Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (620)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Konečně něco, u čeho se budou mentálně postižené děti a mnozí dospělí s úředně diagnostikovanou idiocií smát tolik, až jim budou sliny cákat na šprušle klecového lůžka a ti šťastnější, co se trefí, se budou i plácat v záchvatech blahoslaveného, huronského hihňání do svých zdegenerovaných kolen, dokud si třeba nezlomí některý ze svých pokřivených prstů. Je opravdu milé, že někteří filmaři myslí i na naše retardované spoluobčany a jsou schopni vyprodukovat něco, co leží hluboko pod hranicí ultratrapné, fekální debility, aby si ti ubožáci užili ve svých slaboduchých životech snad i větší legraci, než když si kolega na cele hlasitě, dlouze a táhle prdne nebo vyšťourá z nosu obří, žlutozelený šušeň a elegantně ho cvrnkne do misky s granulema k večeři. Chňá, chňá! ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoci, ale mě se tento pátý díl parodující hlavně film Mama líbil hodně. Nasmál jsem se u spousty scén a narážek na všelijaký nový horory. Podle mě by parodie na horor měla vtipně fungovat a já se bavil opravdu hodně. A to jsem podle ukázky čekal, že to bude úplná srágora. Pro mě určitě nejlepší díl po jedničce. Za mě 85% :) ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Od třetího "Scary movie" jde série s humorem ve šlépějích parodií 80. let (určitě za to může i fakt, že se do díla vložil Zucker) a přestože se zde mísí humor neskutečně debilní, infantilní, průměrný i skutečně vtipný, mě to překvapivě vyhovuje. Film má něco málo přes hodinu a řada fórů se opakuje, nebo je jednoduše trapná, ale zároveň je zde několik scén, (párty s vysavači jsem si dal několikrát po sobě, ačkoliv neměla pro příběh žádný význam) které mě opravdu rozesmáli. A to se mi tak často nedaří. P.S. tentokrát se parodují hlavně snímky "Mama", "Paranormal activity" a "Černá labuť". ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $32,015,787Tržby Celosvetovo $78,100,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $946,995 //počet predaných kusov 47,472Tržby za predaj DVD v USA $1,629,832 //počet predaných kusov 108,946║ no paródie posledných rokov sú teda riadna trápnosť šedivá, ale aspoň zopár frkov pobaví a trikovo v pohode /35%/ ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Po dvou nepříliš podařených kouskách v podobě 3 a 4 dílu přichází Scary Movie 5, které světe div se, není tak příšerné! Některé scény mi přišli vážně vtipné a dokonce jsem se sem tam i smál a nebyl to ironický úsměv. Asi nějvíc mě pobavila parodie na Zrození planety opic. Pár fajn nápadů, scéna se Snoop Doggem a Cabin in the woods, chytrý Ceasar, to bylo fajn. Ale víc jak dvě hvězdičky si to rozhodně nezaslouží! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Ve scéně kdy Jody (Ashley Tisdale) podruhé vyřkne 4 zakletá slova, uřeže si muž v košili s kravatou všechny končetiny, ale po 3. přečtení slov má v záběru viditelně ruce. (D3NJI)

Reklama

Reklama