Reklama

Reklama

Ďábel v těle

  • USA The Devil Inside (více)
Trailer 1

Isabella (Fernanda Andrade) má trauma. Z její matky se před několika lety tři lidé pokusili v amatérských podmínkách vymést ďábla a ona (nebo zlá bytost v ní) je brutálně připravila o život. Jako mimořádně těžký případ byla ze Spojených států převezena do psychiatrické léčebny v Římě, kde od té doby živoří v neustálém utlumení sedativy. Isabella se rozhodne vyřešit tragickou kapitolu v rodinné historii a v doprovodu kameramana se za matkou vydá, aby zjistila, co se tehdy doopravdy stalo. První setkání po letech ale její trauma ještě víc prohloubí. Matka je očividně nepříčetná a nepoznává ji, a proto se Isabella rozhodne proniknout do tajů exorcismu, aby ji a také sebe zachránila. Seznámí se se dvěma knězi, kteří navštěvují přednášky na vatikánské církevní škole, jež se tomuto temnému oboru věnuje. Ti se jí rozhodnou pomoci a díky tomu se ocitnou v předpokoji míst, kde se dějí věci tak kruté, že se jim lidský mozek zdráhá uvěřit. Oni dostanou šanci vyzkoušet si je na vlastní kůži. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (255)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

vyložená srágora Devil Inside není,ale v rámci vymítání nepřináší vůbec nic nového (což snad ani nelze).Ruční kamera a autenticita však už začíná být v podobných případech poněkud otravná.První co mi vytanulo na mysl byl druhý díl Paranormal activity,kde jsem se po většinu filmu taky úspěšně nudil a těch pár celkem zvládnutých lekaček to bohužel nedokáže zachránit...40% ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Jak se dalo předpokládat - film, který těží jednak z odkazu Vymítače (na tom by nebylo ještě tak nic hrozného), ale především z boomu všech těch handy cam hororů a to tím způsobem, že je ždíme do poslední kapky. Odmyslete si tedy vlastní pohled či snahu o inovaci, přidejte co nejvíce konvenční zpracování a dostanete výsledek "vymítací Paranormal Activity" bez tahu na bránu či jakékoli přidané hodnoty. Až na pár lekaček či brutálních scén nic extra. Trojku dávám z fanouškovství handycam filmů. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tých exorcistických found footage tu už pár bolo a dopadli ešte omnoho sračkoidnejšie, ale aj tak to asi nie je veľká útecha. Takže žiadna sláva, ale viacmenej som to čakal, ešte že som na to nešiel do kina. Čo tam vlastne bolo, dve scény vyháňania démona a celkom slušne zvládnutá koncovka. Toť vsjo. Jedinou originálnou vecou tu bolo preskakovanie démona z jedného tela do druhého. Ináč klišé, otrepané a stokrát videné. Proste nie, mám taký pocit, že studňa pobožnej handycam tématiky už definitívne vyschla. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $1miliónTržby USA $53,261,944Tržby Celosvetovo $101,386,096Tržby za predaj DVD v USA $2,122,575 //počet predaných kusov 144,160║ Podobných filmov je už moc a aj keď tento prípad nie je zrovna najhorší, nič preborné čo by nejak moc strhlo neponúkne, niektoré scénky dosť vydarené, minutáž vyhovujúca. /40%/ ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Ono to bolo vlastne dosť nudné. Ale tých niekoľko posledných minút to bola naozaj riadna pecka. Teda samozrejme aspoň podľa mňa. Začiatok bol super, joj samá krv... a potom zrazu dáky akože dokument, ktorý dosť dlhú dobu nudil. Filmy, ktoré sú točené ako dokument mám naozaj rada, ale občas som si v duchu vravela, že chcem aby sa konečne začalo niečo diať aj keď úprimne možno som aj bola trochu rada, že sa nič nedeje aspoň som si nenacikala do nohavičiek. Ale tak moc sa teda toho neudialo, možno to prvé vyháňanie a potom ten koniec bola taká lepšia časť filmu. A navyše ten prípad sa naozaj riešil... tak musím dať tie 3* i keď sú to také slabšie ale dám tri lebo možno tomu filmu chcem trochu prilepšiť i keď jedna moja hviezdička toho veľa nespraví. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Matthew Peterman a Brent Bell přišli s nápadem natočit film poté, co si přečetli kníhu o Vatikánu, ve které byla zmíněna škola exorcismu. (maluti)
  • Na mieste činu v roku 1989 agent CSI používa pero na ukazovanie stôp. Toto pero vzniklo o viac ako desať rokov neskôr. (Arsenal83)

Reklama

Reklama