Reklama

Reklama

Rituals

Trailer

Obsahy(1)

Pětice mužů se vydává na dobrodružnou dovolenou do nekonečných kanadských lesů, vod, údolí a hor. Hned první noc je po utáboření něco nebo někdo tajně sleduje. Ráno čtyři muži z výpravy zjistí, že jim někdo ukradl přes noc boty. Pátý z nich se vydává na vlastní pěst vyhledat pomoc. Později však zmizí a není k nalezení. Nekonečná cesta a útrapy zbylé čtveřice mužů tak začínají. Příroda je nemilosrdná a přitom je stále někdo tajně sleduje. Dobrodružný výlet se postupně mění v boj o přežití, holé životy a zdravý rozum ... (Flipnic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Opět jsem se nechal vyprovokovat k obrovské natěšenosti, opět jsem splakal nad výdělkem. Je pravda, že Rituals mají mnoho společného s Deliverance, také je pravda, že atmosféra připomene různé přírodní lesní horory jako The Blair Witch Project, a pravdivé jsou i zmínky o velmi pomalém tempu. Mne to ovšem celkově nijak nešokovalo a nepoznamenalo, spíš bych právě naopak řekl, že mě film nechal dokonale chladným a klidným. Jedinou vzbuzenou emocí bylo rozčarování nad tím, na jaký nudný a až amatérsky vyhlížející snímek to zase koukám. Zkrátka: Právem zapomenutý "klenot"... :-( ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Dobrodružný thriller nebo survival horror? V podstatě je to jedno, atmosféru to má místy sice silnou, všude okolo jenom drsnou přírodu a spousty beznaděje, ale i tak mi nepřišel Rituals ničím výjimečný. Ke všemu když jsem se tak hrozně moc těšil na konec, abych konečně spatřil to / toho, co má celé ty události na svědomí, lehce mě atakoval pocit ošizení. Ale to je pouze můj problém. Komu se líbil Deliverence, s velkou pravděpodobností neudělá chybu ani s tímhle. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý film který bych osobně zařadil jako dobrodružný thriller a pak možná až horor. Parta kamarádů jedou někam do lesů, a jak bývá zvykem někdo tam je s nima, ne nečekejte slasher ani nějakou hutnou naháněčku, tohle je spíše o ppsychologii kamarádů, musím uznat že film se trošku táhne, ale vytáhne ho parádní finále. Ale možná bych film trošku zkrátil přeci jenom je tu dost nudných pasáží. Co ale musím pochválit je atmosféra lesů která je parádní, hlavně noční scény mě nenechaly vydechnout. Ale spíše se přikláním k tomu průměru. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Celkem pomalu plynoucí survival, ze kterého se na závěr vyloupne malinký hixploitation horor. Pro mě výborné kombo, které mě vůbec nezklamalo, byť jsem do něho šel hned po taťkovi Deliverance. Děj sice ubíhá pomaloučku, ale sympaticky se kroutí a našlapuje různými směry, kdy se u hlavních hrdinů střídají špičky fyzického a psychického vyčerpání, aby napumpovaly atmosféru pro finále. Oproti tunám současných sranců velká paráda. Slabší plnej. 90% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Možno napíšem kokotinu, no "Rituals" je pre mňa ďaleko viac "Wrong Turn-om" než "Deliveranc-iou". Kým v druho menovanom úradovala príroda či pušky, tu "vyvádza" celkom solídny retard, ktorý miestami milo prekvapí nejakou tou "pohrávačkou". Ja som spokojný, dokonca viac ako som čakal .. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama