Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se v lesích za městečkem najdou zohavené mrtvoly dvou děvčat, podezření okamžitě padá na mladého Johnnyho, který jediný má přístup ke kyselině, která spálí těla. Ani po jeho zatčení však nenastane pokoj. Pravým pachatelem dalších hrozných zabití je totiž zmutovaný had... (oficiální text distributora)

Recenze (130)

dris odpad!

všechny recenze uživatele

Maxi Pythonvina Šest stop čistého teroru :-D :-D To je moc.... Tak tenhle film předčil všechny moje očekávání a posunul hranici a minění co je to naprsoto nesmyslný a nelogický film. Film byl naprsto stupidní, počínaje komickým obrovským hadem a konče u dementních lidí. Neheledě na to, že si film neumí vybrat jestli chce být akční drama, nebo komedie, nakonec asi chce být obojí a tím vznikne naprosto dementní film. Škoda dvd na, které se tento film vypálí škoda času, který tento film stráví na obrazovkách televizoru. Jako promiňte, ale jestli se tady najde někdo kdo tomuhle filmu dá víc jako 20% tak vám asi stačí hodně málo. Já bych se radši díval hodinu do zdi než znova na tohle!!!! Pythone gratuluji si zatím historicky první film na který jsem se nedodíval do konce. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Poupravuji své několik let staré odpadové hodnocení na dvě hvězdičky. A nechápu, jak jsem mu mohla to nejvíce potupné hodnocení vůbec udělit. Mé původní hodnocení pochází z mých filmově dospívajících let, kdy jsem filmy, jež jsou pro mě dnes kultovní a geniální, hodnotila nejníže či průměrně. Takže. Dost dlouho Robert Englund alias Freddy Krueger děsil a zabíjel své mladistvé oběti ve svých nočních můrách. Jenže teď se i on sám zamotal do své velké noční můry, které však nyní nevládne on, ale Python. Obrovský, geniální a vraždící stroj. Ti nejlepší se musí spojit, aby zastavili smrtícího giganta v útocích na nevinné obyvatelstvo. Pro mě těmi nejlepšími v tomto filmu byli právě samotný Python, který byl navzdory své digitalizaci velmi efektní a působivý a Robert Englund. Najde se zde i pár vtipných scén, kupříkladu s dívkou ve vaně, kterak háže po Pythonovi koupelnovou kachničku:) "Přežil pád letadla i výbuch, neshoří, ani se nedá zastřelit. Nějaké návrhy?" ()

Reklama

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Předem chci říct, že za tuhle jednu hvězdičku se stydím. Devizou dobrého příšerářského hororu je kvalitní děj a dobře provedené montrum, které děj slušně doplňuje. No a z téhle věty vyplývá asi tolik, že ani příběh, ketrý by za něco stál a ani monstrum které by bylo vydařené se tady nekonají. Prvně se nepovedlo vztažení ruky po dvou známých jménech, tj. Robert Englung alias Fredy, kterého ovšem bez masky prakticky málokdo pozná a Caspera Van Diena jež dokáže zvednout kvalitu akoráte reklamě na vůni do záchoda. Druhou chybou bylo myslet si, že čím větší, tím děsivější, takže to hádě který by bez problémů polklo kamión i s návěsem se v počítačové grafice jeví jako šmouha na monitoru plná legračních pohybů a zvuky co vydává mi připomínají dívčí kostelní sbor, jemuž pod nohami proběhla krysa. Takže ta jedna hvězdička je za leckdy slušnou atmosférů, která ovšem dřív než zapůsobí vyprchá. Takže kouknout a zapomenout (pokud možno hodně rychle). ()

Sir Ludvig 

všechny recenze uživatele

Beckove horory mam rad, ale toto nema nic: atmosferu, aspon podpriemerne efekty, zaujimave smrti a ked nic ine aspon beckoveho humoru mohlo byt viac... Bol by aspon jeden dovod tento shit pozerat. Kvoli niekolkym scenkam a vdaka Freddymu nedavam odpad. Nech ziju telenovely - aspon maju ako-tak pochopitelny dej! (to som asi prehnal) ()

TheRaven odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho, jestli vůbec někdy, jsem se cíleně nepodíval na film, který se zde ocitá v černém. Navíc, když tam hraje Casper a "Freddy". No, zklamán jsem nebyl. Naskytnul se mi pohled na opravdu sračkoidní sračku pro kterou je i odpad! celkem pozitivní hodnocení. Alespoň, že se aktéři snažili o jakousi formu křečovitého humoru, která byla tak blbá, až to bylo vtipný. Nebýt toho "hada", byla by to i docela sranda. Škoda, že je vůbec někdo ochotný tohle točit. Zbytečné plýtvání penězi, filmovým materiálem....a vono to prej i má i druhej díl, nebo co? ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Během natáčení byla zkonstruována a použita hlava Pythona v reálném měřítku, ale nakonec se ve filmu vůbec neobjevila. (Cheeker)
  • Natáčelo se ve městech Santa Clarita, Malibu a Los Angeles. (Cheeker)

Reklama

Reklama