Reklama

Reklama

Vetřelec: Covenant

  • USA Alien: Covenant (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Snímkem Vetřelec: Covenant se režisér Ridley Scott vrací do vesmíru, který sám stvořil ve Vetřelci, prvním filmu věnovaném nejstrašnějšímu mimozemskému monstru filmové historie. V nejnovější a ještě děsivější kapitole se připravuje posádka vesmírné lodi Covenant kolonizovat vzdálenou planetu na druhé straně galaxie. Nový svět, který nečekaně objeví, se jim z počátku zdá být dosud nezmapovaným idylickým rájem. Ve skutečnosti je to ale temný a brutální svět, jehož hrůzy si nikdo z členů posádky nedokázal představit ani v těch nejhorších představách. Když se tito vesmírní poutníci ocitnou tváří v tvář smrtícímu monstru, nezbývá jim nic jiného než se aspoň pokusit o zoufalý únik z tohoto zdánlivého ráje proměněného ve skutečné peklo. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Rypicong

Rypicong (hodnocení, recenze)

SsgtJira

ono to tak ze záběru vypadalo, že něco žvejkala v puse a pak si očistila ruce. Ještě k tomu možná něco řekla. Uvízlo mi to v hlavě, páč jsem si říkal proč to ta kráva žere...

na příspěvěk reagoval SsgtJira

Rypicong

Rypicong (hodnocení, recenze)

tvl já furt nemůžu rozdejchat ten záběr, jak byla Shaw rozřezaná na tom stole :)

na příspěvěk reagoval martess

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

Rypicong

Jediny kdo ty klasy drolil byl sgtLope a pak na ne hrabala ta od Orama, tj Karin, s rukama souhlas ( matne si vybavuju ), ale ze by je jedla jsem fakt nezaznamenal.. chroupajicich tam bylo vic, ale to uz mleli hubou kdyz lander pristal.. ze by zvejka? :-0 nebo sem slepej..

na příspěvěk reagoval Rypicong

Spinosaurus

Spinosaurus (hodnocení, recenze)

Ten Ridley Scott je už fakt duševně narušený. Co to zase vymyslel? 

 

1) Tvůrci vypadají jako nějaká antická civilizace, která si jen tak mírnix týrnix staví vesmírné lodě? A pak je všechny jedna jediná loď zlikviduje, aniž by tam měli nějaké ochranné vybavení pro případ kontaminace? 

 

2) Neomorphové lezou z lidí jen na základě vdechnutí oné černé látky? No, mě to přijde teda hodně laciné, ale budiž.

 

3) Xenomorph se nerodí jako červí chestburster, ale jako pidixenomorph? To jako proč?

 

4) David vymyslel xenomorphy a o volném čase asi i stroj času, když loď na LV-426 s vejci byla o několik staletí starší než Davidovi pokusy. 

 

5) Ten digitální Vetřelec vypadal fakt horzně. V AvP vypadali animovaní Vetřelci lépe.

 

To je vše, co jsem měl na jazyku. :D

na příspěvěk reagoval ramislav, martess, sousenk

Sweat55

Sweat55 (hodnocení, recenze)

Mě sere že jsem to ještě neviděl! Ten soundtrack je fakt boží a jestli to má alespoň z půlky tak dobrou atmosféru, tak se dost těšim.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Předešlé táhla Ripleyova, chybí tu populární hrdinka, nebo hrdina který by zvedl hodnocení...

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

No a pak jedna vec, celou dobu se jak na ofiko tak i fan strankach spekulovalo a resilo, ze Covenant bude odletat ze zeme jeste pred odletem Prometheusu , Covenant byl i pomalejsi lod ( proto i zastaralejsi vybaveni a zbrane ), ted to tedy zas nesedi casove ptz team Covenantu vedel o misi Prometheusu, vedel o dr.Shaw, v dobe Prometheusu ale jeste WY neexistovala, byla to jen weyland industries a v Covenantu uz maj loga WY, tak to je zas peknej bordel.. David byl zrozen tusim nekde kolem roku 2042 a Walter jako verze 8 o nekolik cca tusim 20?let pozdeji..

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

On psal: ‘'''''''''Proč se rozdělovali? Proč když našli Davida, proč mu bezmezně věřili? Proč nezajistili místo? Ani tam nebyli dveře a nikdo nehlídal. Chodili tam jak na hotelu. Proč Davida nepodrobili pořádnému výslechu (tam selhal walter.. ale já bych stejnýho androida nenechal mluvit se stejným o samotě). Proč lezl do sklepa s vajíčky? Proč mu věřil, když věděl, že si povídá s neomorfem, že byl naštvaný, že ho zabil (když zabil před pár minitami člena posádky) a pak mu jen řekne "nic se ti nestane, je to bezpečné".... a MILION DALŠÍCH blbostí. Ne, opravdu, tohle bylo v nelogičnosti chování horší než prometheus a ubíralo to na atmosféře.'''''''' **** Na tos mu ty snad psal, ze to ani nevidel, no kdyby ne tak tohle preci nevi.. nicmene ve svych otazkach ma mr.s*D trochu pravdu, vsechno to bylo moc uhoneny, team se choval nezodpovedne, v tom s nim musim souhladit a to je to na co jsem reagoval..

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ja uz sem dost starej abych si usudek udelal sam, takze nejaky nahlodavani..?! :) to u me asi nehrozi.. 60% cistokrevny tri* ( do doby fancutu nebo DC se to nezmeni )

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

David byl ujetej.. :) a ac mel vic smyslu nez Walter, laskou bych to nenazval.. spis posedlosti.. Walter kupodivu i kdyz tyhle emoce nemel, by s tou Danieldovou tu chatu postavil.. byl to prvni droid, ze kteryho jsem mel dobrej pocit ( coz nemuzu rict ani o Bishopovi)..

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ja to cetl zbezne, ale prijde mi ze v prvnim dotazu se ptal na konkretni veci a ty byli z filmu, ne z ukazek.. a nemuzu rict, ze by se ptal nejak blbe..

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

SsgtJira

o Životu vím, ten mi v kině utekl, takže já soudím tenhle z toho co znám a co sem viděl, na Opičárnu se taky těším hlavně protože Woody Harrelson, trošičku se tě snažím nahlodat, ale nějaké přímé ovlivňování to neni :)) já sem jenom hrozně spokojený a nadšený z tohohle filmu, už vím jaký pocit měl David ze svého výtvoru, je to láska :) 

na příspěvěk reagoval SsgtJira, SsgtJira

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

SsgtJira

tak u Mr.SelfD silně pochybuji že film viděl, jelikož se ptal na úplně logické věci, které musí, prostě musí dojí i naprostému volovi 

na příspěvěk reagoval SsgtJira

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ja ac tezkej fanda musim rict, ze letos to zstim vede LIFE a A:C zatim druhej.. jeste cekam na dalsi mou srdcovku BR 2049 a tesim se na novou planetu opic.. holt me nepresvedcis/ te, ze A:C mi dal to, co jsem od nej ocekaval.. to bohuzel nedal..

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

jizvoun

Takze, za prve taky uz nejsem zadnej cucak milej zlatej.. sem z husakovych deti a nebud tak domyslivej a vztahovacnej pane Jizvoun ;) ( ted sem teprv ustepacnej ) nee sranda ;) ..byla to reakce na mr.yoshitune, kterej reagoval zas na mr.selfaD.. tys to zas spojil do sveho odkazu a ja rozkepnul na svou odpoved ten tvuj.. ve kterem jsi psal jestli jsem to videl 2x.. to jen na vysvetlenou..( ted uz ano ). I ja s vetrelcem ziju od 85 r. kdy jsem ho poprve videl v kine.. takze kazdej novej dil, si vychutnavam a pozorne sleduju kazdej kousek filmu, coz ta dnesni mladez nedela.. proto reaguju i treba podrazdene na nektery zdejsi diskutery, ktery o serii a vetrelci vedi velky houno, ale tady delaj machry a jeste maj tu drzost rikat, kdo je ci neni pravej fanousek a pro ktery ten, kdo neda 5* za A:C je hoden asi upaleni na hranici..:D takze rozhodne to nebylo mysleno zle a na tebe.. navic jsem se te jeste ptal, co konkretne bys chtel abych zkontroloval.. takze zakopej valecnou sekeru neni k ni duvod.. s vetsinou lidi tu diskutuju naprosto v pohode a neni problem, jen me dokaze nadzvihnout lidska blbost.. a to jsem zivotni flegmatik.. ;) no a az potom militantni cholerik.. :)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, jizvoun

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

SsgtJira

a já jak nad tím přemýšlím, tak mi začíná docházet, že asi nejlepší kino zážitek, jasně je ještě hodně filmů co tady sou, ale tohle, tohle je prostě bomba

na příspěvěk reagoval SsgtJira

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

jizvoun

Tak ani napodruhe sem si nevsimnul, ze by tam nekdo neco jedl ( obili ) mozna to je tim, ze neco v hube asi tri cllnove zvejkali, ale s tim uz vysli z landeru a sgtLope mel doutas..

na příspěvěk reagoval Rypicong

Související novinky

Fede Alvarez natočí nového Vetřelce

Fede Alvarez natočí nového Vetřelce

05.03.2022

Zatímco plánovaný vetřelčí seriál pro kanál FX je stále v přípravách a jeho natáčení by mělo začít v roce 2023, kolem vzniku nových celovečerních filmů této franšízy panuje složitá situace. Stále se… (více)

RoboCop přišel o režiséra

RoboCop přišel o režiséra

16.08.2019

Režisér filmů Elysium a především chváleného District 9 Neill Blomkamp se té smůly nezbaví. Jeho pokračování Vetřelce se Sigourney Weaver bylo zaříznuto poté, co se Ridley Scott rozhodl pokračovat ve… (více)

Chystá Ridley Scott dalšího Vetřelce?

Chystá Ridley Scott dalšího Vetřelce?

01.06.2019

Vetřelec minulý týden oslavil 40. výročí a v rámci oslav došlo i na rozhovor se samotným tvůrcem ikonického hororu Ridley Scottem (Černý jestřáb sestřelen, Konzultant). V něm pak Scott mimo jiné… (více)

O čem by byl další Vetřelec?

O čem by byl další Vetřelec?

15.11.2018

Pokud jste viděli poslední filmy z vetřelčí série od režiséra Ridleyho Scotta (Marťan, Gladiátor), pak je vám nejspíš jasné, že měl slavný tvůrce pro svoji temnou sci-fi ságu ještě velké plány. V… (více)

Reklama

Reklama