Reklama

Reklama

VOD (1)

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

sheen 

všechny recenze uživatele

Myslím, že oproti minulým dílům není posun k lepšímu ani horšímu, bohužel (pro mě), tam ubylo těch šíleností, co tam dokonalý Stifmajster prováděl (ten nový Stifler je pěkný suchar, je to výsada hrát kohokoliv od Stiflerů, měli tam obsadit nějakého většího řízka, celkově tam Stifler nedostal mnoho prostoru). Jinak je to hodně předvídatelná komedie pro teenegery, hlavně tedy pro pány, kterým nevadí pohled na silikonové kozy xD Opět až přehnaně navybírané "dívčiny" všechny s dokonalými proporcemi, to se jen tak nevidí. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Zatím poslední díl série Prci, prci, prcičky. Vidíme zde novou partu herců, která mi přijde dost nesympatická, včetně nového Stiflera. Příběh naprosto kopíruje první díl původních “prciček“, což je špatně! Tvůrci se pokusili natočit film skoro stejný jako první díl, avšak v novém kabátě, což se jim hrubě nepovedlo. Sice jsem se pár vtipům a momentům zasmál, ale to je vše. Jo a chtěl, bych ještě vědět, kde se konají takové mejdany jako v tomto filmu. Je tam plno pití a holek, které se vyspí s každým na požádání, a taky mají všechny naprosto dokonalé tvary a křivky. 1 hvězda. Víc si tento kousek trapnějšího rázu určitě nezaslouží. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

„Nejsem tak nevinná, viděla jsem Hříšný tanec a Modrou lagunu.“ Tak tohle je dost ostrý sešup. Ale jo, být mi jedenáct, asi bych se dost bavil, slintal a užíval si to. A možná přesně tohle bylo záměrem. Stifler je naprosto tragický a hlavně naprosto zbytečný.. Trapná karikatura. Stejně tak humor. Jakýkoliv pokus o vtip vychází naprázdno, nebo překročí hranice čehokoliv, co má s vtipem něco společného (sob). A ani ty holky nebyly hezký, vychrtlý "modelky" mě vážně neberou. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Zdálo by se, že by si tvůrci dali pokoj a už netěžili už tak přetěženou marketingovou značku American Pie. Leč opak je pravdou, opět se koná standardní teen komedie. Tedy standardní na dnešní dobu. Tak trochu se divím, že i Eugene Levy kývnul na takový trash film. Pochválit se nedá téměř nic. Scénář nemá hlavu ani patu, hluchá místa jsou zacelena Lubovými představami sexy nahých holek. První půlka série trapasů, pak série zblížení, pak série muckání, kdy ke konci i hlavní "záporák" filmu najde lásku. Aspoň, že holky ujdou a britka je opravdu britka. Ještě vás připravím na počítačem animovaného soba, který, jak jinak, udělí jednomu šťastnému členovi z řad účinkujících análné inferno a recyklace vtipu s "kvasnicovým pivem" z AP1 a půjdu do školy. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Dievčatá majú tričká s nápisom Blazers - je to hokejový tým Oklahoma City Blazers. (Dzusta)
  • Ve filmu zazní písnička Dance Dance (2005) od skupiny Fall Out Boy z alba „From Under The Cork Tree“. (wesi96)
  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. Škola East Great Falls je Centennial Secondary School v Coquitlamu a lanovka na horách je lanovka na Grouse Mountain severně od Vancouveru. (Cheeker)

Reklama

Reklama