Reklama

Reklama

Pirates of the Caribbean 6

všechny plakáty

Diskuze

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

Blackhand47

Nemyslím si, že je validní srovnávat komiksové postavy (které už aspoň mají nějakou fanouškovskou základnu) s tímhle. Navíc když vezmu v potaz, že Marvel v nynějším světě je zkrátka ta Top značka kterou Piráti sice taky jednou byli, ale jen pár let. 

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Merengues9

Tohle ale můžeš říct u spousty Marvel postav, které nyní dostávají vlastní filmy nebo seriály. Lidi na to ale chodí, protože je to známá značka, hrají v tom velká jména a trailer na ně kolikrát také zapůsobí. Proč by tomu tak nemohlo být i tady. 🙂🙃

na příspěvěk reagoval Merengues9

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

To že ale momentálně má film zatím v označení 6 neznamená, že to bude pokračování. Hádám, že to spíše bude nová série zasazená do stejného světa, kde budou případně odkazy na známé postavy.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Blackhand47

"...přitom by mohly vzniknout v pohodě zajímavé spinoffy, například o tom, co dělala Anamaria v podání Zoe Saldany po prvním filmu..."

Ale my přece všichni už teď víme, že nic takového to nebude a naopak nám budou cpát novou postavu, takže kde jsme to skončili? Jo... Piráti bez Sparrowa nejsou Piráti.

na příspěvěk reagoval Blackhand47, Merengues9

Uživatel Kordulka smazal svůj příspěvek.

GejmronCZ

GejmronCZ (hodnocení, recenze)

Jak tu mnozí z nás říkali. Pokud to bude pokračování nebo přímý prequel k Pirátům, tak tam Jack být musí na 100% jinak to prostě neni ono a ty lidi na to nepůjdou. Vědět, co dělala Anamaria pak? Jo, klidně, taky jsme to tu už odsouhlasili dříve. Tam Jack být nemusí. To by bylo něco jako Star Wars Story. Taková boční příběhová linie na pozadí hlavního příběhu.

na příspěvěk reagoval Kordulka

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

Blackhand47

To ale platilo jen u prvniho dilu. Pak si to Jack respektive Johnny Depp ukradl pro sebe. Jako nemam nic proti kdyz uvidime i pribehy jinych postav, filmu o piratech je fakt malo tak se s tim, ale nemyslim si ze to ma sanci byt tak uspesny i bez Deppa. 

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Merengues9

Jack vznikl jako comic relief postava, jádro příběhu trilogie byli Will a Elizabeth. Dá se to přirovnat k TBBT, kde je hlavní postavou Leonard a Sheldon mu taky slouží jen takový vtipný sidekick. Tyhle postavy si ale obvykle diváci oblíbí více než původně plánované hlavní postavy, ale to neznamená, že dílo může stát jenom na nich.

na příspěvěk reagoval Merengues9

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Kordulka

To je jako říct, že bez Darth Vadera není Star Wars. Lidé takové možnosti odsuzují ještě před tím, než k tomu dojde, přitom by mohly vzniknout v pohodě zajímavé spinoffy, například o tom, co dělala Anamaria v podání Zoe Saldany po prvním filmu.

na příspěvěk reagoval Merengues9, Sabrewulf

MegaBite

MegaBite (hodnocení, recenze)

Předem vím, že na tento film nepůjdu do kina, ač by byl sebelepší a to jenom z principu, že tam nebude hrát Johnny Depp...

na příspěvěk reagoval Kordulka

bobstock

bobstock (hodnocení, recenze)

To bude propadák. Kohopak casting obsadí místo jetého Deppa..já si tipnu pro změnu střízlivého potetovaného nadčlověka s nelidsky velkým přirozením..Jásona Momou. :)

na příspěvěk reagoval GejmronCZ

Zawareii

Zawareii (hodnocení, recenze)

lukasK1995 , MatejQ004

To já si zase nemyslím, ačkoli mám Johnnyho rád, tak Piráti bez něho dostanou nový rozměr. Celkově ten svět jako takovej má hodně co nabídnout.. jen né prosím další variace Davyho Jonese jako byl Salazar.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

levhart

levhart (hodnocení, recenze)

Nejsem žádný fanatický fanoušek série ani Deppa. Přesto se na to  rád podívám,ale právě bez Deppa to už prostě nebudou piráti z Karibiku. Takže bez  Deppa nebrat, ani nekoukat.

GejmronCZ

GejmronCZ (hodnocení, recenze)

MatejQ004

Záleží jak to bude zasazený. Jestli to bude pokračování, tak to bude stát za hovno. Jestli to bude prequel do rozšíření světa, tak to bude OK. (Aspoň doufám, že OK)

Uživatel GejmronCZ smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

GejmronCZ , Sayko

Hoši hoši... Špatně jste to pochopily. Myslel jsem tu ikonu POP... stěžejní postavu tohoto universa. Ve stylu, král je mrtev ať žije král a jede se dál... Taky by to ani nedávalo smysl protože v době kdy se bude 6 odehrávat ... By si měl ještě Jack hovět ve hvězdách. 8) Nemělo by to vůbec navazovat, má to mít uplně nový příběh a postavy. Možná dojde i na Jackovo otce. 8)

na příspěvěk reagoval GejmronCZ, GejmronCZ

Sayko

Sayko (hodnocení, recenze)

18.04. "Tak ho nahradí Raynolds no" 

20.04. "Má hrát úplně jinou postavu"

Tyvole nejdřív si srovnej myšlenky, a pak je piš do diskuze.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

GejmronCZ

GejmronCZ (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Přesně, to je další věc. Taky ty jeho pohyby, styl chůze atd. Raynolds u toho vypadá spíš jako balerína, když se podíváš na Deadpoola, kam to zrovna sedlo jak nejvíc mohlo.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Film2

Film2 (hodnocení, recenze)

Piráti z Karibiku bez Johnyho Deppa, teda Jacka Sparrowa? Tak to nech radšej ani nenatáčajú

na příspěvěk reagoval Prometheus69

AloeB

AloeB (hodnocení, recenze)

Film může být napsán a natočen kvalitně nebo příšerně nezávisle na tom, jaké postavy se v něm objeví. Srovnání s MCU, kdyby ty vedlejší filmové trilogie byly pro diváky nekvalitní, tak by to také pohořelo.

Filmes

Filmes (hodnocení, recenze)

Tak to je vtipné, asi to tu spoustu lidí nechápe. Argumentace typu, že MCU má taky prequely, tak proč by je Piráti neměli mít je celkem vadná. Piráti vznikly původně jako ucelená trilogie, která se ale rozšiřovala, protože byla strašně populární. Jenže jak to tak často bývá, rozšiřování mělo sestupnou tendenci a jakkoliv mohli být výdělky posledních dvou dílů přijatelné, tak kriticky a to i od diváků ty filmy vůbec nedopadli dobře. Jde o to, že Disney chce prequelovat a rozšiřovat Piráty jen proto, aby z nich ještě vyždímal co nejvíc prachů, ale solidní film z téhle série nevyšel prakticky od roku 2007, což pomalu táhne na 15 let. Mezitím vyšly dva průměrný filmy, co měli průměrnou zápletku a neurazily. Jenže ono to ani tolik peněz nevydělalo, protože ta značka už je poničená a teda aspoň podle mě, pokud to chtějí rozšířit, ať natočí solidní film se Sparrowem a starou bandou, než aby se snažili dělat nový postavy a filmy. Nebude to fungovat, protože to podkopává tu stavbu té série. MCU, se kterým to srovnáváte, totiž stojí na mnoha trilogiích, má vedlejší dějové linky, seriály, minisérie, různě propletené a přece zároveň odlišné filmové nitky, které se pak proplétají ve velké finále. Jenže Piráti mají jednu trilogii a pak samostatné navazující filmy, výdělky nemají nijak obrovské, kriticky poslední dva díly neuspěly a točí se to jen pro prachy, které pak ani nejsou. MCU točí taky pro prachy, jenže těm se to daří, navíc to hltá miliony lidí na světě, takže to jen pro prachy není a navíc z toho fakt prachy mají, pomalu každý jejich druhý film za posledních pět let překonal miliardu. MCU má budoucnost, protože je založeno na mnoha postavách a furt má na čem stavět, jenž Piráti recyklují pořád stejné postavy, což v podstatě není špatně, jak říkám, stačí natočit solidní díl a nevadí to, ale ta recyklace je povrchní a konkrétně Jacka deformuje - viz Salazarova pomsta, kde z něj udělali jenom regulérního opilce a hlupáka. Ze srdce bych jim přál nějaký pořádný zakončení, nebo ještě jeden solidní díl, ale pochybuju, že se to povede. 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

AloeB

AloeB (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Za prvé, před původním rozporem neutíkám, jen jsem reagoval i na jiné, než jsi ty. Tvé letadlové přirovnání je sice krásné, ale je nutné si uvědomit, že Piráti nezačali s Jackem jako s hlavní postavou, těmi vždy byli Will a Elizabeth. Jistě, Jack se stal populárním, ale v prvních třech filmech skutečně nebyl protagonistou (a v jednom z filmů sloužil dokonce spíš jako McGuffin). A k letadlovým motorům, Piráti se nemusí snažit nutně přistát se záložními motory, ono by bohatě stačilo vyrobit jeden nebo více stejně kvalitních motorů, díky kterým by mohlo letět dál. Rozumíme si?

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

AloeB

Neutíkej před původním rozporem. MCU má postavy, které všechny měly samostatné solo filmy. Proto většině nemusí vadit, když v dalších filmech nebude Iron Man. Piráti vznikly rovnou s Jackem, jako hlavní postavou, na které to dost stojí. Pro úplné blbečky: MCU je letadlo, které letí na 6 motorů, když jeden kiksne, letí se dál. Piráti jsou letadlo, které má jeden motor a dejme tomu tři záložní, když ten hlavní kiksne, doletí, ale už má problémy, musí přistát. Přiznej si, že to přirovnání bylo špatné, najdi si nějaké jiné.

na příspěvěk reagoval AloeB, Prometheus69

Reklama

Reklama