Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V druhém celovečerním dobrodružství se budou naši animovaní hrdinové Fry, Bender, Leela, Profesor Farnsworth, Dr. Zoidberg a byrokrat 34. stupně Hermes Conrad snažit spravit trhlinu v časoprostoru, skrze kterou do našeho vesmíru pronikl obří chapadlovitý vetřelec s podlými úmysly a nadpřirozenými schopnostmi. Lidem na Zemi vnutí nové náboženství, do jehož čela se jako slepý k houslím dostane Fry, který obyvatele Země přesvědčí, aby "modrou planetu" opustili a vydali se na cestu do nebe... Zemi tak ovládnou roboti, v čele s nikým jiným, než Benderem.
Tento film je druhým v řadě z připravované čtveřice. Zbývající dva mají být na DVD trh uvedeny v letech 2008 a 2009. (havLord)

(více)

Recenze (270)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Oproti prvej filmovej Futurame je to posun dolu. Celý film sa akosi vlečie a aj keď je tu veľa gagov, nie sú už také úderné ako kedysi (samozrejme sa však nájdu aj svetlé miesta). Príbeh sa mi zasa zo začiatku zdal byť príliš šialený aj na Futuramu, no postupne som pochopil, čo ním chceli tvorcovia povedať a za to, že dali filmu filozofický nádych prižmurujem oči a dávam ešte 4*. Inak 70% ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

První půlka byla skvělá. Sice ne tak vtipná jako seriál nebo předchozí film, ale pořád to šlo. V momentě, kdy se lidstvo odstěhovalo do nebe, se všechno zadrhlo a nebejt hrdinného pirátského kapitána Bendera Bending Rodrigueze, byla by to pořádná nuda. No a taky téma tohodle filmu nebylo nic moc. Jako varování proti sektářstvi a náboženskýmu fanatismu to bylo dobrý, ale ke konci to na mě působilo trochu přehnaně. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Nadprůměr, ale na kvality krátké stopáže je to málo. Je mi záhadou, proč autoři zasáhli seriál do potencionálně nejslabšího místa - do stopáže - a nechali se svést představou, že vydat jednou za čas film bude divákům stačit. Nápad s příšerou, která představuje spirituální nebe se ale přesto počítá. 70% = 4-/5 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dalsi paradni prirustek do Futuramy. Dej filmu uz neni takova silena zmatenost jako prvni film a pribeh je fakt paradni, navic parkrat dokaze i prekvapit, jednotlivy postavy jednaj presne tak, jak clovek ceka a tech 90 minut tu neni ani jedno hluchy misto, resi se vic veci najednou, film svizne odsejpa a celou dobu sem se paradne bavil. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Když žil Fry s Colleen, volal Dial-A-Joke 8.128 krát. (HellFire)
  • Při útoku chapadel monstra na město můžeme sledovat postavičky běžící do budovy pojišťovny. Jméno této pojišťovny zní „Space Farm“, což je narážka na „State Farm“ (velkou americkou síť pojišťoven). Slogan State Farm říká „Life, Auto and Fire“. Slogan Space Farm zní „Life, Auto and Monster“. (HellFire)

Reklama

Reklama