Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Diskuze

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Solidne pokracovanie. Ide v slapajach jednotky, ale nejedna sa o sproste vykradanie, skor vyuzivanie trademarkov. Vtipne to bolo +- rovnako. Avsak davam o 1 hviezdu menej nez predchodcovi, lebo miestami to bolo trochu otravnejsie.

Satan

Satan (hodnocení, recenze)

Dobře to odsýpá a má to zase skvělý casting, ale jedna věc už na mě byla MOC. Spoiler: Jaktože v momentě, kdy se Waltzovi do rukou dostal "nepravý¨ mobil se s ním po hovoru nepochlubil policii a nezkontrolovali ho? Docela minela, když tam byla celkem dlouhá proluka a policajti byli hned za rohem...

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Komédia, kde sa veľmi dobre zasmial, ale keď to práve nebolo vtipné mal som si chuť vyškriabať oči. Charlie Day vie ako byť otravný.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

toto je snad este vacsie svinstvo nez Birdman. Navrhujem pustat toto v pekle namiesto varenía v kotloch - cele peklo by sa z tohto poblilo a par certov by z tohoto zacalo mat silne psychozy a neurozy .....

DaUr

DaUr (hodnocení, recenze)

Jsou někde titulky? Klidně anglický? Je mi divný, že ani po takový době nemůžu žádný najít... 

na příspěvěk reagoval Larrysbride

Hammett

Hammett (hodnocení, recenze)

Ahoj, film lehce nadprůměr. Nicméně část songu, který zazněl ve scéně kdy Kurt místo aby dal správný telefon pod lavičku tak civěl na nějaký slečny, ví někdo jak se jmenuje? Díky moc. 

na příspěvěk reagoval Larrysbride

Larrysbride

Larrysbride (hodnocení, recenze)

Tak tohle bylo překvapivý! Slušný nadprůměr. S Jennifer však v žádném případě nesouhlasím, její postava vyloženě křičela "čistá zbytečnost" a "samoúčelnost"...

floppy.can

floppy.can (hodnocení, recenze)

Ta s scéna jak ujíždí policii a následně se snaží prorazit tu bránu sem byl rád že tam píšou titulky jinak bych nic neslyšel :D

SHit4U

SHit4U (hodnocení, recenze)

Přiklánim se k zjs! Na film jsem šel s nulovým očekáváním, už jenom kvůli mé pozérský tužbě odsoudit 90% amerických komedií jenom za to, že jsou americké. Ale je to opravdu bomba a i přes některé bolavé klišé si myslím, že se jedná o skvělé utahování si z akčních filmů (viz třeba proražení brány autem) a snad všechny slovní výměny ústřední trojice byly neskutečně vtipné.

zjs

zjs (hodnocení, recenze)

floppy.can

no a pak jako prý v jedničce, hlavní trio bylo herecky slabější než ostatní postavy. Kdyby doslova místo dělání kravin při natáčení se snažili trochu více hrát, bylo by to o něčem jiném. V tomto já vidím slabí článek.

zjs

zjs (hodnocení, recenze)

Právě jsem se vrátil z předpremiéry a je to skutečná bomba! Výborné hlášky, skvělé scénky. Sice nápadem stejné jako Pain and Gain, ale takové kvalitní téma pro humor si zaslouží vícero zpracování.

na příspěvěk reagoval floppy.can

+sfinx+

+sfinx+ (hodnocení, recenze)

Samozřejmě blu-ray rip :D 

prozatím se mi tomu nechce věřit, za 5 dní by to tu být mělo - cam rip, jak jinak, pokud by to ovšem skutečně uniklo, tak bude kvalita zřejmě dobrá a budou to brát přímo z kotouče.

Uživatel parody smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama