Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Všivák 

všechny recenze uživatele

Ani nevim, co jsem proti tomuhle filmu dřív měl. Asi jsem ho jako malý špunt nepochopil. Tvrdá parodie na bondovky. Kadence drsného a někdy trochu debilního humoru mě až dostávala. Tenhle film se fakt nebere vážně. Je potřeba vypnout mozkové závity a užívat si tu zvrhlost plnými doušky. Jestli mě to bude bavit i příště, tak budu muset přitlačit. Tlustej parchant rulezz.. ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Myers je docela třída a zatím v každém filmu mě rozesmál a ani tento nebyl vyjímkou. Já prostě tenhle typ humoru můžu a ať si říká kdo chce co chce mě se to hodně líbilo a dost jsem se smál i když možná z celé trilogie je tenhle díl tím nejslabším, i tak to stačilo abych se pořádně bavil. A já se bavil. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Dobrý pokračování slušný jedničky, který nepřináší kromě Mini Me a šukadelický Heather Graham nic novýho. Ale zase na druhou stranu - každýmu, komu se líbil Špionátor, se bude určitě líbit i tahle vojížděčka. S větší snahou scénáristů o invence gagů (byť spoustu z nich furt solidně funguje) bych přihodil čtvrtou hvězdu, takhle tři silnější. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-1* Před nedávném jsem viděl bláznivou komedii Barb a Star u jejíhož sledování se mě vybavil právě Austin Powers a tak jsem si ho musel zopakovat, jestli mi nezačal měknout mozek, že mě začaly bavit takové crazy věci. Naštěstí se mi potvrdilo, že tohle je opravdu jiné – poněkud zatuchlé kafé, které se s výše uvedeným filmem nedá srovnávat – aspoň v mých očích. Styl humoru Špionátora mi už tak nesedl a ani jsem se moc nebavil. Nemůžu říct, že bych se vůbec nezasmál, ale spíš jsem si tu užíval hypísáckou stylizaci a narážky proti prudérnímu dnešku. Vlastně je to taková parodie na Jamese Bonda viděná očima Mike Myerse. Přesto mě to neodradilo a ještě jsem si k diváckému zážitku přidal i druhý díl. Což byl ještě větší úlet, ale tady se vařilo už jen ze „slávy“ staršího bratříčka. Nic proti ničemu a asi je dost diváků, co na podobných kouscích ujíždějí. Já se k nim rozhodně nepřidám a abych ukázal své dobré srdce, tak ani jeden nedostane odpad ;-) [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Elizabeth Hurley bola nahradená Heather Graham, takže je stále na čo pozerať. A Mé Mini nemá chybu. Každá scéna v ktorej sa vyskytne spoločne s Dr. Zlounem je ozdobou tohto filmu, respektíve celej série. Bohužiaľ je tu oveľa viac sex narážok, vyšší stupeň trápnosti humoru a dokonca aj hudobne/tanečné vsuvky. Pokračovanie si drží štýl jednotky, ale už to nejako nefunguje. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (34)

  • Basilovi poznámky divákům o ignoranci důsledků cestování v čase byly improvizované. (PußyMagnet)
  • Na konci filmu, když Tlustý Bastard přijde zabít Austina a Felicity, má na sobě uniformu UPS, ale místo znaku UPS má napsáno FBD (Fat Bastard Delivery) = Donáška Tlustého Bastarda. (PußyMagnet)
  • Když Austin bojuje s Mustafou, u silnice jde vidět evropská dopravní značka "Pozor, krávy přecházejí silnici". (PußyMagnet)

Reklama

Reklama