Reklama

Reklama

Alien vs. Predator: Redemption

(amatérský film)
  • USA AVP Redemption
Krátkometrážní / Akční / Sci-Fi
2010, 22 min

Obsahy(1)

Tento krátký amatérský film vznikl pod vedením Alexe A. Popova. Vzniknout měl prý za dva roky s rozpočtem 500 $.
Z predátora, kterého převážejí lidé na lodi, se vyklube zmutovaný vetřelec a pomalu likviduje posádku. Na scénu přichází vyslaný predátorský bojovník. Ten se dostává na loď, aby zlikvidoval všechnu havěť. (beran-ek)

Recenze (91)

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Pokud to vezmu zcela koncepčně, je to na velmi vysoké úrovni. Když si uvědomíte, že to stálo 500 $......Zajímalo by mě, jak by si Popov poradil s takovým rozpočtem 100 000 000 $. Dejte mu někdo tenhle rozpočet a veškerý patlalové po Predator 2 se můžou jít oběsit. Pěkně jeden vedle druhýho. Jestli by se úplně nezbláznil, jak se to kolikrát filmařům stane, když dostanou ranec, mohlo by to vypadat hodně zajímavě. Tohle je rozhodně jeden z nejlepších krátkometrážů. ()

tXtX

všechny recenze uživatele

Ja chápem, že to zbúchali obyčajní fanúšikovia "na kolene".. ale čo sa mňa týka, skutočne sa na to nedá pozerať dlhšie ako 5minút. Masky, cgi grafiku a ostatné veci radšej ani hodnotiť nejdem.. diplomaticky to uzavriem tak, že som už v živote videl aj lepšie fanúšikovské projekty, resp po každej stránke kvalitnejšie. ()

Reklama

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

No, s těmito triky by "Redemption" do kina jít nemohlo. Nicméně, nepotřebuji všechno doslovně, něco fantazie promine. Tenhle fan-film je docela solidně natočený a nápaditě používá snad všechny atributy vetřelce i predatora stokrát líp, než všechna velkorozpočtová pokračování za posledních jářku 20 let (tedy zahrnuji do toho už i 3. vetřelce a veškeré vs.). ()

Innuendo1987 

všechny recenze uživatele

Přes v některých momentech pokulhávající trikovou stránku, což se u takovéhoto projektu ale moc divit nemůžeme, jde o velice zdařilou věc, která hravě strčí do kapsy oba AvP. Ve výsledku vynikající záležitost. Nimrod Antal (Predátoři - Trapátoři) by se měl na Redemption podívat, aby věděl jak má takový film vypadat a ne slepě kopírovat zavedený vzorec, který žádný úspěch stejně nezaručí. ()

kobras5 

všechny recenze uživatele

Jakožto fanoušek Vetřelců jsem si samozřejmě nemohl nechat ujít ani tento krátkometrážní film. Sice jsem doposud neviděl celý AVP2 ani žádný díl Predátora, proto nevím, zda to má nějakou spojitost s tímto druhým dílem, tak mi chyběla informace, jak se vůbec k tomu tělu Predátora dostali lidé. Kdyby se mi dostalo této informace, byly lepší grafické efekty a byla první polovina snímku, kdy se nic neděje krapet kratší, pak bych přihodil více hvězd, ale kvůli nízkému rozpočtu to jsou skutečně zasloužené 3 hvězdy (za vyšší rozpočet bych hvězdy ubral). 50% (viděno na vimeo). ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Cameo mariňáka si zahrál samotný režisér A. Popov. (Epistemolog)
  • Celkový rozpočet filmu byl pouhých 500 amerických dolarů. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama