Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva největší a nejhrůznější predátoři se střetávají v akci bitvě plné jedu z jejich zubů. Gigantický hroznýš se dostane na svobodu a FBI musí vypustit stejně velkého škrtiče, aby ho sledoval a chytil. Navíc se skupina bohatých lovců hledajících nebezpečí a zábavu pokouší hroznýše získat pro sebe! (Bontonfilm)

Recenze (56)

hippyman 

všechny recenze uživatele

samozřejmě naprostá slátanina, z níž stojí za zmínku snad jen plakát (značně zavádějící, jelikož vlastně nic z toho, co je na něm, ve filmu prakticky nenajdete), ambiciózní slizounek reportér, strategické popelářské oranžové vesty lovců na maskáčích a dotkorčiny blonďaté implantáty za deset mega... odplaz se, kdo můžeš! 20%. [6. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

V životě už jsem viděl ledacos a myslel jsem si, že nic horšího než PYTHON 2 už neuvidím. Evidentně jsem se mýlil a shodou okolností se můj omyl týká Pythonova neslavného pokračování. BOA VS. PYTHON je co do počítačových efektů ještě ubožejší než jeho předchůdce (ať se mi pak někdo snaží namluvit, že ANAKONDA má mizerné triky), některé postavy jsou úplně debilní (třeba ten vládní agent, který hrál, jako by vylezl z divadla Sklep - jenže tam takhle hrají schválně), dialogy stojí za hovno a tolik scenáristické demence se v jednom filmu jen tak nevidí (policie zatkne borce a nechá ho chodit bez pout, hadi se během sekundy ocitnou z klubu v metru). Tady opravdu nemůžu udělit hvězdičku ani za kozy. (487.) ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

Okúzľujúci a sofistikovaný snímok pojednávajúci o boji medzi kusom modrého plastu ( rozumej "pytón" ) a kusom hnedého plastu ( rozumej "boa" ) za účasti vojska, polície, inteligentnej prsnatej blondíny, vedca nadčloveka a odvážnych lovcov, ktorý vám určite rozšíri obzor o mnoho nových skúseností, pokiaľ to však nevypnete v 27 minúte. ()

honelnik odpad!

všechny recenze uživatele

Z filmu som síce videl iba 2 minúty ale už mám jasno. Pôvodne som si myslel, že ide o príbeh nejakého mexického vraždiča BOA, ktorý behá v čiernej maske a na počkanie láme srdcia a väzy. Síce som sa mýlil, ale nie som sklamaný. Je tam všetko, hlavný dobrák, ktorého hrá maník, čo vyzerá ako dvojník asistenta kaskadéra Rusella Crowe-a, sex scénu v aute (abosolútne geniálny orálny sex s 30m-ým pytónom), plešatého agenta CIA a geniálny plán ako zastaviť 30metrového pytóna - vypustíme po ňom 40metrového!!!! ()

Filip.S odpad!

všechny recenze uživatele

Sci-Fi Channel sa opäť raz predviedol. Jednu z postáv hrá David Hewlett, ktorý hral architekta Davida Wortha v Kocke (Cube, 1997), alebo Dr Rodney McKaya v spin-offe Stargate - Stargate: Atlantis. Takže všetci priaznivci kvalitného sci-fi ruky preč!!! Inak sa vám môže stať, že pri sledovaní dobrého filmu/seriálu zrazu spoznáte známu tvár z tohto odpadu a celkom si pokazíte zážitok. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama