Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hollywoodská režisérka filmových upoutávek Amanda touží po nepovedeném vztahu uniknout svým starostem a utéct někam hodně daleko. Stejně je na tom i londýnská novinářka Iris, která se právě dozvěděla, že se jediný muž jejího života zasnoubil s jinou. Amanda se rozhodne strávit vánoční prázdniny v pronajatém domku na anglickém venkově, Iris jí přenechá svůj dům pouze v případě, že jí Amanda na oplátku poskytne ten svůj. Plány na příjemně strávenou samotu a odpočinek se ovšem oběma opuštěným ženám jaksi zvrtnou... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (864)

Cival 

všechny recenze uživatele

Tož pěkné to bylo. A zdaleka ne tolik sterilní jako trailery. Vývoj obou příběhů je sice značně okoukany, chybí mi více výraznějších komediálních momentů a i to tajtrlíkování obou holčin mi místy lezlo na nervy (to si fakt musí vždycky zpívat, máchat rukama a skákat po posteli?), ale Meyersová romantickou náladu vyloudí pokaždé během pár záběrů. Baví-li vás její starší filmy, ani Prázdniny vás nemají čím odpudit. Dojem udržuje několik málo nehorázně vtipných momentů, geniální camea a dobří - hlavně dostatečně charismatičtí - herci. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Výborně obsazená romantická komedie. Velmi se mi líbila Cameron Diaz, kterou jinak moc nemusím. Jude Law byl vynikající jako vždy. Kate Winslet je jedna z mých nejoblíbenějších a opět mě nezklamala. Skvělý příběh, který se může stát každému z nás, i když samozřejmě jak už to ve filmu bývá je vše s valkou nadsázkou :). Vůbec nechápu proč tenhle film je srovnáván s Láskou nebeskou, která jen tak přemožitele nenajde. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto ultimatni romantarna, kde jsou nejdriv vsichni smutny a neustale nekdo rve nebo breci a pak se to zacne postupne obracet az to skonci ultimatnim happyendem. Navic tohle je ciste romantika, sice tu hraje uchylak Black, ale na zadnou komedii se neteste, je tu jen par vtipnejch hlasek, tot vse. Nastesti Meyers si je v tomhle zanru jista a vse ma pevne pod kontrolou, takze i kdyz je to desne romanticky, zaroven to je docela prijemne natoceny a postavy nejdou cloveku na nervy. Krome toho, ze jsou slusne napsany, tak je tady cela rada vynikajicich hercu a vsichni podavaj slusnej vykon. Na ciste romanticky filmy sice moc necumim, ale tohle se fakt povedlo, objektivne tak na 3*, ale v ramci zanru to ty 4* da. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Niekoľko rokov som tento film v požičovni obchádzal. Našiel si ma v tv a po zistení, že sa filmom preženie aj Eli Wallach som neodolal. Dostal viac priestoru ako som očakával a jeho spoločné scény s Kate Winslet a Jackom Blackom boli tými najlepšími. Nás - filmových nadšencov asi najviac poteší scéna z dvd požičovne i to, že J. Black hraje skladateľa filmovej hudby, ktorému v aute vyhráva Morricone. C. Diaz veľmi nemusím, ale neurazí a niektoré spoločné scény s J. Lawom by som skrátil a naopak pár minút pridal sympatickejšej dvojke Winslet-Jack. Navyše tradične pekná hudba od H. Zimmera. 70%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má jednu jedinou výhodu. Má v sobě herečky, o kterých sní kluci snad na celém světě. Také určitě nabízí herce sympaťáky, se kterými by si sedla na kafe nejedna holka z okolí. Problém je, že jenom proto mě donutil tenhle film dokoukat. A vlastně to byla Cameron Diaz, která mi v celém filmu dělala největší radost. Takhle střelený holky mám prostě rád. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (26)

  • Když Amanda (Cameron Diaz) jede poprvé k domu Iris (Kate Winslet), její řidič ji vysadí kus před domem s tím, že by se na úzké cestě pak neotočil. Na konci filmu ji však přijede vyzvednout se stejným vozem přímo před dům, a dokonce se v následující scéně na její požádání vydá stejnou cestou zpět k domu. (imagoo)

Reklama

Reklama