Reklama

Reklama

Tohle je Sparta!

  • USA Meet the Spartans (více)
Trailer

Bitva začíná! Hrdinný Leonidas, jehož jedinou zbraní jsou kožené spodky, vede oddíl třinácti válečníků, aby bránil Spartu před invazí Peršanů, mezi nimiž nechybí Rocky Balboa, Transformers či hrbatá Paris Hilton. Tahle bláznivá parodie vás rozesměje až k slzám.  Příběh hrdinného Leonidase a tří stovek udatných Sparťanů, kteří do posledního muže padli, aby zabránili invazi armády Peršanů v čele s králem Xerxem, se dočkal bláznivé parodie. Místo Gerarda Butlera se do čela oddílu třinácti válečníků (ano, čtete dobře) postaví Kevin Sorbo (bývalý Hercules) a řady jejich nepřátel rozšíří Ghost Rider se Shrekem, Rocky Balboa, Transformers či hrbatá Paris Hilton. Objeví se i další slavné celebrity, ale ani ty tahle ztřeštěná komedie, jejímiž režiséry jsou Jason Friedberg a Aaron Seltzer, nijak nešetří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (824)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Meet The Spartans je jedna z lepších paródií na ktorej sa dá zabaviť, je to taký film ktorý si pozriete keď už fakt neviete čo so sebou, keď vonku zúri hurikán, a keď v telke idú na každom programe telenovely. Chybičkou je len trocha násilný humor, Je tu fajn hudba, niektoré fakt vtipné scénky, 300, teda tu iba 16 sparťanov s nakreslenými tehličkami na bruchu a samozrejme Carmen Electra, ktorá je krásnym spestrením filmu. Veľa jej šteklivých scén stojí za zhliadnutie. Je to taký príjemný film pri ktorom netreba vôbec rozmýšľať ale len pozerať a zabávať sa. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Kde udělali historikové chybu, když nezaznamenali, že lízátko, motorovku, paitball a jiné vychytávky vynalezli již ve Spartě, že tučňák býval zlá bestie a že ty hrozné americké soutěže, které se bohužel dostali už k nám, má taky své kořeny v historii… Místo toho se v dějepisu 9 z 10 studentů nudí k smrti, páč podstatné věci, jakože Sorbo už dávno není tím udatným Herkulem, v učebnici nenajdeš :o( A tak musíme poděkovat pánům Friedberg a Seltzer za jejich práci, díky které nám otevřeli oči, nebo raději zavřeli? ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Nemám nič proti tomu, ak sa autori paródie rozhodnú parodovať čo najviac, pokiaľ to dáva zmysel. Meet the spartans sa snaží zosmiešniť všetko od najnovších filmov, známych osobností či súťaže American idol, lenže touto násilnou snahou zosmiešňuje hlavne seba. Nieže by sa sem tam neobjavil náznak inteligentnejšieho humoru ale ten je veľmi rýchlo zabitý množstvom fekálnych "vtipov" a nezmyselnou doslovnosťou (asi pre prípad že by bol divák až tak blbý a nepochopil na čo sa naráža). Aj tak som sa pomerne bavil, aj keď trošku iným spôsobom. Ale to že paroduje prechválenú 300 a v mimoriadne prijateľnej dlžke je pre mňa nezanedbateľným pozitívom, ktorý mi bráni hodiť ho do odpadových vôd. A to až tak, že dám lepšiu 1 *. Radšej by som však privítal návrat ku kvalitám Horúcich či Bláznivých striel. ()

Sobis87 odpad!

všechny recenze uživatele

Je už pomalu tradicí, že se jednou ročně zjeví nějaká rádoby parodie, která si dělá srandu z nejúspěšnějších filmů za poslední rok a ještě k tomu přihodí nějakou tu chuťovku z bulváru (například řádění Toma Cruise u Oprah ve Scary Movie 4, v Meet the Spartans si zase vzali na paškál Britney Spears nebo American Idol). A i tentokrát to je tradičně příšerný film. Pryč jsou ty časy, kdy se v parodiích filmy skutečně parodovaly s úctou a ne, že se jen prachsprostě zesměšňovaly, jako tomu je právě u neskutečně tupých Sparťanů. Příběh se tentokrát už prakticky ztratil pod nánosem trapností a naprostých nesmyslů a film směřuje odnikud nikam...ale buďme k sobě upřímní, čekal snad někdo z vás něco jiného? Asi ne. Parodií dosahujících kvalit Bláznivých střel, Žhavých výstřelů a Přísně tajné! se už asi jen tak nedočkáme. Tvůrci se při natáčení filmu nejspíš skvěle bavili, totéž se ale nedá říct o mně, když jsem to jejich "veledílo" sledoval. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Panebože proč!!!! To byla nejčastější věta, kterou jsem při tomhle filmu říkal. Tvůrci si fakt myslí, že parodování všech těch "zábavných" soutěží od American Idol až po Ber nebo neber, bude tak vtipné? Poté mě štvaly ty nejrůznější "rádoby vtipné" narážky na "celebrity" (Hilton, Britney). Takže jediné pozitivum tohohle snímku je stále krásná Carmen. Jen za ni je ta jedna. A už se "nemohu dočkat" Disaster Movie. To prý je teprve bomba! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Královna Margo (Carmen Electra) tvrdí, že obě její ňadra jsou pravá. Prsa Carmen Electry ale pravá nejsou. (vojtaruzek)
  • Snímek se umístil na 11. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu Empire. (orkadimenza)

Související novinky

Další „parodie“ na 300

Další „parodie“ na 300

27.08.2008

He? Na DVD právě dorazil výplach Tohle je Sparta! (pokud se na něj chystáte, možná byste se nejdřív měli mrknout na hodnocení zdejších uživatelů), ale „sranda“ nekončí. Řítí se na nás další film,… (více)

Sandler bude pro změnu vtipný ;-)

Sandler bude pro změnu vtipný ;-)

11.03.2008

Zdá se, že hollywoodská komedie se probouzí k životu. Samozřejmě teď není řeč o zrůdnostech typu Meet the Spartans a nebo o čemkoliv s Eddiem Murphym či Martinem Lawrencem přesně tento typ filmů… (více)

Reklama

Reklama