Reklama

Reklama

Hadí král

(TV film)
  • Česko Bazilišek: Hadí král (více)

Univerzitní archeolog Dr. Harrison „Harry“ McColl a jeho partner nalézají uprostřed lybijské pouště starodávný artefakt nevyčíslitelné ceny, vytvořený v prvním století před Kristem a odkazující na legendu o tzv. Hadím králi. Proto to, co by snad mohlo být soškou draka, okamžitě nakládají do letadla a odvážejí k bližšímu prozkoumání domů. Jenže tajemnému stvoření se ve výstavní vitrínce muzea v Pueblu Springs vůbec nelíbí. Jedná se o zkamenělého baziliška, který se již brzy, jakmile dojde k zatmění Slunce a Měsíce, probudí k životu. A pak začne chtít vládnout novému území. Proti stvoření z časů mýtů nemá šanci ani policie, ani armáda, a začíná být jasné, že zbraň proti dokonalému zabijákovi lze hledat znovu pouze v legendách. Pokud neuspěje Harry McColl, čeká lidstvo poslední boj, v němž nejde zvítězit. Temný akční fantasy horor natočil v roce 2006 Stephen Furst. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

paascha

všechny recenze uživatele

Sobotní noční horror je poslední dobou opravdu adrenalinová akce, zvláště poté, co jsem z dvd přešel na TV. Tento skvost byl opravdu zábavný kousek, který jsem dlouho směřoval někam do Bulharska nebo Rumunska. Pak jsem ale viděl hasičskou Karosu abylo jasno.. Doporučuji všem, kterým se nelíbí filmy, které se líbí mně, a kteří slintají nad céčkama - nemyslím céčka z uh:-) Přestože jde o nedozírnou kokotinu, své fandy si to našlo, ajk vidno. Třeba takový Agamenon (zajímalo by mě, jestli ví, kde je chyba:-)) tomu dal 3*, to je síla. ()

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Po pěti minutách jsem měl chuť to vypnout, ale nakonec jsem rád, že jsem to neudělal. Kdy se totiž člověku podaří vidět paskvil mezi německým romantickým filmem a na koleni udělaným hororem? Jedná se o jeden z největších braků, který jsem viděl a to nejen v tomto žánru. Myslet si, že film se dá postavit na jedné podprůměrné animaci, je opravdu k smíchu. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Samozrejme, kravina. Ale taká, čo má akési zvláštne kúzlo, nejaké neopísateľné. Magické, až rozprávkové. Samozrejme, že píšem hovadiny. HADÍ KRÁĽ má obrovskú dávku humoru, z ktorých niektoré hlášky majú to svoje a určite nepôsobia nehumorne. To, že Bazilišok vyzerá ako niekoľko bitová postavička, sa hlavne vďaka svižnosti a už spomínanej komičnosti deja dá prehliadnúť. Budme radi, že to dopadlo takto. Predsa len SyFy ( v minulosti Sci-Fi Channel ), je na tom ešte stále lepšie ako The Asylum. ()

Laca1313 odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo,další zprasená mytologická nestvůra. Film sám o sobě mě nudil. Bavil jsem se jen minimálně, při občasné vtipné scéně či promluvě. Jinak všechno ostatní za nic nestálo. Příšerná národní garda (což je u těchto filmů už téměř pravidlem), nic moc herečky a navíc pro mě dosti podivný způsob zabití. PS: S těma, co tu vychvalují vyzáž hada, bych si dovolil nesouhlasit. Příšera vypadá spíš jak přerostlý červ s nožičkami než had. :D :D A hlavně, mytologický bazilišek nevypadal jako had ( i když mi je jasný, že spousta z vás nikdy žádnou legendu o baziliškovi nečetla ani neslyšela. a navíc je mi jasný,že dost lidí si pod baziliškem představí maximálně baziliška z Harry pottera a tajemné komnaty,kde bazilišek vypadal též jako had, samozřejmě ale mnohem lepší a propracovanější než v tomhle filmu) ()

Stanislaus odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznávám se na rovinu, že jediný důvod, proč jsem tento film zhlédnul, byl chtíč dát nějaký odpad!. A ono to nakonec vyšlo. Byla to naprostá komedie a vydávat něco takového za akční sci-fi horor je čisté bláznovství. Další z paskvilů na entou, který nebyl k mému šokujícímu zjištěný plodem mistrů z Asyla. ()

Galerie (63)

Reklama

Reklama