Reklama

Reklama

Vědci se snaží zkřížit geny kobry a chřestýše. V laboratoři ale dojde ke kolapsu vinou pracovníka a dojde k požáru. Vznikne ale mutant hada, který uprchne do okolí. Začne pomalu zabíjet nevinné oběti, místní obyvatele. Toho si všimne policistka i místní doktor, kteří se rozhodnou s ostatními dobrovolníky tvora vystopovat. Ten je ale příliš nebezpečný a zabije každého, kdo mu přijde do cesty. Je proto nutné povolat odborníka. Japonský herpetolog ví o hadech úplně vše. Podle indicií, které má k dispozici rychle zjistí, že jde o křížence kobry a chřestýše, dvou nejnebezpečnějších hadů na planetě. Je proto nutné postupovat opatrně. Společně se všichni vydávají do lesa, kde herpetolog vymyslí plán. Nalákají hada do tubusu, do kterého pustí plyn a bude po problému. Jen je potřeba hada odchytit a nalákat kam potřebují... (TV Prima)

(více)

Recenze (36)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Po trikovej stránke skôr úsmev vyvolávajúci animal horor, ktorý vznikol ako reakcia na o dva roky staršiu, z hľadiska zárobkovosti úspešnú Anakondu. Videl som ho na VHS v dobe, keď to bola novinka a počas scén, v ktorých si kobra prišla pre svoje obete hoci aj do ich príbytkov ma vtedy párkrát aj trochu zamrazilo. Pamätný je aj nerovný súboj "Mr. Miyagiho" Moritu s gigantickým plazom. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Průměrný televizní hadí kousek, ve kterém se obří kříženec kobry a chřestýše chystá vylidnit poklidné americké městečko. Příběh začíná nehodou v chemické laboratoři, ze které vzejde obří hadí kříženec Seth, který si to namíří přímo na nedaleké městečko Filmor. Ve městě se pomalu začínají objevovat mrtvoly a po nálezu obří hadí kůže je všem jasné, s čím mají tu čest. Na lov giganta se kromě místní policie, doktora, partičky komických militantů a vědce, který jako jediný přežil nehodu v chemické laboratoři, vydává i odborník na hady Nick Hash v podání béčkového veterána Pata Moriti. Snímek celkem slušně odsýpá za doprovodu typických béčkových hereckých výkonů, páru průměrných lekaček a několika vydařených vtípků. Samotný Seth je proveden celkem obstojně, ale jeho útoky začnou po chvilce působit příliš monotóně, což je škoda. Vše nakonec devastuje doslova za vlasy přitažený konec s plynovou rourou. Jinak se jedná o celkem slušnou béčkovou zábavu pro fandy eko hororů, která mě pobavila na slabší tři hvězdy. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dnes som zhliadol ďalší nízkorozpočtový horror o obrovskom zmutovanom hadovi. Tento krát to bol kríženec kobry a štrkáča. Vznikol počas nevydareného vedeckého experimentu. Ušiel z laboratória a začal zabíjať ľudí. Je to hlúpsť s príšerným scénarom, slabými hercami a úbohou atrapou hada. Odporúčam, aby ste sa totmuto nezmyslu vyhli. Strata času. Radšej si vypočujte rovnomenný song, ktorý v roku 2012 nahral C.J.Ramone. S filmom má síce spoločný iba názov (King Cobra), ale narozdiel od neho je to pecka. https://www.youtube.com/watch?v=ZSW46XgFeJk * ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Ďalší z kvanta eko-animal horrorov v ktorých vystupuje prerastený-zmutovaný had. Príbeh je to už 100x videný, had v niektorých pasážach vyzerá skôr komicky a o zaujímavých hercoch alebo o hereckých výkonoch ako takých sa hovoriť určite nedá. Svojho času som však horrory tohto druhu žral, a tak tento film skrz nostalgiu určite úplne nezatracujem. 25% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Klasickej pripad stupidniho beckovyho horurku, od keryho nic necekate. Ale zas tak spatny to nebylo. Tvurci si uvedomily jednu dulezitou vec a to, ze strasidelnejsi jsou naznaky, nez ukazovat potvoru, ktera diky levnejm trikum za moc nestoji. A tu zhruba prvni hodinku, co se toho drzeli, film slusne zabavi a misty je vcelku napinavej. Jenze jakmile do deje vstoupi neohrozeny Pat Morita, "genialni" plan s rourou a zacne se ukazovat gumova hadice alias had, kerej je min strasidelnej nez gumovy hadi v hrackarstvi, jde zabava i napeti do hajzlu a jen se musite smat, protoze tak dementni triky a dost hrozny herce jen tak neuvidite. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama