Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život Carly (Nichola Burley) připomíná pohádku. Chodí s charismatickým Jayem (Ukweli Roach) a jejich taneční skupina se právě probojovala do finále tanečního mistrovství UK Street Dance Championship. Pohádka ale končí ve chvíli, kdy Jay Carly skupinu opustí a všechny sny o taneční slávě se tak rychle začínají hroutit. Zlomená Carly bojuje ze všech sil, aby skupině i sobě dokázala, že k vítězství je může dovést i ona, nicméně po sérii nepříjemností a osobních porážek, mezi které patří i ztráta zkušebny, začíná o svých vůdčích schopnostech vážně pochybovat. Spása přichází v podobě učitelky baletu Heleny (Charlotte Rampling), která je fascinována schopnostmi a nadšením Carly a celé skupiny a nabídne jim, že mohou trénovat v luxusním studiu baletní akademie. Podmínkou ale je, že budou spolupracovat s jejími baletními tanečníky. Helena doufá, že Carlyino nadšení a vášeň pramenící ze street dance nakazí i její mladé svěřence před konkurzem do prestižního britského Královského baletu.

Na otázku, zda tyto dvě skupiny tanečníků najdou způsob, jak před finále tanečního mistrovství UK Street Dance Championship a před konkurzem do britského Královského baletu začít spolupracovat, odpoví historicky první 3D taneční film, který je inspirujícím a vzrušujícím výletem po britské scéně street dance, a který představí mimo jiné i hvězdy populární televizní soutěže Britain´s Got Talent – George Sampsona a skupiny Flawless a Diversity. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (131)

Greg25 

všechny recenze uživatele

To že to nesahá ani po kotníky nepovedené sérii Let´s Dance mluví za vše. Příliš odflaknutá nuda, aby si to zasloužilo napsat něco více. 15% P.S. Máte rádi streetdance? Najděte si jej radši na youtube, máte rádi balet šup do Národního divadla, Státní opery Praha, nebo kamkolik jinam, kde vám předvedou, co jsou to emoce při tanci. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Film byl dobrý. Mám velmi ráda tyto taneční celovečeráky. Ani propojení baletu a streetdance mi nevadilo. Jediné, co mi trochu pokazilo film byl závěrečný tanec. Ten, který má být vždy něco jako "to nejlepší na konec" mě vůbec nezaujal. Byl nudný, nemastný, neslaný, strašná hudba....ale jinak celkově film super. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

kostra příběhu kdy outsider porazí favorita,popřípadě dvě nesourodé skupiny k sobě nacházejí cestu tady byla již milionkrát a ani Streetdance nám v tomto nepřináší vůbec nic nového.Nicméně osobně mám podobné taneční filmy rád a samotný příběh mě až tolik nezajímá.Většinou rozhoduje povedené choreo a to i Streedance má (byť ne až takové jako třeba Step Up 2).Ve svém žánru lehčí nadprůměr...60% ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

Trochu blbost že =) Sem hodně zvědavej jestli někdy natočej film ve kterym tancujou a bude mít normální příběh. Tohle je fakt konec a na konec se ani nedozvíte jak to dopadlo.... Dávám pět hvězd za to co tam předváděli a kvůli Stephany, kterou asi vopravdu miluju.... Celkově je však film dost bídnej, nepřináší žádný nový nápady a co hlavně: Menuje se to Street dance tak bych čekal trošku jinačí hudbu. Ta co je použitá je fakt hrůza. Takže to průměruju....=( ()

gondik 

všechny recenze uživatele

Takze: prvni pulhodina byla tak blba, ze mi obcas bylo trapne. Dale fakt (fakt fakt) desnej dabing .. jak vyberem hlasu, tak i fakt, ze bylo jasne slyset, ze hlasy postav nejsou prirozene ale maji otisk dabingoveho studia. I tu 3D kameru zda se nedrzel v ruce uplny profesional a zabery byly obcas mazle nebo zkratka vysledkem nebylo presne to, co by asi melo byt. Uzil bych si to, kdyby slo o kratke video na youtube z poslednich cca 5 minut. Zkratka od toho trapneho (klise!) cekani zda dorazi ci nedorazi dal. Jedna hvezda za snahu a ... vlastne nevim co bych dodal. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Film je historicky prvním tanečním filmem ve 3D. (Angie91)
  • Film představí i hvězdy populární televizní soutěže Britain´s Got Talent - George Sampsona a skupiny Flawless a Diversity. (Angie91)
  • Producent filmu James Richardson vysvětluje nápad natočit film z tanečního prostředí tím, že se veškerý svět točí kolem drog a gangů a právě nastal čas ukázat taky něco pozitivního. (Angie91)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno