Reklama

Reklama

Největší nebezpečí pro jejich misi už je na palubě. Na opuštěném ostrově plném hadů se ukrývá vojenská základna a laboratoř doktorky Swansonové a jejího kolegy, kteří chtějí vyrobit univerzální hadí protijed. Vzhledem k hrozícímu válečnému konfliktu však budou muset narychlo všeho nechat a odjet na Taiwan stařičkou ponorkou. S sebou vezou i své smrtelně jedovaté hadí svěřence, kterým se během plavby podaří uniknout. Hon na nic netušící posádku může začít! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (35)

cutugno odpad!

všechny recenze uživatele

Preboha , to bola ale kravina. Tento film je určite najblbším hororom aký bol natočený. Ani som to nedopozeral , takže ani neviem ako to nakoniec skončilo / a ani ma to už nezaujíma / . Scénar , kamera , triky , dialogy , hudba a výkony hercov na bode nula. Pre milovníkov žánru strata času a pre ostatných jednoznačne odpad!!! ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Príbeh má viac logických dier ako ementál, hlavný záporák je nebezpečný predovšetkým alebo presnejšie povedané svojou hluposťou a hady v podstate nič nerobia len sa plazia po ponorke. Ďalšia obmena na tému HADY V LIETADLE, akurát že s podstatne chudobnejším rozpočtom, drevenejšími hercami a deravým scenárom. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Filmů s hadí tématikou existuje již několik desítek, ale většina z nich za moc nestojí. To je i případ tohoto snímku, který se může pyšnit děravým scénářem, špatnými efekty, podprůměrnými hereckými výkony a jediné na čem snad mohl těžit a získat si zájem diváků bylo obsazení několika známých herců, kteří si potřebovali oprášit zašlou slávu. Hadi již útočili v letadle či vlaku a tak tentokrát přišel režisér s nápadem umístit tyto tiché zabijáky do ponorky. Nápad vypadá sice zajímavě, ale Fred Olen Ray je známý tím, že točí většinou filmové braky, které patří do odpadních vod a tak není žádným překvapením, že ani tentokrát nás tenhle pán v žádném případě nezklamal a nasměroval svůj kousek přímo do jejich smradlavých hlubin. Je však pravda, že jsem se tady docela nasmál mimo jiné i díky scénám, kdy hadi lozili všude aniž by si jich někdo všiml pěkně dlouho. 3/10 ()

BLStryker 

všechny recenze uživatele

Luke Perry neumí hrát. Je to samozřejmě blbost všímat si "výkonu" hlavního představitele v takovémhle druhu filmu, ale nemůžu si pomoct - ten jeho kamenný výraz bez špetky náznaku emocí mě v každé scéně strašně iritoval. Obávám se, že tak jak se tváří na druhé fotce, by se tvářil i kdyby ho kousnul had do zadnice. A film samotný? Hrozný scénář bez sebemenšího nápadu, levné efekty (hlavně ten velký had na začátku v džungli byl vážně "super"), příšerný Luke Perry a hlavně nuda, nuda, nuda, kdy jsem si zhruba v polovině začal přát, aby už to skončilo (ano, jsem masochista a film vzorně dokoukal). Doporučuji všem raději desátou projekci Hadů v letadle, protože ti jsou oproti hadům v ponorce opravdové Oscarové veledílo. A abych snad nezapomněl - Luke Perry neumí hrát. ()

Solinek odpad!

všechny recenze uživatele

Jako mnoholéty zkušený chovatel hadů jsem se musel smát, jak tohle mohl někdo natočit :D Smtelně jedovaté užovky červené a korálovky sedlaté ? Navíc chřestýš velikostí i tvarů krajty tmavé (samice asi 20metrová ! )? Efekty nula. Tvůrci filmu by si měli nafackovat a přečíst alespoň nějaké základní info o hadech na internetu. Musím říci, že film je ztráta času. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama