Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (468)

Thomick 

všechny recenze uživatele

V čem mě zklamala jednička, to zdárně napravila dvojka. Ta je hnedka svěžejší, místy příjemně sebeironická, obsahuje honičku s velkym H a hlavně nabízí záporáka, co předčí snad všechny ty badass postavičky z blockbusterů. A pak samozřejmě... thaaaat's your credit picture right there! *sinister giggle* ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

sterilné, i napriek tomu, že to má len hodinu a trištvrte to pôsobí ukrutne dlhé, to neustále bľabotanie daya so sudeikisom je niečo tak neznesiteľne otravné, až z toho človeka rozbolí hlava, typický príklad zohavenej dvojky urobenej len pre peniaze a úspech jednotky (nie že by jednotka nebola urobená len pre peniaze a pre to, aby mala úspech a mohla byť dvojka, ale tá bola aspoň vtipná); veľmi zlé - zbytočné, strata času a naozaj vyhodené peniaze! ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

K dvojke som sa dostal prostredníctvom kina bez predošlej znalosti prvej časti (čo mimochodom nie je vôbec žiadna prekážka) a poviem vám, tak dobre som sa už dlho nezasmial. Skvelé herecké obsadenie, od známe po menej známe tváre, no predovšetkým všetci do jedného skutočne sympaticky pôsobiaci blázni. Vtip strieda vtip a vy sa vynikajúco bavíte, skutočne odporúčam. Hurá na prvý diel! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Sean Anders to se mnou umí. Oba jeho předchozí filmy mě hodně pobavily, takže jsem se těšil co dokáže udělat s touto výživnou látkou.... Samozřejmě nezklamal opět. Druhý díl dává svému staršímu bratříčkovi na prdel naprosto ve všem. Více zábavy, lepší načasování fórů a naši tři dementi jsou ještě blbější. Vlastně téměř jediný rozdíl mezi Šéfy a Blbým a Blbějším je v tom, že tam jsou 2, tady jsou 3. Chris Pine si to neskutečně dává a vstup Christopha Waltze na scénu je nášup jako hrom. Zkrátka po čertech dobře napsaný komediální příběh, který není zase tolik čitelný. Jakýkoliv plán, které naše trio vymyslí se zbortí zhruba do jedné minuty. Jsem velmi nadšený a doufám že 3 bude. PS: Doby kdy druhé díly znamenaly horší kvalitu materiálu jsou zřejmě pryč. Podobné to bylo u Jump Street. Divák velmi rád vidí své staré hrdiny a ti mu důvěru vrací ještě většími vylomeninami. Rada pro diváky, na hodnocení tady moc nekoukejte. 75% určitě. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mám ten pocit, že dvojka je o dost ujetější, jak jednička. S tím taky přichází více ztřeštěnější trojka, šílenější situace a chvilková demence těch tří, která mě chvíli, co chvíli, neskutečně rozčilovala. Nicméně právě ti tři jsou sympaťáci a tak i kdyby tam nedělali vůbec nic, bude radost na ně koukat. Jennifer Aniston mi tady ale nicméně přišla spíš jako takovej doplněk, než jako regulérní postava. Příběh je tak jedna velká groteska, u které když přijmete vlnu humoru, budete spokojeni. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • USA Today o filme: "Toto nedomyslené pokračovanie zábavného filmu Horrible Bosses z roku 2011 je nízke, hlúpe, urážlivé a vulgárne. Je to tiež krkolomne nezábavné." (Arsenal83)
  • V roku 2015 Jason Bateman uznal, že publikum pravdepodobne jednoducho nezaujímalo pokračovanie, ktoré vyšlo cez víkend vďakyvzdania. Aj keď Bateman povedal, že sa nikto zo zúčastnených nepokúsil nakrútiť zlý film, bol to typ projektu, ktorý robili akoby „zadarmo“ pre zúčastnený tvorivý tím. (Arsenal83)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama