Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Drom 

všechny recenze uživatele

Tak mě dohonil další úchylnej animáč. No bylo na čase, když Simpsonovi klesali ke dnu žumpy od 15. série (a definitivně tam zahnízdili po 20.), Family Guy za nimi bez váhání hupnul po 6. řadě (fuj, až mě to ohodilo), i dlouhodobě celkem stabilní Futurama je v posledním vydání slabá (je to můj pocit, nebo se ta debilizace všeho rozmáhá obecně?) a slyšel jsem, že i American dad! v aktuální řadě stojí za houby (bez octa). Jak se na něco nabalí lidi, verbež jedna, tak to končí vyměšování hnědých bobečků. Brickleberry není teda ani nejoriginálnější ani nejúchylnější, ale zatím se docela bavím a rozhodně potešilo. Obávam se ale, že budoucnost už má danou: stane se populárním mezi kupou lidí a zdebilní a nebo to zruší. Tak doufám, že se ještě hodně zasměju, než to bude k pláči. EDIT: Tak prej už to zrušili... ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

A ja som si vždy myslel, že tvrdší humor než má South Park už asi neuvidím. Tvorcovia Brickleberry si vytierajú riť s politickou korektnosťou takým spôsobom, že je to občas až "over the top". Seriál si v 36 dieloch stíha kopnúť do amerických rasových či etnických menšín, LGBT komunít alebo tradičného amerického štýlu života. Aby toho nebolo málo, tak sa tu pravidelne objavujú fekálne vtipy. Celý seriál podľa mňa došperkoval prekvapivo veľmi dobrý český dabing, ktorý mnohé vtipy ešte znásobuje a je vidno že dabéri sa do svojich postáv dokonalo opreli. P.S.: moja najobľúbenejšia postavička je hláškujúci "méďa" Malloy. ()

Reklama

Janiik15 

všechny recenze uživatele

Brickleberry miluji. Zamilujete si ho taky, když zbožňujete nekorektní humor, který je někdy až přes čáru. Bohužel takových seriálů je čím dál méně a v této přehnaně tolerantní době, když už nemůžete skoro nic říct, už se takové seriály zakazují a nebudou se dále vyrábět. Hodnocení bych dal 90%. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

První dva díly mě nečekaně vyrolovaly víčka až někam hluboko do vnitřka očních důlků, poměrně dost fórků bylo nadmíru brutálních, ale vtipných, i smíchy jsem vyprsknul. Zbytek první série se mi tak bomba nejevil a celá ta podobnost s McFairlainovýmy ptákovinami, mi trošku kazí chuť v dalším sledování. Samotný fórky jsou super, ale postavy jsou špatně a navíc hodně okatě recyklovaný, ze všech možných úspěšných seriálů. Od tvůrců sázka na jistotu. O de mě 70 %. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Ano, je to vulgární a jede to tvrdě do všemožných tabu, menšin a předsucků. Ano, místy jsem se hodně smál. Ano, hlavní blondýnka by byla v reálu velmi dobré řezivo. Ale to je asi tak všechno. Brickleberry je typický americký animák pro jednoduché émerické masy. Gagy jsou parádní, ale všechno kolem stojí za hovno. Snaha o nějakou logiku, ponaučení, celistvost, na to zapomeňte. Umím si to skvěle představit jako párminutové kousky na youtubu popřípadě nějaký maloformátový styl jako Happy Tree Friends, ale takhle to klesá do americké žumpy jménem USA cartoon. Sorry buddy, too simple for me. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Jeden z nejsprostších seriálů všech dob. (pethrik)

Reklama

Reklama