Reklama

Reklama

Nájemní zabijáci

  • USA Assassination Games (více)
Trailer

Vincent Brazil a Roland Flint jsou dva nejlepší nájemní zabijáci na světě. Jeden z nich to umí s nožem a je ochoten za dobrou cenu vyřídit jakýkoliv cíl, druhý je zase špičkový odstřelovač. Brazil brzy dostane objednávku zlikvidovat šéfa drogového kartelu Pola Yakura, který byl právě propuštěn z ukrajinského vězení. Není však jediný, kdo ho chce zabít. Druhým mužem je Flint, který má s drogovým bossem nevyřízené účty. Znásilnil jeho ženu a bil ji tak dlouho, až skončila v kómatu. Vincent však netuší, že je návnadou pro chycení Rolanda zkorumpovanými policisty z Interpolu. Při prvním útoku zabije Yakurova bratra a Flint je i díky němu uvězněn. Uvědomuje si svou chybu a osvobodí ho. Podlý Yakura, chce Rolanda ranit na jeho nejcitlivějším místě, a tak zamíří za jeho bezmocnou ženou. I když jsou oba zabijáci tak odlišní, přesto spojí své síly k likvidaci nejhoršího drogového bosse ve východní Evropě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Paganini? Kasparov? Nezkušený terarista? Kdepak. Viděli jste ten baret, hluboké existenciální myšlenky a nutkání řešit třídní rozpory? JCVD představuje Jeana Paula Sartrea (z důvodů omezení propagace tabákových výrobků bez dýmky) a tupá mlátička Adkins, která nemá ani tucha, že existence předchází podstatu, slouží v tomhle filozofickém podobenství jen jako zrcadlo dilemat souznění citu s rozumem. Kdo neumí číst mezi bukurešťskými řádky, tomu zůstane jen poznání, že chemie mezi ústřední dvojicí nefunguje, východoevropské lokace se svou jednakostí začínají zajídat, hepatitida kamerový filtr sucks a navíc se to bere až tragicky vážně (vyjma dvojsmyslného rozhovoru o hlazení želvy, ale to asi nebyl úmysl).. ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Na poměry akčních béček se mi to docela líbilo. Van Damme a Adkins jsou zde kámoši, docela si hrajou do noty (akcí, nikoliv kecáním...), oba mají stejný prostor a podávají slušné herecké výkony. Žlutý filtr, který je v celém filmu je docela až úchylný, ale vydržet se to dá a časem už to je úplně jedno. Hold to asi mělo vypadat víc "cool". Příběh byl dost drsný a syrový, trochu to zapříčinilo snad i to, že se film točil převážně v Rumunsku. Prostě fajn oddechovka, jen ta delší stopáž pak už otravuje. /60%/ ()

Reklama

Eldrick 

všechny recenze uživatele

"THE BEST WEAPON AGAINST AN ENEMY IS ANOTHER ENEMY." - Friedrich Nietzsche (1844-1900). JCVD a jeho kopačácký obdivovatel a následovník, Scott Adkins v průměrném akčním béčku s vůbec ne trapným scénářem, v levných rumunských lokacích, se solidní kamerou, která hází zajímavé úhly, s obrazem hozeným do žluto-hnědého filtru a za zvuků iritující rádoby exotické cigo sračky. Kvalitní bitky se nedočkáte, Scott Adkins vůbec nedostal prostor rozpoutat svůj pohybový arzenál a spíše se kecá, Van Damme se asi taky šetří na EXPANDABLES II, protože tady za sebe nechává hrát spíš svou charismatickou bouli, utrápený výraz a pytle pod očima, než že by jako za mlada skákal 360ku. S fidličkama a želvou už to tvůrci ale přepískli (ikdyž Van Dammův vztah k vážné hudbě a zvířatkům, v jeho případě ke psům, je znám). Jinak v rámci možností Assassination Games dostály očekávání, které bylo střízlivé. Štěky Krise a Biancy Van Dammových při nejmenším roztomilé. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

V rámci přehršle ultra sraček mezi novodobými akčními béčky je tohle silný nadprůměr. Navíc je hodně lákavé spojení klasika v žánru ( van Damme ) a nynějšího borce ( Adtkins ).Ačkoliv je pravdou, že se oba ve filmu mohli vyřádit daleko víc, jako celek film působí přesvědčivě, jak v hereckých výkonech ( to nebývá v téhle době už zvykem ), tak zápletkou...Akce je poměrně dost, i když by mohl být i více, všichni hrdinové ( jak kladní, tak záporní ) plní svou roli důvěryhodně..každopádně tomu něco chybělo, aby to bylo ještě lepší..3,5* ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Když už mi Van Damme nedopřeje The Eagle Path, tak mi aspoň nadělí pár filmů. Sice bych byl rád za The Eagle Path, ale pokud by další jeho filmy byli jako Assassination Games, tak bych možná na ten film i zapomněl. Bohužel to je s mým oblíbeným hercem, jako na houpačce. Jednou nahoře a jednou dole. V roce 2008 si zahrál v perfektním filmu JCVD. Dva roky na to odmítl účast v akčním nářezu The Expendables a radši si zahrál v ne moc dobrém Univerzálním vojakovi 3. A nyní v roce 2011 mě opět příjemně překvapil. Tento film je velmi vydařený! Samozřejmě je to béčko, co tady čekat s rozpočtem 4 miliony dolarů a vybraným místem pro natačení, jako je Rumunsko?! Člověk by čekal, že to bude film především o bitkách. Van Damme a Adkins v jednom filmu? A to je právě to, co se mi líbí. Van Damme hraje skvěle a nepředvádí zde jen bojové umění, ale především herecký talent. Adkins je borec a tato role starostlivého sympaťáka, který prahne po pomstě mu sedla! Příběh je klišé. Několik nesmyslů by se našlo.Ovšem úvodní scéna byla super. To samé konec je velmi dobrý. V poslední řadě stojí za zmínku dobrá hudba. Já jsem spokojený a věřím, že po The Expendables 2 Van Damme hodně stoupne a podaří se mu velký comeback!!! Dobré 4*! ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno