Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém americkém městě se množí případy úmrtí na následky hadího uštknutí. Zdá se, že tentokrát jde o neznámý, velmi agresivní druh hada - a nervozita obyvatel se změní v paniku po zjištění, že poušť za městem se těmito novými hady přímo hemží. Pocházejí z tajné vojenské základny, která se pokoušela genetickými mutacemi "vylepšit" hady pro válečné použití. Proti jedu tohoto superhada není obrany. Stejně jako proti bezohlednosti těch, kterým se tajný projekt vymkl z ruky a teď se silou mocí snaží zabránit skandálu. Malé město v poušti se stalo jediným svědkem selhání armádní mašinerie - a má za to být srovnáno se zemí i se svými obyvateli... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

Ruut odpad!

všechny recenze uživatele

Úvodní předtitulková sekvence příjemně navnadí svoji hloupoučkou zábavností. Když "vědec" (po tom co agenti v převleku zabijí údržbáře v tajném vládním zařízení) zahláškuje: "Vy fakt nejste novináři co o nás píšou článek?", jsem velmi příjemně navnaděn v očekávání superzábavného béčka. Bohužel pak následuje až do konce nudná nenápaditá konina která ničim nezaujme. Sledoval jsme pouze toporné amaterské výkony lidí před i za kamerou a proklatě levnou televizní výpravu. Když se to vše ještě podpoří obrazem 4:3 a absencí původní zvukové stopy vyplyne z Hadího stisku nuzné nic. A ke všemu, ikdyž se jedná o ekohoror, nejsou ani hadi zmutovaní !!! Pouze obyčejné háďata, jak je známe z přírody !!! Evidentně tentokrát nebyli peníze vůbec na nic. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No Fred se snazil co to dalo ja byl taky na dalsi film s hady zvedavy ale moc se nevycajchovali neni to takova blbost jako teror na palube ale ze by to bylo neco extra to taky ne nejlepsi je ten zacatek jeste pred uvodnimi titulky pak uz je to docela nuda jenom ti hadi vystrelujici do kamery odkudsi z podzemi sou docela srandovni jinak je to malo ulitly a az moc vazne mysleny genialne stupidni sklenena past zustava neprekonatelna tenhle film z tezce mdlym duem Williams Jaenicke potvrzuje ze v tomhle zanru proste Ray moc doma neni jo delat to velky Jim W verim ze vysledek by byl o dost lepsi Ray obcas prekvapi ale jenom obcas tohle jsou 2 hvezdy z hodne odrenyma usima vic si to fakt nezaslouzi ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Hadí stisk je jen dalším bolestným kousnutím mezi nevyčerpatelnou a otřesně zpracovanou tématikou zmutovaných, plazících se tvorů. Sice jsem se nedodívala do konce, ale stačilo mi. Některé scény mi přišly komické. Třeba scény v nemocnici, jak se tam začaly ženské postavy hroutit. Na béčkových a ještě horších filmech si cením jedné věci. Vždycky mohou být ještě horší, než jsou. ()

Amarcord_1 

všechny recenze uživatele

13% - Tento způsob dělání filmu zdá se mi býti poněkud nešťastným... Jedna hvězdička z nostalgie, protože Treata Williamse mám navěky zapsaného jako Bergera z Formanových Vlasů. Jeho angažmá ve filmech, jako Venomous považuji za katastrofu. Hadí stisk je po všech myslitelných stránkách (imho včetně překladu názvu) hloupý, nekvalitní, a zbytečný film. Sledovat ho není ztrátou času pouze v případě, že se rádi bavíte na cizí účet ;o) ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Nezklamal! Nezklamal mě. Já už se bál, že by Fred Olen Ray natočil koukatelný film a dokonale se tak "ztrpanil." Ale ono né, zůstal věrný své tradici a zaplnil odpadové hospodářství dalším splaškem. Prvně bych film netituloval hororem, snad pouze v hodnocení, kdy tohle je opravdu horor. Herecké zastoupení nám předvádí širokou škálu béčkových herců včetně takových es jakými jsou soused z Německa Hannes Jaenicke nebo Treat Williams hvězda slátaniny Hurikán. Příběh není nikterak odlišný u klasických filmu s hady, snad jen pokus s epidemií se mu pokouší vtisknout jakous takous formu. Scénář opět jakoby domeček s karet s nímž větřík v podobě Rayových režijních schopností do základu zamete. Máte přísně střeženou nemocnici, kde před vchodem i doktory šacují. Ale klidně se tam dostane chlápek s bouchačkou za pasem. Jiná scéna honičky mi zase nápadně připomíná výbuch auta v jiném hororu Mutant. To se u skutečných hororů tituluje atmosférou, to zde asi budete hledat stejně marně jako tučňáka na Sahaře. A jestli si pan Ray myslí, že klubko hadů a mezi nimi kličkující a kabelkami vyhrožující Williams v gumákách zabere, pak je asi stejně naivní jako malý Pepíček, který chce na prázdniny na Mars. Nenašel sem nic, co by stálo alespoň za tu udřenou jednu hvězdičku. Běž do důchodu Frede! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • "Směrnice 712", která se používá k příkazu nukleárního výbuchu, aby se zabránilo šíření viru, je již zmíněna ve filmu Kmen Andromeda (1971). (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kalifornské Santa Claritě. (Terva)
  • Smrtící virus přenášený hadím uštknutím je pojmenován "Satan Bug". Stejně tak se jmenuje virus ve filmu Ďábelský bacil (1965). (Terva)

Reklama

Reklama