Reklama

Reklama

Austin Powers: Špionátor

  • Česko Špionátor (více)
Trailer

Obsahy(1)

Děj této komedie začíná v podzemním bunkru dr. Zloducha v Las Vegas - sešli se tu největší zabijáci na světě, aby se poradili, jak zlikvidovat britského agenta a zároveň světově uznávaného fotografa Austina Powerse. Ten zatím s pomocí své spolupracovnice paní Kensingtonové prchá před šílenými davy svých obdivovatelek. Jeho dalším úkolem je akce v klubu, kde se údajně chystá řádit dr. Zloduch. Tomu se však podaří uniknout tak, že se nechá zmrazit, a zřejmě hodlá ve své činnosti pokračovat v budoucnosti. Austin se proto rozhodne ho následovat. Po třiceti letech jsou oživeni. Austinovi bude nadále asistovat dcera paní Kensingtonové, půvabná mladá Vanessa. Přestože mezi nimi není právě soulad, musejí vytvořit sehraný tým a zabránit oživlému Zloduchovi v jeho spádech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Hopper 

všechny recenze uživatele

Tiež som sa dostal k Powersovi od konca, ale až tak hrozne to nevadí. Jednotka ako persifláž na Bondovky nie je vôbec lepšia ako dvojka, či trojka, dostanete presne to isté, čo aj v ďalších dieloch. Pár krát vydarený gag, medzi tým vata, a čo najviac zamrzí, že miesto dr. Zlouna je to zrazu dr. Zloduch... ()

Aiax 

všechny recenze uživatele

Říkejte si, co chcete, ale ještě nikdy nebyl primitivní, fekální, hloupý a nevkusný humor tak sexy, inteligentní a stylový jako v podání Mika Myerse. Jeho komika je jedinečná, osobitá a originální a zároveň i kulervoucí (alespoň pro mě). Mám pro něj slabost a neváhám to vyjádřit i hvězdičkově. Go Mike, oh yeah baby! ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

+1* Před nedávném jsem viděl bláznivou komedii Barb a Star u jejíhož sledování se mě vybavil právě Austin Powers a tak jsem si ho musel zopakovat, jestli mi nezačal měknout mozek, že mě začaly bavit takové crazy věci. Naštěstí se mi potvrdilo, že tohle je opravdu jiné – poněkud zatuchlejší kafé, které se s výše uvedeným filmem nedá srovnávat – aspoň v mých očích. Styl humoru Špionátora mi už tak nesedl a ani jsem se moc nebavil. Nemůžu však říct, že bych se vůbec nezasmál, ale spíš jsem si tu užíval hypísáckou stylizaci a narážky proti prudérnímu dnešku. Vlastně je to taková parodie na Jamese Bonda viděná očima Mike Myerse. Přesto mě to neodradilo a ještě jsem si k diváckému zážitku přidal i druhý díl. Což byl ještě větší úlet, ale tady se vařilo už jen ze „slávy“ staršího bratříčka. Nic proti ničemu a asi je dost diváků, co na podobných kouscích ujíždějí. Já se k nim rozhodně nepřidám a abych ukázal své dobré srdce, tak ani jeden nedostane odpad ;-) [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[Určitě ne první zhlédnutí] Dnes již komediální klasika, která je sice hluboce zakořeněna v 90. letech, ale dnes, téměř po dvaceti letech od premiéry, můžeme říci, že Mike Myers vytvořil hned několik legendárních vtípků, které tu s námi budou opravdu na hodně dlouho. Ať na sérii nadáváte jako na lacinou, nevkusnou komedii, která nejde pro prd-vtip daleko, rozhodně není lehké ji nepřehlédnout. 65 % ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Důsledná, znalá parodie (stylu) bondovek přidává Austinu Powersovi důležité body navíc, jinak se v jedničce zas tolik nepředvede. Dětinský a sexistický humor úplně bránice netrhá, ne vždy se Myersovi podaří (vulgární) skeče ze záměrné trapnosti vytáhnout k roztomilé vtipnosti; a se sympatiemi k titulnímu frajerskému, v šedesátkách zastydlému superagentovi je to také docela na vážkách (na rozdíl tedy od Dr. Zloducha, úplného ďábelského zlatíčka :-)). [Kdysi hodnoceno za 2 *] ()

Galerie (58)

Zajímavosti (31)

  • Doktora Zlouna si měl původně zahrát Jim Carrey, ale musel odmítnout, protože byl vázán smlouvou k filmu Lhář, lhář (1997). (Terva)
  • America Online na Austinově počítači je verze 3.0. (PußyMagnet)
  • Když Vanessa sedí při poslední scéně líbánek vedle Austina, má přes levé prso červený papír. Je to proto, že na natáčení byli přítomní novináři, a tím se jim zabránilo nafotil Elizabeth Hurley nahoře bez. (PußyMagnet)

Související novinky

Reklama

Reklama