Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (468)

Thomick 

všechny recenze uživatele

V čem mě zklamala jednička, to zdárně napravila dvojka. Ta je hnedka svěžejší, místy příjemně sebeironická, obsahuje honičku s velkym H a hlavně nabízí záporáka, co předčí snad všechny ty badass postavičky z blockbusterů. A pak samozřejmě... thaaaat's your credit picture right there! *sinister giggle* ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Skvělé, mnohem lepší než minule. Protože narozdíl od jedničky, ze které si pamatuju jenom úchylnou Jennifer Anniston a že v tom hrálo hodně zvučných jmen, se dvojkou budu bavit ještě pár dní. 22 Jump Street to sice nepřekoná letos, ale takhle na závěr roku to je více než slušná komedie, zlá, vtipná, úderná, blbá (v roztomilém slova smyslu) a opět dobře obsazená (tentokrát už svoje role zvládalo i hlavní trio a bylo to znát) takže spokojenost, pochvala a snad to do třetice dopadne ještě o fous lépe. 4* ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Nebavilo. V jedničce těšili všichni okolo (Colin Farrell, Kevin Spacey, Jennifer Aniston), jen ne ústřední trojice zoufalých-zaměstnaných. Časy se bohužel nemění, i když by někdy měly. Našlápnuto má tahle přisprostlá taškařice v některých pasážích docela slušně, ale často je to jen uječené, lajdácké, překecané a postrádající na řadě míst timing. Trojice moulů se rozhodne podnikat na vlastní pěst a vytasí s revolučním sprchovým vynálezem, brzy však narazí na ryzího obchodního ducha 21. století ze strany velkých byznys-zvířat. Nečekám žádné sofistikované hrdiny, jenže tihle tři se projevují vyloženě retardovaně, jejich kroky jsou za hranou, až přestávají být vtipné, místy spíš neúnosné. Neoblíbil jsem si je v prvním díle, neoblíbím si je ani tentokrát. Improvizace je místy na škodu, při natáčení to ale asi byla sranda. Na plátno se ovšem příliš nedostala. Trojku prosím ne!! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mám ten pocit, že dvojka je o dost ujetější, jak jednička. S tím taky přichází více ztřeštěnější trojka, šílenější situace a chvilková demence těch tří, která mě chvíli, co chvíli, neskutečně rozčilovala. Nicméně právě ti tři jsou sympaťáci a tak i kdyby tam nedělali vůbec nic, bude radost na ně koukat. Jennifer Aniston mi tady ale nicméně přišla spíš jako takovej doplněk, než jako regulérní postava. Příběh je tak jedna velká groteska, u které když přijmete vlnu humoru, budete spokojeni. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

E-e, moje břišní svalstvo tohle dalo s prstem v nose. Máte to jako v životě - dvojky můžou být čupr a někomu vážně sluší, ale většinou se jen zmateně rozhlížíte po něčem jiném. Akorát s tím rozdílem, že to něco jiného by mělo mít číslo 3, zatímco u Šéfů na zabití se s láskou ohlížím k jedničce. Aneb nebuď napoprvé dokonalý, když chceš oslnit i podruhé. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • USA Today o filme: "Toto nedomyslené pokračovanie zábavného filmu Horrible Bosses z roku 2011 je nízke, hlúpe, urážlivé a vulgárne. Je to tiež krkolomne nezábavné." (Arsenal83)
  • V roku 2015 Jason Bateman uznal, že publikum pravdepodobne jednoducho nezaujímalo pokračovanie, ktoré vyšlo cez víkend vďakyvzdania. Aj keď Bateman povedal, že sa nikto zo zúčastnených nepokúsil nakrútiť zlý film, bol to typ projektu, ktorý robili akoby „zadarmo“ pre zúčastnený tvorivý tím. (Arsenal83)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama