Reklama

Reklama

Film je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou. (Warner Bros. CZ)

(více)

Diskuze

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Po asi pátém zhlédnutí během osmi let, po které je tenhle film moje srdcovka, musím říct jen jediné. Verbal je idiot. :)

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Skripi

Možná by sis měl přečíst žánr, než se na něj začneš dívat.. A tenhle film běží svým tempem už od začátku. Mám na to svědky. :-P

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Nechápem ako to môže mať zasa toľko percent. Hodinu sa to rozbieha a hodinu umiera a lúči sa. Je to strašne trápne. A dej ? Žiadny nemá. O ničom celé...

na příspěvěk reagoval Mandalorian

majkl44

majkl44 (hodnocení, recenze)

Joannka: Páni. O knize jsem do teď nevěděl. Já na to koukl, protože cestování v čase mi připadalo zajímavé téma a nakonec se mi film líbi i celkově. A souhlas s tím, že kniha by mohla být lepší. Přečíst si to není špatný nápad;-)

alambert

alambert (hodnocení, recenze)

Mandalorian: českej název mě zajímá pramálo, protože ho zpravidla vytvářejí lidé, kteří film ani neviděli a nelze z něj vyvozovat vůbec nic... :-D čímž jako neříkám, že nemáš pravdu...ale neopíral bych to o název...xD

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

alambert: Jak a proč cestuje ? Na to odpovídá název - je zakletý v čase. Neovlivňuje kdy, kam a na jak dlouho pocestuje.

alambert

alambert (hodnocení, recenze)

Čím víc o tom přemýšlím, tím víc mě to štve. V podstatě jsem se nedozvěděl vůbec nic. Nejen jak cestuje, ale především proč cestuje...a jak se to vůbec stalo, že cestovat začal. A taky jak to, že někdy byl na světě jakoby dvakrát a jindy jen jednou. Ještě asi pár hvězd strhnu... :-D

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

jakože sory,ale tohle byla totální kravina,ještě k tomu strašně nudná...mě to nechytlo ani za nic...2* za snahu Bana,a byl to strašně amatérský film,žádné pořádné efekty při přesunu v čase...prostě nízkorozpočtový snímek

Fanisss

Fanisss (hodnocení, recenze)

Není moc filmů, které mne chytnou za srdce a pokud se divák nebude zabívat logikou (což ve sci-fi není možné nikdy), není zde žádný důvod, proč by ho film neměl upoutat stejně jako mne... Děkuji za zážitek!

BEZHLAVY

BEZHLAVY (hodnocení, recenze)

mne se to líbilo moc hlavně v pojetí mých oblíbených herců---oni byli fakt něžní:o)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Fichy

Fichy (hodnocení, recenze)

Pro mě v celku "pozitivní" překvapení...v uvozovkách proto,jelikož mě film vyloženě zaujal svým tématem,ačkoliv malinko ohraným...spíše mě vadí vyváženost pozitiva a negativa scénáře,jelikož celá druhá polovina filmu byla naprosto ubulená a protahovaná smrtí hl. hrdiny...přípomínalo mi to marley a já,ale jinak opravdu kvalitních 70 procent si myslím...

durina

durina (hodnocení, recenze)

Scifi a cestování v čase mám velmi ráda, ale název filmu mi připadal jako klišé a tak jsem jeho zhlédnutí dlouho odkládala. Tolik kapesníků jsem nevybrečela už pár let. Příběh drží od začátku do konce a jediná slova, která se vám derou na jazyk v závěru jsou: „ ne, ne, ne takhle to ale nechci skončit“. Pro mě je to top romantický příběh spolu s Vzpomínkami na afriku. Jak říká hlavní hrdina: Nikdy v životě jsem nechtěl mít něco, u čeho bych neustál ztrátu. To je podstata lásky, dávám pět hvězd.

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Trapný film. Buď hlavní hrdina někde pobíhal nahý, nebo se někde muckal se svou milou. Nic jiného se tam nedělo. A když měl na konci možnost změnit svůj osud tím, že poví co se mu stalo, řekne jen muliju tě a podobné věci. Dejte pokoj. To Dům u Jezera se mi líbil víc.

Athua93

Athua93 (hodnocení, recenze)

Fantastický film, ale hvězdu ubírám, protože mi tam prostě některé scény z knihy chyběly...:-)

patrikhm

patrikhm (hodnocení, recenze)

Příběh tohoto filmu je naprosto logický a krásně do sebe zapadá. Když to někdo nedokáže pochopit napoprvé atd. tak má holt smůlu.. Nejlepší film od dob trilogie Návrat do budoucnosti!

Arachneuss

Arachneuss (hodnocení, recenze)

Ještě že ze slovenský příspěvků na první přečtení nepochopím dobrou polovinu :-)

Gomez222

Gomez222 (hodnocení, recenze)

Romantická komédia založená na sci-fi? Alebo naopak? Každopádne to spolu nefunguje. Vo chvíľach vážnych som sa smial na mimike Rachel McAdams... Viac som veril dievčatu, ktoré hralo jej mladšiu verziu. Jediný moment, ktorý ma zaujal, bol miznúci parný odtlačok dlane pri smrti hlavného predstaviteľa. Inak slabota. No môj názor je ovplyvnený tým, že romantické filmy veľmi nemusím. No kto by nechcel cestovať v čase? :)

siloalampa

siloalampa (hodnocení, recenze)

Sympatickí herci, zaujímavý ale nelogický príbeh, ktorý však napriek tomu určite stojí za videnie.

Olafa

Olafa (hodnocení, recenze)

Trailler i teaser mě velmi navnadil. Z Kanady jsem odjížděla 2 dny po premiéře, ale bohužel jsem si na tento film nestihla zajít. Nevíte někdo, kdy je česká premiéra? (a nemá film náááááhodou něco společného se seriálem Cestovatel???)

IzzyKing

IzzyKing (hodnocení, recenze)

Zrovna včera jsem ji u nás viděla v Kanzelsbergeru za 70,- což je docela příjemná cena :)

Arachneuss

Arachneuss (hodnocení, recenze)

Tak jdi do knihkupectví každý den a každý den si tam přečti tak 30 stránek. Za pár dní to budeš mít hotový :-)

Elyssea

Elyssea (hodnocení, recenze)

u nás je jeden výtisk v ústřední a ta pravděpodobnost, že bych to tam chytla.... dva výtisky na celý Brno:/

Reklama

Reklama