člověk se musí prostě smát, když se zlobí...

Maslord

Maslord (hodnocení, recenze)

Keďže musím Edwarda Nortona pozrel som si aj tento film. Sám rád hrám poker a preto som sa rád pozrel na dobré grify. Až na zvláštny happy end veľmi dobré, ale asi nie pre každého.

PokerStars

PokerStars (hodnocení, recenze)

Řekl bych že nejlepší film o Pokeru vůbec. Film pochopí asi jen milovníci pokeru. Navíc oba hlavní hrdinové to zahrály profesionalně a John Malkovich v roli mafiana Tedyho moooc dobrý:-)

Reklama

Reklama