Reklama

Reklama

Vražedná hra

Šest vysokoškolských studentů se přihlásí do nové reality show. Chtějí vyzkoušet své štěstí a také zažít slávu. Brzy ale zjistí, že jsou chyceni v pasti smrtící hry, která se tváří velmi nevinně. Pravidla jsou jednoduchá – sedm lidí, šest židlí. Jakmile přestane hrát hudba, všichni se posadí. Vždy až na jednoho. Ten zemře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

MareT. 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý nápad (ne však ani zdaleka originální), který dopadl asi jako, když hrajete stoličkovou po celý čas nějaké oslavy. Ze startu se vám líbí, poté nudí a pak už jen čekáte kdy bude konec. A pointa (jestli se to tak dá nazvat) je neuspokojující vzhledem k tomu, že to mohlo být něco, co by film aspoň trochu ozvláštnil. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

V obsahu tohoto filmu sa píše, citujem: "Nabízí také překvapivé a šokující rozuzlení". Prdlajs. Koniec nebol vôbec šokujúci ani prekvapivý, prekvapivý bol v tom, že som ho od začiatku očakával. A to ma prekvapilo :-) Najhoršie na tom je, že celý film dúfate a očakávate,že uvidíte čo sa kurva deje za tými dverami a že čoskoro spatríte aj "tú onú" hrôzostrašnú postavu kôli ktorej táto hra začala. Áno spatríte ju tak na 2 sekundy (akurát vtedy som sa nahol pre pohár limonády, takže som aj tak prd videl) a to je všetko. Je to škoda pretože príbeh bol celkom zaujímavý (herci aj keď béčkový zahrali solídne a atmosféra bola celkom dobrá) a zaslúžil by si oveľa nápaditejší koniec. 4/10 ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s Mngwa,že hodnocení jsou až příliš kritická.Samozřejmě,že ten film musel stát "pár " dolarů.Nicméně i za tak málo peněz se dá udělat solidní film.Tento film sráží příliš mnoho jalových keců (co budeme dělat?,jaký máš plán? atd.),ale ta výborná pointa zvedá mé hodnocení o jednu hvězdičku a ani mi nevadí,že jsme se vlastně nedozvěděli,kdo ty lidi vraždí. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ja by som to tak biedne ( 18% keď píšem tento komentár ) nevidel....Áno ide o zcela jednoduchý námet založený na hre kde sa za hudby točíte okolo stoličiek, pričom stoličiek je o jednu menej než hráčou. A ten na koho stolička nevystane, keď hudba dohrá z hry vypadáva......Ide však o horor ktorý na vás utočí viac psychologicky než krvou ( či nebodaj zákernými zábermi smrti - toho sa nedočkáte....)...Pre mňa milé menej rozpočtové dielko s " pekným " koncom. ()

PATWIST 

všechny recenze uživatele

V minulosti tu na ČSFD v obsahu bolo napísané že na konci filmu je zaujímavé rozuzlenie (zakončenie) tak som si ho pozrel, Partia ľudí bola pozvaná na "kasting", stále dokola šlo to isté, teda doslovne dokola, skupinka ľudí sa motala okolo stoličiek (o jednu stoličku bolo vždy menej) počas toho hrala hudba, keď dohrala hudba takmer všetci si posadali, ten vyvolený, ktorý nesedel mal tú česť zmiznúť keď zhaslo svetlo a spopod dverí vytiekla krv, ak ste zdatný tak po jej ovoňiani hneď zistíte že ide o krvnú skupinu 0+ ale to už prezrádzam vtip s filmu. Ak ste fanúšik hororov a myslíte že stojí za to všetko vidieť nech sa páči, ide o vašu hodinu života. (Tento komentár môže zachrániť mnoho ľudských hodín). ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Postavy ve filmu mají stejná křestní jména jako herci, kteří je hrají. (Soundtrack)
  • Natáčelo se v Bostonu (Massachusetts, USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama