Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Nin 

všechny recenze uživatele

Stejně jako jednička je Špión, který mě vojel další zatraceně sexy (tentokrát zase díky úžasné Heather Graham), i když taky místy zatraceně stupidní komedií. Občas jsem si říkal, že tohle už je fakt hrozný vtip, ale naštěstí Myers přichází i s vyvedenými a nápaditými fóry. Ty nejlepší jsou často postavné na slovním humoru, u kterého se obávám, že v českém překladu buď vymizel nebo není zdaleka tak dobrý - např. scéna, kde jsou různé prostřihy na lidi, kteří zahlédnou raketu ve tvaru penisu, ale vždy těsně než řeknou to sprosté slovo, uvidíme záběr na jinou postavu, která to slovo řekne, jenom v jiném, nevulgárním kontextu (např. je tu voják "Johnson" či chlápek jménem "Dick"). Pohodová, i když trochu blbá komedie. (7/10) ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film očividne stále spochybňuje Bonda a samotný názov je samozrejme odkazom na Špióna, ktorý ma miloval, a opäť zisťujem, že nikto to nerobí lepšie ako Myers. Po úspechu prvého dielu si myslím, že dali Myersovi voľnú ruku, pretože veľa vecí v tomto filme je dosť ďaleko. Príkladom môže byť veselý boj medzi Austinom a Mini-Me a rovnako vtipná scéna v stane. Nič viac neprezradím. Iná vec je, že celkové efekty tentoraz pôsobia oveľa prepracovanejšie, čo je pravdepodobne tiež spôsobené úspechom predchádzajúceho filmu. 6/10 ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Strašne primitívna hovadina. Napriek tomu, som ju videla minimálne 10x a netuším prečo. Popravde vždy, keď ide na silvestra v televízii kuknem si ju..A na polovici vecí, čo sú v nej sa ani nesmejem a ani ma to nebaví. Herec zo seba robí stopercentného blbečka. A ostatné herečky nás ohurujú veľkým poprsím. Ale čo už. Aj tak to pozerám 40% ()

Všivák 

všechny recenze uživatele

Ani nevim, co jsem proti tomuhle filmu dřív měl. Asi jsem ho jako malý špunt nepochopil. Tvrdá parodie na bondovky. Kadence drsného a někdy trochu debilního humoru mě až dostávala. Tenhle film se fakt nebere vážně. Je potřeba vypnout mozkové závity a užívat si tu zvrhlost plnými doušky. Jestli mě to bude bavit i příště, tak budu muset přitlačit. Tlustej parchant rulezz.. ()

willis 

všechny recenze uživatele

Nevím čím to je, ale líbilo se mi to víc než jednička i když v podvědomí vím , že je to stejně praštěný a že některé vtipy jsou recyklovaný ze Špionátora.. neumím si prostě vysvětlit, že jsem se u toho bavil víc. Asi senilním. ... jo, a H. Grahamová je jako Felicity Šukvelová sladká jako vždycky. :) ()

Galerie (80)

Zajímavosti (34)

  • Na konci filmu, když Tlustý Bastard přijde zabít Austina a Felicity, má na sobě uniformu UPS, ale místo znaku UPS má napsáno FBD (Fat Bastard Delivery) = Donáška Tlustého Bastarda. (PußyMagnet)
  • Austin cestuje zpět v čase do 25. května 1969. V ten den slaví narozeniny Mike Myers. (PußyMagnet)
  • Když Austin bojuje s Mustafou, u silnice jde vidět evropská dopravní značka "Pozor, krávy přecházejí silnici". (PußyMagnet)

Reklama

Reklama