Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (370)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taneční filmy mají většinou jeden základní problém. Taneční prvky jsou výborné, ale příběh je tak nějak nijaký. "Hříšný tanec" mohl být jenom jeden a ani on není po scenáristické stránce dokonalý. Přesto se zde řeší zajímavé problémy. "Let's Dance" - mimochodem český název je dokonalost sama, místo anglického dát jiný anglický - je filmem, který se trochu na "Hříšný tanec" snažil navázat. Nechce řešit jen radosti, ale i strasti, některé problémy tak zásadní, že jde doslova o otázky života a smrti. V centru je to ale pořád stejné. Romantický film, který se odehrává v tanečním prostředí. Není to však nic překvapivého. Dobrý scénář se od tanečního filmu neočekává, rozhodující by měla být samotná taneční čísla, která mohou posunout snímek o něco výš. První myšlenka filmu "Let's Dance" je dobrá. Mělo by se jednat o spojení baletu a street dance. Jak říkám, jako myšlenka je to hodně zajímavé, ale provedení trochu vázne. Problém je v tom, že dějová linie je zde na úkor tanečních čísel. Hlavní taneční číslo je pak ve finále - samozřejmě -, jenže i ono je nějak krátké a nakonec se zdá trochu neuspokojivé. Myslím si, že je to škoda. Kdyby tady toho tance bylo víc, myslím si, že film by dostal ten správný náboj. Problém je, že zde chybí sexuální napětí, které v hříšném tanci dominovalo. Vztah mezi hlavními hrdiny je možná až příliš romantický s klasickými překážkami, což je prostě klišé. Když film nabízí málo tance, ale je to film taneční, někde se asi stala chyba. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/12/sherrybaby-lets-dance-unesena.html ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

neuvěřitelně naivní film s neuvěřitelným množstvím klišé. Příběh o hajzlíkovy kterej udělá průser a dostane trest ale ten trest se vyplatí a ukáže co v něm je. Proboha kdo ten scénář psal? I když film není vyloženě špatný, tak víc jak 3* si nezaslouží už jen kvůli tomu klišé. Jediný co je na filmu zajímavé je kamera, ano čekali jste že řeknu tanec, ale bohužel ten mě vůbec neuchvátil. Přišel mi takovej obyčejnej. Samozřejmě jsem nečekal nějaký extra taneční kreace, ale i tak mi to přišlo poměrně slabé. Dávám 3* ale slabší film sám o sobě za moc nestojí. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

"SOUTĚŽ! Spočítejte, kolik bude následovat reklam a upoutávek." Tak přesně tahle věta se objevila na obrazovce hned vedle upoutávky na Cesty domů. Nebylo by na tom nic až tak zajímavého, kdyby ovšem zároveň na pozadí nejel film... Jasně, zrovna na Let´s Dance jsou nejlepší vážně ty reklamy, ale co až se budu chtít koukat na nějakou pecku? To mám krom mrtvol, co za sebou nechává John McClane, počítat ještě reklamy na krůtí plátky anebo si během milostné scény Brada s Claire dělat čárky, kolik pořadů bude následovat po filmu, abych se dostal do slosování o zlaté prase? Hej, no tak se na to vykašlete, vyházejte filmové cívky z oken a dělejte si dobře u celodenního sestřihu To nejlepší ze světa reklam, když vás živí. Ale neberte mi radost z filmu jen proto, že vy potřebujete prachy. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Tyler Gege je beloch, ktorý vyrástol v chudobnej černošskej štvrti. Podľa toho vyzerá aj jeho správanie. Tvári sa ako namyslený idiot. Hrá basketbal so svojimi afro-americkými kamarátmi. Tancuje opičie tance v rytme hip-hopu. Kradne. Ničí verejný majetok. Pri jednej takejto akcii je zaistený priamo pri čine a musí ako alternatívny trest odpracovať cez dvesto hodín verejnoprospešných prác v elitnej tanečnej škole. Tam spozná, že sú v živote aj hlbšie hodnoty a najde aj svoju osudovú lásku. Dávno som už nevidel film, ktorý by mi bol tak odporný. V prípade hodnotenia tejto sračky budem subjektívny a nekompromisný: Odpad! ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Vidím že většina uživatelů očekávala zřejmě hlubokomyslné drama. Jsem rád, že se mezi ně neřadím, a tak jsem si tenhle povedený taneční film užil. Příběh sice opravdu je předvídatelný a naivní, ale copak by se do toho filmu hodilo něco jinýho? Písničky fajn, choreografie povedená, ústřední duo velice sympatické a krásný happyend k tomu, co víc si přát? Já jsem se u Lets Dance dobře bavil a opravdu nechápu záplavu komentářů, kde se rozebírá děj, který je u tohoto žánru celkem nepodstatný. /viděno v TV: 85% a 4*/ ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Všechny kresby, které se ve filmu objevily, pocházejí od studentů prvních ročníků střední školy v Baltimoru (Carver Center for the Arts and Technology). (HellFire)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. srpna 2006 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Představitelé ústřední dvojice Channing Tatum (Tyler Gage) a Jenna Dewan (Nora Clark) byli od července roku 2009 do roku 2019 manželé. Dohromady se dali krátce po skončení natáčení tohoto filmu. (Václavička)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama